dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Kanuni said: İlk bolumu izledim, guzel bir sey olacak gibi duruyor, begendim. la sen begendiysen ben de begenirim. indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Bone da begenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ben aşırı sıkıldım ya izlerken. çekirdek çitledim, meyve soydum yedim, meyve yıkadım yedim, soda içtim, bira içtim falan ama bitemedi bölüm bi türlü. en sonunda bitti oh be dedim kapattım. sanırım 2nci bölümü indirmem. hepinize iyi seyirler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 2. bölüm de çıkmış sanırım daha izlemedim bakıcam birazdan ilk ikiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 son sahneyi ve filmlerin olayını anlamadım birisi açıklayabilir mi kitabı okuyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 son bolum yeni bitti. kitaba dalicam en kisa zamanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 1-9-10. bolumler harici ne zorlandim izlerken.. Zor bitirdim :( Kotu degil ama gereksiz agir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Kitapla pek alakası yok dizinin. Bağlantılar var evet ama kitap genel olarak başka hikaye anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ilk bölümü izledim, commandos kuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ben sevemedim diziyi, 1 bolum seyrettim aksiyon yok, gerilim yok atmosfer fena degildi bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Altıkırkbeş, baskısında ek bölümler varmış http://imageserver.kitapyurdu.com/select.php?imageid=162559&width=500&isWatermarked=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=YekQIyZdmVo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 hm, sadece başlığı post geldiğini gördüm, ıslanmama yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 kitabı okumak kısmet olmadı daha ama inşallah dizi gibi değildir -ki değil diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 güzel mi bu izleyek mi naapak söleyin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 güzel ama ağır 2. dünya savaşı hikayelerinin delisi olarak beni bile sonlara dogru şişirdi, ama izlenir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 büyük kurgu beklentiniz olmasın, sakin sakin gidenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 gereksiz agir ve uzun bence anlatilana gore ilk sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 dediğim gibi kitabı okumadım dizi olarak, çok çok ağır, çok yahudi, abidik gubidik ve saçma giden bir senaryo... tabı bunları ilk bölüm ve son bir veya iki bölüm hariç tutarak söylüyorum, yani bir sezonda 3-4 dişe gelen bölüm var, ama son bölüm baya iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=sJW2K4KAAOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 ben severek izledim ama o film işini halen anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 kitaptan kotuydu ilk sezon, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 kötü değilde vakit geçirmeye yönelik çok sahne vardı o sıkıcıydı, yahudi ayini ve cenaze törenini türibinlere oynamak olarak değerlendirdim zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar