Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Prieste 4. lvlda interdiction aldım, geniş aoe dazed 1/encounter. 6. lvlda da holy radiance ı bufflayan bişi alırım.

ENÇANTIRA kalkan verdim ben, silah fark etmiyor o anda özelliğini beğendiğim ne varsa veriyorum. 4. lvl geldiği ve adam gibi hiç bi feati olmadığı için pek bi dps beklentim yok ondan, öyle çalsın söylesin. Yalnız island aumaualığından faydalanıp 2 tane arbalest verdim, weapon switchle patlatıyorum birer tane orda açılış damage ı güzel.

Dps monku hayatta tutmak için force of anguish lazım, 5. lvlda 2/encounter stun geliyor bide.
Sosyal ağlarda paylaş

raedrics
robe olayını yap diye adamlar QUEST LOG'a yazmışlar. sonra giyiyosun birader bilmemne namazı kaç rekattır diyo adam sana ve patlıyosun orada. sims'de olmuştu aynısı bana. tutorialda bandite saldır demişti. sonra saldırınca dayak yemiştim. şimdi sana kılıcın olmadan combata gitmemeyi öğrettim demişti oyun sdfsd.

bizim oyunumuz o kadar kolay değil mi demeye çalışmışlar bilmiyorum. ben biz malız demeye çalıştıklarını düşünüyorum. benim grubuma denk gelmeyen bi check varsa bilemem.

Sosyal ağlarda paylaş

Tank mank demişsiniz de bu oyunda tank diye bişey yok arkadaş

Savaş başladığı anda elleriyle koymuş gibi grubun en güçsüz adamına çullanıyolar, önden tank karakteri yollayıp öbürünü ebesinin nikahında tutuyorum, savaşa katıldığı zaman yine onu gankliyolar

Gecenin köründe bağıra çağıra küfür etmek üzereyim
Sosyal ağlarda paylaş

Düz beygir dps yok abi, debuff üstüne kurulmuş oyun.

Gizli loot falan bulabilen var mı, ben baya şey buldum ama yazacak kalitede loot yok ve oyunda güzel item satan yer bulabildiniz mi.1 BS shop, 1 panayır alanında, 1 de paladını aldığımız yerde item satan buldum.
Sosyal ağlarda paylaş

2 sorum olacaktı.
-Normal zorlukta başlattım oyunu. sadece tek save slotu var ve save edince ana menuye geri dönüyor. Doğru mudur?
-Saolsun mağaradaki ayı beni kesti. Watcher died dedi ve ana menuye geri döndü. Oyuna devam edemiyorum şu an save dosyası gitmiş. En son zorluk seviyesinde atmamıştım oyunu. Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...