KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Uçağa bindim. Hareket edeceğiz birazdan. Bol resim paylaşacağım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o4everozgun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kendine dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Bairro Alto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 şarapla kendini başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Lisbonda perşembe akşamları halkın fado gecesi, diğer akşamlar turistik fado geceleri. Aklında bulunsun, en kalitelisini perşembe akşamları bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Drall said: Lisbonda perşembe akşamları halkın fado gecesi, diğer akşamlar turistik fado geceleri. Aklında bulunsun, en kalitelisini perşembe akşamları bulabilirsin Yazları değilmi o olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 bana bi portekiz milli forması hediye getir gelirken kuddusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Dragonfire said: Drall said: Lisbonda perşembe akşamları halkın fado gecesi, diğer akşamlar turistik fado geceleri. Aklında bulunsun, en kalitelisini perşembe akşamları bulabilirsin Yazları değilmi o olay? Ben yazın gitmiştim bu yüzden bilemicem, öyle diyosan öyledir öyleyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 porto sarabi hmmpss hmmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 O Bordeaux sarabi degil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Eyvallah gençler. Kermit. Fırsat bulursam sana da , bana da alacağım. Porto'ya gidiyorum arkadaşlar. 12 sene önce gitmiştim en son. Şu an Frankfurt'ta loungetayim (istanbul cip lounge buraya 5 basar, ayrı konu). Bu arada ekstra arayıp taradilar bizi. Şu Fransa mevzusundan. Hayatımda ilk kez ayakkabım çıkartıldı ve çorap altlarına şu bip bipli zamazingo ile tarama yaptılar. Biraz da desinlere iş yapıyorlar sanki. Ulan çorabın tabanına ne koyacağım? Neyse. Porto güzel yer. Ilk kez eşimi de götürüyorum yanımda. Çok bunaldı son zamanda iş güç derken. Ben müşteri ziyaretleri yaparken o da Porto'yu gezecek. Italya seyahati için fotoları gördünüz mü bilmiyorum ve daha da paylaşacağım fırsat buldukça. Bu Porto'da da eşimden rica edeceğim güzel fotolar çeksin. Sizinle paylaşacağım o fotoları. Sevgiler hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Freeshoptan Talisker almayı unutma !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 abi portoda nefis sandviçler varmış.Sulu mulu böyle, ilginç ilginç. Onlardan tadın. Ayrıca deniz ürününe abanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Çetin abi fotoğrafları bekliyoruz. Görmüş kadar olalım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Tamamdır. Talisker, sandviç, foto (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Tam şu an da Porto'da Atlas Okyanus'ta bakarak içiyorum bu şarabı ve tek kelime ile şahane diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 o nasıl bir el öyle ya. osmanlı minyatürlerindeki yağlı makasçı eli tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 http://4.bp.blogspot.com/-5ywOrQY-PDA/UqV2sR-8RMI/AAAAAAAAHxI/PDlJbjFzbXM/s1600/Franceshina+2.jpg porto'nun sandviçi franceshina yemeden dönme. değişik bişey. komalık hafiften. ama bence bifana daha güzel. her gün yemiştim 2'şer tane. çogzel ülke ya portekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Heh yolun gitmeden önce aşı olmak gerekmeyen biryere düşmüş sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 şarabın yanında tirmis yemeni tavsiye ederim. antalyalılar bilir tirmisi (hataylılar da, ama başka bilen görmedim), orda da tırmıs diyolar ya da öyle bişey. çok güzel bi şey ya, bulamıyorum buralarda bir türlü :( ha bu da sadece yazın olabilir, antalyada sadece yazın satıldığını gördüm, portoda da yazın yemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Tamamdır arkadaşlar. Mutlaka deneyeceğim. Sağolun. (tu) Evet Nigger Aynen vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Kriz var mı hala ülkede bide genel avrupa ortalamasına göre ucuz bir ülkemi yani tatil için gidilir mi para olarak Edit:Bide kuddusi bu nasıl bir iş lan müşterileri geziyorum diye resmen dünya turu atıyon samanyolun da ayna programını sunan adam mısın yoksas sen? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 lizbon'a falan gidersen eusebio'nun mezarını ziyaret et benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Şu an öğle yemeğinde bunu içiyorum. Bakalayo ve adını bilmediğim bir başka balık yiyorum. Pirinç pilavı aldım ama içine minik minik domuz koyduklarını farkedip pilavı başka tabağa boşalttım. Kriz devam ediyor. Lizbona bu sefer gitmeyecegim. Aslında tvlardan birine başvursam gerçekten bol gezen adam programı yapabilirim sanki B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bakalayo bakaleros balığı değil mi?Benim babam ç.kale boğazında tutardı, güzel eti vardır. Balık şöyle bir şeyse bizdeki bakaleros: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar