RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Bilmiyorum abi de ben değilim.Ne yaptım ne buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Abi bana bi sosisli ayırın seneye istanbul'a gelince tek başıma yerim ben. drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Wishmaster said: Barbu gelmiyorsan başlığı terkeder misin? Buluşma organize etmeye çalışıyoruz burada. Kimse kim bize ne. hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 çok güzel sosisli yapan mekan var oraya gidilip efsane sosisli yencek yanan bi ben mi varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ben gelebilirsem sürpriz yumurta olarak gelirim yada uğramaya çalışırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Trollemeyin bi arkadaşlar, buluşmayı yapalım ondan sonra trolleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Neyse her türlü 6-8 kişi çıkarıyoruz. Bu cumartesi saat 8 için onay alacağım birazdan şu ana kadar irtibata geçenlerden. Gelmek isteyenlere kapımız açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 içinde et olduğu için gelirdim ama cumartesi akşamı plan var. bir sonraki mangala söz vereyim. http://stuntedadults.files.wordpress.com/2013/02/swanson-seal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 BabacumMostors said: ben gelebilirsem sürpriz yumurta olarak gelirim yada uğramaya çalışırım :) Abi seni bekliyoruz rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Wishmaster said: Neyse her türlü 6-8 kişi çıkarıyoruz. Bu cumartesi saat 8 için onay alacağım birazdan şu ana kadar irtibata geçenlerden. Gelmek isteyenlere kapımız açık. Herkes OK verdiyse tamamdır baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 barbu said: ramses kendi sosisinin fotosunu çekip whatsapptan kızlara atan değil miydi? Sizin telefonları da istemiş...bilemedim. onun nick "d" harfiyle başlıodu sanırsam ya. hatta kıza o fotoyu atıp, sevgilisi atarlanınca çocuğa kızmıştı fln. değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 BabacumMostors said: ben gelebilirsem sürpriz yumurta olarak gelirim yada uğramaya çalışırım :) gel de tanışalım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Sunu haftaya erteleyin Kar kiyamet is var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 haftaya ertelesek kaç kişi gelicek abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 cavanagh da geliyor. ilk mesajı güncelleyemiyorum şu an :) ben, ramses, dworgian, cavanagh, dogmeat, babacum(gelirse) güzel ekip. durumu belki olan bir iki kişi daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 RamsesII said: haftaya ertelesek kaç kişi gelicek abi ? 18'inde olursa katılabilirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Eğer haftaya ertelersek ve sayı 8i aşarsa programı değiştiririz. Büyük masası olan veya masa birleştirebileceğimiz bir yere gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 17-18 bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Arkadaşlar madem haftaya 17-18 i olursa kimler gelecek onu söyleyin final sayı çıksın piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Tutkulu bir aksam olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sosis mi http://media1.giphy.com/media/MJ0sxcBzT3mTu/200_s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Haftaya ildeniz ve holy kesin gelemiyorlardı o yüzden bu haftadan hemen yapalım dedim. Daha çarşambadayız. Cumartesiye kadar program rahat oluşturulur. Zaten 20 kişilik bir ekip olmayacağız. 8 kişi bile fazla aslında, bakma :) bunu böyle bir gerçekleştirelim, bakarsınız sosyalleşiriz ve 18ine gelen arkadaşlar için farklı formatta bi buluşma daha ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 OK arkadaşlar, holy ve ildeniz geliyo madem çok hoşuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Hmmm, bana 18 i de daha iyi uyar. Hem iyileşmiş olurum ve içebilirim (bkz: antibiotik), hem d.günü hediyesi almak isterseniz fln vaktiniz olur asdjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 10 Ocak varım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar