Oski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 belki hatirlayan olacaktir. Haruki Murakami ve Yukio Mishima vesilesiyle baslayan Japon kulturu askim sonucu gectigimiz yaz 2 haftaligina bir japonya gezisi yapmistim: http://forum.paticik.com/read.php?23,7609487,7609487#msg-7609487 yaklasik yarim sene sonra ikinci adim olarak japonca ogrenmeye basliyorum. Pazartesi gununden itibaren haftada 2 saat bir evening course'a basliyorum. her kur 12 hafta suruyor. 2. kurdan itibaren ozel ders ile de takviye etmeyi dusunuyorum. amacim onumuzdeki 2 veya 3 sene icinde working efficiency'ye ulasip expat kariyerime japonya'da devam etmek. baya uzun bir surec olacak haliyle. burdan gunluk gibi tutayim istedim eheh. japonca ogrenmeye hevesi olanlara yardim olur umarim. ilk 12 hafta icin su kitabi aldim: http://www.amazon.co.uk/Japanese-Busy-People-Romanized-Audio/dp/1568363842/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1420897673&sr=8-2&keywords=japanese+for+busy+people+1 cogu yorumda Romaji degil de Kana versiyonu alin deniyor ama ogretmenin tavsiyesi bu ilk kur icin. gerekirse Kana versiyonu da alicam 2-3 hafta icinde. neyse, yazdikca heyecanlaniyorum. pzts veya sali updatelerim nasil gecti diye. tune in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 expat olduysan daha hayatinda bi amac olmamasi lazim sdf top level'a ulasmissin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 dönünce dubline seni çalıştırırım merak etme hehe bu arada asla romaji gitme abi tek tavsiyem o ilk andan kana ile öğreneceksin japoncayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 nick konu uyumu göze çarpmadı değil hani... iyi halt ediyorsun umarım öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 japonya gezisini anlatmamış , yardım etmeyin buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 normalde türkçe ders kitaplarını kaynakları falan hiç sevmem ama baya iyi bir kitap var onu tavsiye ederim. ingilizce-japonca birbirine baya alakasız temel yapı olarak türkçe-japonca bu bakımdan oldukça benzesiyor. ismini bulunca göndereyim sana. bir de evet hiragana-katakana git bence de. heh şuydu http://www.kitapyurdu.com/kitap/?id=94646 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 @Borastus, kurs ingilizceden japoncaya oldugu icin linkledigim kitaba sadik kalicam ama sagol onerin icin. bugun ilk derse gittim. Watashi wa Oski desu, Toruku-jin desu, bengoshi desu falan demeyi ogrendik. ilk kurda Romaji verilecek ders. ben kendi cabamla gunde bi kac harften ufaktan baslayip kana da ogrenicem diye dusunuyorum. boylece 2. kura hizli gibi giris yaparim eheh @Mortis, hagane no ren i bitirdim sonunda Shingeki no kyojin'e basliyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 üniversite bittiğinde ben de tömere kaydolmuştum japonca için. sonra spada japon turistlere tuvaleti termal havuzu ve soyunma odasını tarif etmekten başka bir boka yaramadı. tek düşürdüğüm çekik gözlü de çinli bir kızdı. yolun açık olsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 desuuuu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 sunu aliyorum bi de vocabulary icin: http://store.steampowered.com/app/286966/ diger diller icin de var ilgilenen baksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 2. hafta; zero, ichi, ni, san, yon/shi, go, roku, nana/shichi, hachi, kyu/ku Kore wa kasa desu. sayilari aklimdan saydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bir cisim vs. sayma olayına gel de beynin yansın hehe japonca bıraktırır o kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 i shall take it as it comes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Cisimleri saymak için kullanılan şeyleri bu kadar karışık yapma kimin aklına geldiyse allah belasını versin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 "cisimleri saymak icin kullanilan sey" nedir abi? sayi degil mi onlar nihongo'da asdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 hafifçe aşağı doğru in sonra kapa , kafan karışmasın ^^ http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_counter_word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 steamden saçma spaan oyun alcağına busuu premium üyeliğe dalaydın daha yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 vataşiva kendi dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Red said: steamden saçma spaan oyun alcağına busuu premium üyeliğe dalaydın daha yardımcı olur. para bok onu da aldim asd busuu'da haberim yoktu daha gecen cuma bi arkadas soyledi yoksa steam'dekini almazdim hakkaten. gerci vocab icin baya iyi o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Mortis said: hafifçe aşağı doğru in sonra kapa , kafan karışmasın ^^ http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_counter_word japonca öğrenmenin yarısı falan buna gidiyor galiba http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2012/090/f/0/naruto_wtf_by_jnab-d4ujn2r.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 evet ama bunları genelde oturup bir anda ezberlemiyorsun. bunlar hep kelime kanji öğrendikçe dinledikçe konuştukça birikio 2 sayfa kağıt ver derken kağıtın sayma kelimesini hocadan, kitaplardan vs. duyduğun gördüğün yerden aklına geliyor söylüyorsun. Haydi bu haftaki dersimizde counterları ezberliyoruz gibi bir eğitim yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ben korece öğreneyim dedim bir ara çok daha kolay japoncadan hem bizim dilede benziyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 japonca ile korece aynı zorlukta olabilir hatta bne japoncanın daha kolay olduğunu düşünüyüorum en azından kültürüne diline bir şekilde maruz kalabiliyorsun anime manga vs. ile japonca da aynı şekilde türkçe'ye çok benziyor. korecenin tek avantajı kendi karakterleri var onları öğrendikten sonra bir daha japoncadaki gibi kanji(çin karakteri) ile uğraşmıyorsun. fakat kanji çalışmak ve öğrenmek inanılmaz zevkli bir şey, en eğlenceli kısmı bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Al kalemi kompozisyon yaz sözlüğe baka baka, tüm kanjileriyle. Sonra kurstaki hocana kontrol ettir. 3 yıldır az çok Japonca öğreniyorum, en çok işe yarayan method sanirsam bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar