Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Allah korusun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 biri diyo hiçbişeyi bilemeyiz biri dio nezaman olucaa belli olmaz siz önleminizi alın burdada gelmişin nerdeyse saatini bile verıcen bize yahu şu maile her gelene inanmayın kimbilir hangi emlakçı çıkardı bu dedikoduyu çekmeköydeki, bostancıdaki, sahil şeridindekli evler satılığa çıkarılsın die :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: BabacumMostors, 18 Ocak 2005 03:24 tarihinde demiş ki: göztepedeyim.. 6ıncı katta oturuyorum., en üst katta oturuyorum.. ve burada binalar en fazla 9 katlı.. bina yılısa bile kolay kurtulurum :) insanın hemen üstünde çatı olduğunu bilemsi güzel bir şey.. bende göztepedeyim, 2.kattayım, evde 3 katlı:) 2.sayfada habertürk'ün linkini görünce içim rahatladı nedense. garanti yalandır o zaman dedim:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bende kozyatağındayım apt 10 katlı ben ikinci kattayım ve depremde yıkılan apartmanların uzunluğu 1.-2. kat seviyesıne inio e napçam ben? :) direk cehenneme giderim heralde anneeee[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Ardeth, 17 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki: said: paspatur, 17 Ocak 2005 21:09 tarihinde demiş ki: fransız,japon ve türk bilim adamları Bir an fıkra geliyo sandım :) Aynı şeyi yakalamışız. :) Bende tam bi fıkraya çevirecektim.. Bir fransız bir japon birde tür bilimadamı bir gün marmarada deprem araştırması yaparken deprem olup 85.000 kişinin öleceğini söylemişler felan filan....[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Bonecrusher, 18 Ocak 2005 08:24 tarihinde demiş ki: şu ağustos 99 depreminden beri istanbulda bir deprem fobisi başladı sürekli birileri bu olay üstünden geçiniyor sürekli saçma iddialar çıkartıyor. 6 senedir bekliyoruz deprem olcak herkes ölcek her kafadan başka ses çıkıyor farklı farklı kıyamet senaryoları yazılıyor. fay hattı bile taşımıştık zamanında. bu kadar korkuyorsanız evinizin depreme olan sağlamlığını ölçtürün. sağlam değilse sağlam bir eve taşının. ya da direk ankaraya konyaya gelin o kadar ölümcül bir deprem olmaz. ama kenderlemenin dediği gibi "hepimiz ölücez nihaaaaaa" diye ortalarda çıldırmaya gerek yok. madem bu kadar ölümcül bir deprem olcağını düşünüp korkuyorsunuz, taşının konyaya, en sağlam şehirmiş orası. hem yüzölçümü de geniş, istanbul taşınsa bişi olmaz :) doğru deprem olup ölme riskimiz var. ancak zaten her an ölme riskimiz var. kafamıza uçak bile düşebilir. kimin ne zaman nerde öleceği belli değil. ölüm korkusuyla yaşamayı anlamsız buluyorum. cidden böyle bir problem varsa istanbulda, dediğim gibi taşınırsın konyaya... haha konyaya tasinalim kulakta kupe var diye dayak yiyelim :) cumaya gitmedik diye gene dayak yiyelim :) orada yasanmaz abi asiri dinci adamlarin merkezi olarak biliyorum orayi ben.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 istanbulda da deprem var :D ölmek mi iyi küpe takmamak mı ;)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 böyle bişey olursa istanbul diye bişey kalmaz depremden önce hayalimi gerçekleştirim de güneye yerleşiyim bari hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 edik:üff saçmalamışım yine :D [Bu mesaj tunch tarafından 18 Ocak 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aeueauhuaeauhue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar