Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Portekiz'e gidiyorum

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Dragonfire said:

Drall said:

Lisbonda perşembe akşamları halkın fado gecesi, diğer akşamlar turistik fado geceleri. Aklında bulunsun, en kalitelisini perşembe akşamları bulabilirsin

Yazları değilmi o olay?

Ben yazın gitmiştim bu yüzden bilemicem, öyle diyosan öyledir öyleyse sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah gençler.
Kermit. Fırsat bulursam sana da , bana da alacağım.
Porto'ya gidiyorum arkadaşlar.
12 sene önce gitmiştim en son.
Şu an Frankfurt'ta loungetayim (istanbul cip lounge buraya 5 basar, ayrı konu).
Bu arada ekstra arayıp taradilar bizi. Şu Fransa mevzusundan. Hayatımda ilk kez ayakkabım çıkartıldı ve çorap altlarına şu bip bipli zamazingo ile tarama yaptılar. Biraz da desinlere iş yapıyorlar sanki. Ulan çorabın tabanına ne koyacağım?
Neyse. Porto güzel yer. Ilk kez eşimi de götürüyorum yanımda. Çok bunaldı son zamanda iş güç derken. Ben müşteri ziyaretleri yaparken o da Porto'yu gezecek.
Italya seyahati için fotoları gördünüz mü bilmiyorum ve daha da paylaşacağım fırsat buldukça. Bu Porto'da da eşimden rica edeceğim güzel fotolar çeksin. Sizinle paylaşacağım o fotoları.
Sevgiler hepinize.
Sosyal ağlarda paylaş

http://4.bp.blogspot.com/-5ywOrQY-PDA/UqV2sR-8RMI/AAAAAAAAHxI/PDlJbjFzbXM/s1600/Franceshina+2.jpg

porto'nun sandviçi franceshina yemeden dönme. değişik bişey. komalık hafiften.
ama bence bifana daha güzel. her gün yemiştim 2'şer tane.
çogzel ülke ya portekiz
Sosyal ağlarda paylaş

şarabın yanında tirmis yemeni tavsiye ederim. antalyalılar bilir tirmisi (hataylılar da, ama başka bilen görmedim), orda da tırmıs diyolar ya da öyle bişey. çok güzel bi şey ya, bulamıyorum buralarda bir türlü :(

ha bu da sadece yazın olabilir, antalyada sadece yazın satıldığını gördüm, portoda da yazın yemiştim
Sosyal ağlarda paylaş

Kriz var mı hala ülkede bide genel avrupa ortalamasına göre ucuz bir ülkemi yani tatil için gidilir mi para olarak

Edit:Bide kuddusi bu nasıl bir iş lan müşterileri geziyorum diye resmen dünya turu atıyon samanyolun da ayna programını sunan adam mısın yoksas sen? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an öğle yemeğinde bunu içiyorum.
Bakalayo ve adını bilmediğim bir başka balık yiyorum.
Pirinç pilavı aldım ama içine minik minik domuz koyduklarını farkedip pilavı başka tabağa boşalttım.

Kriz devam ediyor.
Lizbona bu sefer gitmeyecegim.
Aslında tvlardan birine başvursam gerçekten bol gezen adam programı yapabilirim sanki B)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...