Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS-LYS 2015

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimse yapmasın diye söylüyorum.

vize final misali sabahlarayarak girdim. eğer gireceğiniz sınavda konular çoksa ve az şey biliyorsanız böyle bir şey yapmayın.

okuduğumu anlamadım. kendine eziyet.
Mesaj tarihi:
Shean said:

abi köpek gibi çalıştım köpek gibi bak.

şu avradını tınlattığımının hayatında bir kere şans bana gülse nolucak lan.

sınav o kadar kolaydıki sevinçten havalara uçtum ilk. yapamadığım coğrafyayı bile "lan süper yaparım" dedim.

sınava başladım.

-bu arada 01 numaralı sıradayım yani direk öğretmenler masası önünde-

anasını tınlattığımının 2 kadın görevli öğretmen önümde fısır fısır konuşuyor.

1.dakikadan itibaren

lan dedim belki susarlar. 5-10 dakika karışmıyım.

5-10 dakika geçti hala konuşuyorlar. ayağımı yere vurup ses çıkartmaya başladım. anladılar. "susalım artık" yaptılar sustular. yaklaşık 10-15 dakika geçti sanırım. 20.sorulara geldim tekrar fısır fısır fısır fısır.

ya gene vuruyorum offluyorum poffluyorum. susmuyorlar lan! dedim türkçe böyle çözülmez sosyale dön denizhan. sosyalde şak şak yaparken 1 soruya takıldım konuşuyorlar hala bu arada. onu yaparken gene konuştukları için o da yanlış çıktı. en son artık yeter susun lütfen susun artık ya. dedim. yaşlı olan tamam tamam yaptı. genç olan suratını astı lan!?

ve görevlilerin hepsi sınavı gezer. girenler bilir. sınıfı gezmek zorundalar. bu 2 kevaş3 önümde durdu ve 2 saat boyunca kalkmadılar bile. "dur sanada sandalye getireyim" diye boş sandalyeyi alıp verdi arkadaşına hatta.

sınav bitti benim. lan dedim bari kontrol edeyim hazır sustular yanlış yapmışımdır %100 konuşuyorlardı ya. tam sorularımı düzelticem varsa yanlış anasını tınlattığımının bir türbanlısı gelip kağıdı verdi ve tam çıkarken "ay ben bunu yazmadım herhalde yhaaaa" diye bağırdı. doğru yaptığım 2 soruyu yanlış yaptım o sırada. %20si açıklandı soruların baktım oradan.

abi, böyle şansın ben ta ansdfguıosdfhguıohsdfgıopjh
ben verdikleri selpağı koparıp kulağımı tıkadım. kesildi sesleri rahatladım. işe yaradı valla.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

yavas yavas cikar o din sorularinin sayisi 5 olur 15 30 olur..ustune din tarihi eklenir bir de bakmissin 5 matematik 55 din..

din tarihi var ki zaten
Mesaj tarihi:
Bi kendimi deneyim dedim. 38 mat fizik full kimya 4 biyoloji 6 türkçe 35 coğrafya 10 tane işaretledim. Paslanmışım. Üni kayak klubünden faydalanmak için besyö ye kayıt yaptırıcam.
Mesaj tarihi:
türkçe 32 doğru 8 yanlış
fen 32 yanlış 8 doğru asdsdfs sayısalcıydım zamanında
2-3 doğru soru yapıp gerisini aynı şık işaretlemiştim

neyse barajı geçmişim
ygs3 330 puan da bana dil 3 lazım
onun yüzdelerini ifade eden bir ygs türü var mı
bunun yüzdeleri tutmuyor
Mesaj tarihi:
forgiver said:

türkçe 32 doğru 8 yanlış
fen 32 yanlış 8 doğru asdsdfs sayısalcıydım zamanında
2-3 doğru soru yapıp gerisini aynı şık işaretlemiştim

neyse barajı geçmişim
ygs3 330 puan da bana dil 3 lazım
onun yüzdelerini ifade eden bir ygs türü var mı
bunun yüzdeleri tutmuyor

ygs 4 etkiliyor
Mesaj tarihi:
Shean said:

eveeet, tüm denemelerden güvender dahil 375 çıkartırken 293 geldi

allah belanı versin görevli öğretmen gibi

yerleşecek miydin hatırlamıyorum daha önceki sayfaları. geçmiş olsun ayrıca.

149bin olmuşum bende, tabi arkadaşlar 16'dan başlayıp 79bine kadar çıktığı için moraller gidik. seneye tekrar giricem bakalım.
Mesaj tarihi:
Shean said:

abi büyük ihtimal ben de giricem seneye. dershaneden ayrılsam mı diyorum ama lys'de de bi deniyim şansımı.

Dershane öğretmeni misin?
  • Yeni Oluştur...