RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Bilmiyorum abi de ben değilim.Ne yaptım ne buraya yazdım.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Abi bana bi sosisli ayırın seneye istanbul'a gelince tek başıma yerim ben. drama
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Wishmaster said: Barbu gelmiyorsan başlığı terkeder misin? Buluşma organize etmeye çalışıyoruz burada. Kimse kim bize ne. hayır.
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 çok güzel sosisli yapan mekan var oraya gidilip efsane sosisli yencek yanan bi ben mi varım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ben gelebilirsem sürpriz yumurta olarak gelirim yada uğramaya çalışırım :)
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Trollemeyin bi arkadaşlar, buluşmayı yapalım ondan sonra trolleyin
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Neyse her türlü 6-8 kişi çıkarıyoruz. Bu cumartesi saat 8 için onay alacağım birazdan şu ana kadar irtibata geçenlerden. Gelmek isteyenlere kapımız açık.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 içinde et olduğu için gelirdim ama cumartesi akşamı plan var. bir sonraki mangala söz vereyim. http://stuntedadults.files.wordpress.com/2013/02/swanson-seal.jpg
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 BabacumMostors said: ben gelebilirsem sürpriz yumurta olarak gelirim yada uğramaya çalışırım :) Abi seni bekliyoruz rica ediyorum
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Wishmaster said: Neyse her türlü 6-8 kişi çıkarıyoruz. Bu cumartesi saat 8 için onay alacağım birazdan şu ana kadar irtibata geçenlerden. Gelmek isteyenlere kapımız açık. Herkes OK verdiyse tamamdır baboli
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 barbu said: ramses kendi sosisinin fotosunu çekip whatsapptan kızlara atan değil miydi? Sizin telefonları da istemiş...bilemedim. onun nick "d" harfiyle başlıodu sanırsam ya. hatta kıza o fotoyu atıp, sevgilisi atarlanınca çocuğa kızmıştı fln. değişik
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 BabacumMostors said: ben gelebilirsem sürpriz yumurta olarak gelirim yada uğramaya çalışırım :) gel de tanışalım yahu
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 haftaya ertelesek kaç kişi gelicek abi ?
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 cavanagh da geliyor. ilk mesajı güncelleyemiyorum şu an :) ben, ramses, dworgian, cavanagh, dogmeat, babacum(gelirse) güzel ekip. durumu belki olan bir iki kişi daha var.
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 RamsesII said: haftaya ertelesek kaç kişi gelicek abi ? 18'inde olursa katılabilirim ben de.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Eğer haftaya ertelersek ve sayı 8i aşarsa programı değiştiririz. Büyük masası olan veya masa birleştirebileceğimiz bir yere gideriz.
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Arkadaşlar madem haftaya 17-18 i olursa kimler gelecek onu söyleyin final sayı çıksın piyasaya
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sosis mi http://media1.giphy.com/media/MJ0sxcBzT3mTu/200_s.gif
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Haftaya ildeniz ve holy kesin gelemiyorlardı o yüzden bu haftadan hemen yapalım dedim. Daha çarşambadayız. Cumartesiye kadar program rahat oluşturulur. Zaten 20 kişilik bir ekip olmayacağız. 8 kişi bile fazla aslında, bakma :) bunu böyle bir gerçekleştirelim, bakarsınız sosyalleşiriz ve 18ine gelen arkadaşlar için farklı formatta bi buluşma daha ayarlarız.
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 OK arkadaşlar, holy ve ildeniz geliyo madem çok hoşuma gitti :D
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Hmmm, bana 18 i de daha iyi uyar. Hem iyileşmiş olurum ve içebilirim (bkz: antibiotik), hem d.günü hediyesi almak isterseniz fln vaktiniz olur asdjkh
Öne çıkan mesajlar