Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeşim aşk şiiri yazmış. rofl

Jester

Öne çıkan mesajlar

hll olsun cocuga vay be ne cevherler var

:tebrikz:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

Ne Yapar Bu İnsan?
- c+ c# Scriptler Yazar
- Grafikle ugrasir
- Web design ile ugrasir
- Radyo yayınları yapar
- Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Sosyal ağlarda paylaş

off ufaklıkların üstüne gitmeye bayılırım böyle hangi kızı seviyosun falan diye.. deli olurlar, utanırlar,kızarırlar,sinirlenirler ama çok şirin olurlar heheh[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Sosyal ağlarda paylaş

kendi yazdıysa heal olsun kardeşine :) çok büyük yeteneği var demektir :) gerçektende güzel olmuş hani :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eee hane örenmedin mi kime aşık ben orda kaldım hala :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

eh cidden helal olsun, güzel yazmış.. :)

hani ona sormadan buraya koymak esasen pek doğru değil ama öğrenirse de belki sevinir insanların beğendiğini görünce, teşvik olur. ya da yemeğine fare zehri katabilir en narin duygularıyla oynadın diye.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel yazmış.Benim arkadaşımın kardeşide (orta2ye gidio :) ) bi kızla çıkmaya başlamış sadece kızdan ayrılacağını düşünerek bir şiir yazmış ama ne şiirdir o ya.Tam 30 kıta :) oku oku bitmio 6 sayfa fln var :) zamani gençleri :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...