axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Prieste 4. lvlda interdiction aldım, geniş aoe dazed 1/encounter. 6. lvlda da holy radiance ı bufflayan bişi alırım. ENÇANTIRA kalkan verdim ben, silah fark etmiyor o anda özelliğini beğendiğim ne varsa veriyorum. 4. lvl geldiği ve adam gibi hiç bi feati olmadığı için pek bi dps beklentim yok ondan, öyle çalsın söylesin. Yalnız island aumaualığından faydalanıp 2 tane arbalest verdim, weapon switchle patlatıyorum birer tane orda açılış damage ı güzel. Dps monku hayatta tutmak için force of anguish lazım, 5. lvlda 2/encounter stun geliyor bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 ben switch olayını anlamaıdm ya, cipher ile ilk silah atak veriyorum, ikinciye geçince yine aynı süre bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Recovery time mutlaka işler, reload olmuyor switchte ki asıl süre reload zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 raedrics keep lan robelari giydim, adam gelince konusma cikiyo tamam yuru git diyo, sonra saldiriyolar. robe olayini farkedene kadar bi kacini kestim ondan mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 raedricsrobe olayını yap diye adamlar QUEST LOG'a yazmışlar. sonra giyiyosun birader bilmemne namazı kaç rekattır diyo adam sana ve patlıyosun orada. sims'de olmuştu aynısı bana. tutorialda bandite saldır demişti. sonra saldırınca dayak yemiştim. şimdi sana kılıcın olmadan combata gitmemeyi öğrettim demişti oyun sdfsd. bizim oyunumuz o kadar kolay değil mi demeye çalışmışlar bilmiyorum. ben biz malız demeye çalıştıklarını düşünüyorum. benim grubuma denk gelmeyen bi check varsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 priestle konusunca bi sifre veriyo sana ama onu bile soylesen sacma bi sekilde combata giriyo adamlar ahaha yeterince kacarsan sakinliyolar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paladin için nasıl bir attribute dağılımı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Saldıran priestler İki kişi önünüzü kesiyor, 12 ve 14 Resolve istiyor yanlış hatırlamıyorsam. Tersleyeceksiniz yeterli Resolve varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 of az kalsın adamın tekiyle yatiodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 yat olm nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 raedric lol diye diye kestim keepi, bi animacer priesti öldür dedi, öldürmedim elemanını salıp key i aldım, radrice gittim ama kesilecek gibi değil it. yanında 98 kişi var konuşup atak vererek olmuyo. aoe atana kadar indiriyolar mage i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 aynen, geri vites orda dirrek asdf. digerine gidince de ayni sdf, bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ederle sohpet ettim az, yagız cocukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 aquila said: aynen, geri vites orda dirrek asdf. digerine gidince de ayni sdf, bu ne ya. diğerleri daha çapulcu ya onları dövüopsun rahat hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 onlara da girmek istemedim, baskici krali tahtindan indirmek icin ciktik yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ee çözebildin mi bari? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 yok, biraktim gittim asdf, sonra bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 lighthouse ya şu spectre ve shade ordusunu zar zor kestim de, bunların kolay yolu var mı ya, shadeler paso shadow summonlıyor bölünerek çoğalıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Tank mank demişsiniz de bu oyunda tank diye bişey yok arkadaş Savaş başladığı anda elleriyle koymuş gibi grubun en güçsüz adamına çullanıyolar, önden tank karakteri yollayıp öbürünü ebesinin nikahında tutuyorum, savaşa katıldığı zaman yine onu gankliyolar Gecenin köründe bağıra çağıra küfür etmek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 herkes oldugunde ayakta kalan adam tank iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 çıktı mı bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 sky dragon.. hurmetler abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Düz beygir dps yok abi, debuff üstüne kurulmuş oyun. Gizli loot falan bulabilen var mı, ben baya şey buldum ama yazacak kalitede loot yok ve oyunda güzel item satan yer bulabildiniz mi.1 BS shop, 1 panayır alanında, 1 de paladını aldığımız yerde item satan buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 nereden aldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 2 sorum olacaktı. -Normal zorlukta başlattım oyunu. sadece tek save slotu var ve save edince ana menuye geri dönüyor. Doğru mudur? -Saolsun mağaradaki ayı beni kesti. Watcher died dedi ve ana menuye geri döndü. Oyuna devam edemiyorum şu an save dosyası gitmiş. En son zorluk seviyesinde atmamıştım oyunu. Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar