yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 oo gelsin de izleyek, sonuyla baya çılgın atmıştı bende, kitabını okumamıştım ama capon amcanın bahsettiği fikri araştırmıştım nette https://en.wikipedia.org/wiki/I_Ching I Ching, farklı kafalar tabiyetiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 basladi sezon 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 çok iyi dizi bence bu ya. senaryoda saçmalıklar falan olsa da yapım olarak çok çok güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 İkinci sezonu bitirdim şimdi. Final bolumu cidden muazzamdı. Baya underrated bir dizi bu. İlk bölümlerde sıkılıp kacmayinca insan karşılığını fazlasıyla alıyor. Çok iyiydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Şu diziyi kitapla daha paralel götürseler daha iyi olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Kafam karıştı... Sezon 1 Final İlk sezonun sonunda bu abla başka bir alternity'e teleport olmamış mıydı? Man in the High Castle Hitler'in ta kendisi değil miydi? Heidrich'i o düşürmemiş miydi kumpasa? Ben unutmuş muyum diziyi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Hayır teleport olan sadece trade minister. Diğer gerçeklikte julian bunun gelini ve aktivist. İki tane julian var yani. Kaledeki adam da hitlermis gibi gösterildi ama oyle olmadığını görüyoruz daha sonra. İkinci sezonda tüm sorular cevaplanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Ha ben gadınla karıştırmışım onu. Doğru son bölümde şeyi şey oluyordu da şey oluyordu sdfk Akşam hızlıca bir göz atayım geçen sezonun finaline. Çok güzel dizi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 kitabı o kadar zaman önce okudum ki hatırlamıyorum ya :( ama kitapta da hiç hatırlamadığım yerler var, dizi için süslemişler baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 bitiricem diye resmen emek verdim ya. pasific bölgesi öle bi darlamışki berlindeki dejenere gençlere güldüm mal gibi. çok karikatür sahneler var dizide ama izledik bitti neyse asd, topladınmı 10bölüm bişey aslında dizi ama süründürdü 2 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 3. sezona yenilenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=BGlwWoLIv5U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 ya arkadaş bu dizi neydi ne oldu ne anlatıyor nereye bağlıcaklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 değişim kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 izlemeye değer mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 ilk sezon agir biraz ama 2.de aciliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=zt6Vh__-Wzk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 öfff saçmaldılar iyice, nazi döneği yapmak için ne gerek var böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 5 ekim https://www.youtube.com/watch?v=E6haXll5wFc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 buda basladi 3. sezon (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 En underrated dizilerden biri bu ya. İzlememiş olan varsa 30 bölüm toplam. 3. Sezonu bitirmişler. Su gibi aktı gitti çok keyif aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Amazon değil de Netflix olsaydi herkes bu diziyi konuşur olurdu Beyin yakmakta birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 3. sezon güzel mi? hala başlayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 muazzam potansiyeli ola bir yapımı, türk dizi sektörü stili nasıl bok ederim konulu çalışmasından dolayı, 2018 lale ödüllerinde amazonu aday göstermek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 valla son sezon çok iyi olmuştu baya keyifle izledim. özellikle himmler'in absürt tepkileri filan... kennet tigar'dan bir himmler çıkarabilmek de bambaşka birşey olmuş çok seviyorum o adamı ben ^^ napmış etmiş oynamış yine. senaryo derinliği açısından çok yeterli buldum. spoiler verip keyfinizi pij etmek istemiyorum. ucu açık halde bırakıldığı zaman olayların ya da neden sonuç ilişkisi bozuk olduğunda sevemiyorum. çok fazla yaşamadım bu dizide onu. o yüzden izlenir diye not veririm. hatta tunç yazmış yukarıda, kesinlikle katılıyorum. netflix olsaydı epey bi hypelanırdı bu dizi. ancak amazon prime olmasının güzel yanı da finansal problemleri olmuyor, sezonlar çatır çatır onay alıyor. "aha kaldırdılar" gibi bi endişem pek yok o yüzden. feamer mı? feamer yine bildiğimiz gibi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar