Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alman Usûlü


sir_carmelo

Öne çıkan mesajlar

kız arkadışımızla bir yere gittiğimizde hesabı kızlar mı ödemeli alman usülü mü olmalı.erkekler ödeyince kızlar erkeklerin üstünlüğünü kabul etmiş olmuyo mu?sonra da kadın-erkek eşitsizlikten bahsediliyo!!! (açıkçası ben hesabın tamamını ödemek istemiyorum???)[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi şöyle bir durum var..yaşın kaç?mesela en az 18 olman lazım bence kızların parasını ödemen için..yani sonuçta o parayı kazanmıosun babanın parası..zaten adam gibi kızlar(ironiye gel) kendi ödemek ister..biraz zorlıcaksın sonunda kabul edeceksin..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 13 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
hah...peki söyleyin bakalım kızlarla oturmuş güzel güzel muhabbet edilirken başka bir yere gitme isteği oluştu topluluğumuzda ve hesabın ödenmesi gerekiyor.(tabi alman usulü) nasıl söylenir?


ortaya atarsın bi kaç m sonra zaten herkes sen atınca atar alman usülünde herkes kendi yediğini içtiğini verir buda türk usulü.ortaya bi kaç m atmak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bencede ilişkinin ilk haftalarında erkek ödemeli,sonra sonra belki yarı yarıya yada bir kısmı şeklinde bölüşülebilir.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir_carmelo, 13 Ocak 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
kız arkadışımızla bir yere gittiğimizde hesabı kızlar mı ödemeli alman usülü mü olmalı.erkekler ödeyince kızlar erkeklerin üstünlüğünü kabul etmiş olmuyo mu?sonra da kadın-erkek eşitsizlikten bahsediliyo!!! (açıkçası ben hesabın tamamını ödemek istemiyorum???)


Bugun 10 milyon parayla evden okula gitmek üzere çıktım.1 milyona penguen,300 bine cay,750 bin e yemek aldım.sonra sir_carmelo yla kız arkadaslarımızı alarak cafe ye gittik.cebimde su anda 1 milyon ve bir kaç tane bozukluk var.Sorarım;neden acaba????Carmelo'cugum ve diğer pati arkadaşlarım,Alman üsulune alıştırmalıyız kendimizi ve kız arkadaşlarımızı!!!Burdan yetkililere sesleniyorum.[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

afferin la tooran walla parasız kaldık gene.adam bize +2 bardak çayı da zorla içirdi zaten ama geçirdiğimiz vakitlere deydi de şimdi parasızkaldım hafta sonu ne yapcam ben. milletten otlanırız artık.[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer kızla öyle sağda solda takılıyosak çok önemsemem o mu ödemiş ben mi ödemişim.. atıyorum hesap 15 milyon gelir 10 milyon veririm yada 20 veririm belli olmaz(hem para durumlarına göre değişir, hem kızın yanımda bulunuş amacına, hem de haletiruhiyeme göre)
Alman usulu oolucak diye 14,750ykr'lik hesabı direk ikiye bölüp küsürlerle uğraşırsanız da kız direk döner kaçar zaten.

Ama bi kız hesabının ödenmesine gerçekten kızıyosa o kızı kaçırmam,gerçekten kişilikli bi insan demektir.

He kızı ben davet etmişsem biyere elini cebine attırmam, attırmamak lazımdır.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen ben bir kız olarak hep kendi hesabımı ödemek istemişimdir.ama yoğun çabalarıma rağmen bunu hiç başaramadım.yapmadığım numara kalmadı ama yok.fazla üsteleyincede suçlu duruma düşüorum tafra yapmaya başlıyoo.bugüne kadar ödediğim tek şey ondan habersiz aldığım sinema biletleriydi.Bunu söylemekten gurur duyuyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alman usulu diil bati usulu....herkes yedigini odesin bence en mantiklisi ama eger oda oduyosa senin hesabini sende onunkini odersin yani sorun olmaz...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paran olsa da her zaman ödememek lazım.
kızların kişiliğini ezip onları kendinize borçlu hale getirmek kötü bişi.. bi de ayrıldıktan sonra "offben bu salağın cok parasını yedim" lafı vardır ki delirtir.
bi kızı tanımanın en güzel yolları kızla denize, havuza gitmek ve güzel bi restoranda yemek yemektir bence. bu 2 durum da kız hakkında çok şeyi açığa çıkarır, en azından bana yetenleri.
sürekli hesabının ödenmesini bekleyen kızlardan nefret ederim, ödemese bile ödemeye çalışması lazım(nezaketen olunca zaten çok belli oluyo)[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...