micha Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Elektronik aksanında sorun çıkarabilir. Bir arkadaş su birikintisinden geçti. Sonrasında sis farı bozuldu. Yedek parça ve servisi pahalı sonuçta bmw. Hayırlısı olaun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 doga sartlarinda surus icin dizayn edilmemis tum binek otolarda su birikintisinden gecersen bozulmayacak bir tane oldugunu sanmiyorum acikcasi. bozulmadiysa da izolasyon kalitesinden degil bildigin sanstan oluyor. bmw 1 serisi bu konuda sinifindaki herhangi bir arabadan daha kotu degil. e87 de karter koruma vardi, f20 de de vardir, ama suya engel olmaz sonucta. amaci o degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Merhaba arkadaşlar , öncelikle hali hazırda aracımda yaşadığım sorunla alakalı bir başlık aradım ve bulamadım, yeni konu da açmak istemediğim için burdan sormaya karar verdim. (Bmw 1.16 d ) Belki aranızda daha önce bu sorunu tecrübe eden olmuştur ve fikri vardır. Şöyle ki; Arabayı ilk çalıştırdıktan sonra bir uyarı sesi geliyor ve ekranda şu çıkıyor. Servise götürdüm kontrol ettiler sıvıda bir azalma yok, bi kaç yerine baktılar falan bi sorun yok olur arada deyip gönderdiler. (nasıl yani olur arada?) neyse Uyarı birgün oluyor, diğer gün geçiyor böyle saçma bir durum var. Açıkçası korkuyorum da acaba burada servisteki bakan ustalar yetersiz miydi? Bugün yine aynı uyarıyı verdi ve yine götürdüm servise adamlar suratıma yine niye geldin gibi baktılar üstelik... E sürekli de oluyor acaba bu sorun uzun vadede büyük bir soruna dönüşür mü çünkü internette de arastırdım pek parlak bilgilere rastlamadım. Belki de var ben bulamadım. eh Paticik'te erkek popülasyonu yüksek bir forum olduğu için belki dedim yardımsever,yakışıklı,tatlı,sempatik patidaşlarım bana yardım eder varsa bi tecrübeleri paylaşırlar belki daha önce başlarına böyle bir durum geldiyse çözüm farklı bi yerdedir gibi gibi..., şimdiden teşekkürler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 sensörü mü bozuk acaba ya da sıvı donuyor olabilir kış günü sen yine antifiriz falan eklet benzincilerde nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 sorun yok hatayı verse de sallama pek iyi bir mantk değil, beyine reset atıp falan düzeltiyorlardı öyle sorunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Götür başka bir servise, eğer cidden sorun varsa da şikayet et o eski götürdüğün yeri. Ben bu şekilde conta yakmıştım, sakat bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Serviste sensör mü bozuk neyi var neyi yok anlarlardı herhalde diye düşünüyorum. Herşey okey bi sıkıntı yok diye 2 geri gönderdiler beni . . Bu arada antifiriz suyu da ekledik bugün nolur nolmaz diye , yine de kafasına göre bi iki kere daha uyarı verdi. 😒 Anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Yetkili servise götürdün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Evet yetkili servise götürdüm. Başka yer bilmiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Gerekli testleri yapmamışlar herhalde? Anlayamadım. Serviste yetkili birilerini bulup (müdür falan) "getirdim baktılar bişey yok diyip gönderdiler bişey var ki bu araba böyle gösteriyor" diye carlaman gerekli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Sehir neresi ? Bazi yetkili servisler cok kofti cikiyor. Borusan'dan baskasi yalan ya. 2 kere farkli yetkili servis'e goturdum (1'i mecburiyetten ) goturup goturecegime bin pisman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 bmw türkiye ile iletişime geç, sana bi belge vermişlerdir muhtemelen, durumu anlat, arızayı anlat. belgeleri ve arıza resmini falan yolla, muhtemelen daha iyi hizmet görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Antalya Kosifler Oto ya götürdüm. Sanırım Valthon'nun dediği gibi müdür vs biriyle görüşüp azıcık çirkeflik yapmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 adsad olur öyle ne ya götür arabanı kosiflere yetkili kişi ile konuş getirdim arabamı baktılar hala uyarı veriyor de olur öyle arada dediler gönderdiler diye şikayetini et hala devam ederse special otoyu tavsiye ederim başaranın hemen yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Selam, Fistan +1 Bir kere böyle sürekliliği olan hatalar yalancı çoban olayına dönüşüp çok ciddi zararlara sebep olabilir. Bildiğim kadarıyla manyetik bir sensör var soğutma sıvısı deposunda. O sensörün etrafında da sıvı seviyesi ile yükselip alçalan içinde mıknatıs olan bir şamandıra var. O şamandıra %80 ihtimalle takılıp kalıyordur. Bildiğim kadarıyla da soğutma sıvısının o doldurulduğu haznenin değişmesi gerekiyor. O şamandıra dışarıdan müdahale edilebilir bir şey değil. Eğer 7/24 hata veriyorsa bir çubuk ile dürtebilirsin. Seviye göstergesi için depo içindeki çubuğun hareketini kontrol et, takılmadan rahat yükselip alçalıyor mu bak. Bildiğim kadarıyla manyetik şamandıra ile seviye şamandırası birbirine bağlı olacak. Allah'dan soğutucu seviyesi alarmı saçmalasa da soğutma sıvısı sıcaklığını kontrol edebiliyorsun; anormal bir durumda ilk gözlem yapacağın nokta o olacaktır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Bmw yi sat toyota al 1.16d ne abi, attigin tas urkuttugun kusa degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 antalya da yasiyor olsam antifriz cok cok az koyarim. yuzde 50 yi gecmem. (editliyorum, itiraz gelecek. su uzun vadede iyi degil) sogutma sivisi falan donmaz orada. antifriz in fazlasi da faydali degil. kaynama noktasini arttiriyorsunuz, iyi guzel ama meret radyator icinde akmiyor. sogutma kapasiteniz var ama sogutamiyorsunuz kisacasi. su ile dogru olcude seyreltmeniz sart. konuya donersek, kosifler sacmalamis. antalya da bildigim kadariyla baska alternatifin de yok. zorlayacaksin adamlari mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 op'a kız arabası almışsın yazacaktım, son sayfalar yerime demiş onu. bu arada antalya ve antifriz lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Öyle demeyin la götümüz donuyor. Çok soğuk valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 İlk servis ücreti 5bin falan gelecek min. Ondan sonrada kafadan bi 2-3 koparırlar her serviste. Bmw kadar pis servisi olan bi marka daha yok kesinlikle. Porsche bu kadar koparmıyo anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ilk servisten kasit 75000 bakimi heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Sene 2011. Bmw benzinli 116ım vardı. İlk servisine götürdüm 15km falandı galiba tam hatırlamıyorum. 4500 TL fatura kestiler. Maillerime bakıcam duruyosa fatura postlıcam buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 esh adam belgelerle geliyor kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 15binde degisenler filtreler ve motor yagi sadece bu arada. belgelerle gel tabi ama 500 liralik islemi 4500 diye okutmalari efsane olmus. ustune araba garantide yani, sanziman dagilsa tij dememesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ondan sonra hasbro reklami neden seviliyo diye soruyoruz. itiraz ettin mi guzel kardesim o faturaya, tuketici haklarina basvurdun mu? hani aglamayana mama yok ulkesinde yasiyoruz ok kabul ediyorum. ama sesinizi yukseltmekten de korkmayin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar