istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 2 gün önce hız alanınızı doldurdunuz diye mesaj geldi, 3 mbps indirme hızına ineceği yazıyordu. Geçen ay aynı şekil ay sonuna doğru hızım düşecek deniliyordu ancak hala aynı hızdaydı, şuan gene aynı hızda hiç hız düşmesi olmadı. Bu tarz durum faturaya yansır mı ? bu durumu yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 soyledim ilgili arkadaslara gece 12'den sonra dusurcekler. fazla kullandigin icin 3e degil 1mbit'e dusurcekler yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 bana da olmuştu aynısı, 3 ay falan öyle gitti sonra düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 aradım müşteri hizmetlerini, hızınız 3mbps diyor ısrarla, olsun olmasın turbo buton kullanıyorum zaten indirmem gereken birşey yok zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 of abi şu konunla kendimi dh konu dışında hissettim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 sorunlu musun arkadaşım niye kendini ihbar ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Allah başka dert vermesin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 TTNET bu gece 12 de sorununu çözecek. Sen merakta kalma. (edit: yada süperonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ttnet o kadar upload vermiyor, adi şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 adam bi de aramış hızımı düşürün diye ya asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 adam beyefendi, siz kimsiniz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Superonline ayın 15 inden önce kotayı doldursan bile yavaslatmiyor, sabaha yavaşlar. Bende 100 GB i ayın 9 unda doldurdum ama hala hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Belki modeme resetle alakalı bir durum olabilir ama Superonline'da benimde bazen öyle oluyor. Genelde ay sonuna işte fatura tarihine az kalmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 benim duyumlarımda bölgesel yogunluk üzerine etkili o şey. dağ başıdnayım superonline bi kere akk takılmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 fazla kullanmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bence bu tip konuda başlık açarak uyandırmayın servis sağlayıcıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Superonline düşürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 iyimiş, hala düşmedi zaten, boşuna turbo buton almısım 25-30 arası inmiyor hız, epey bi arşiv yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Reported! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar