WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 evet -beyler- uyuyayım diye yattım kedim geldi yanıma hemen, bir iki seveyim dedim sürekli elektrik çarpıyor yine çıt pıt 2 haftadır böyle toprakta da geziyor ama çözemedim bi ... gövde ve göbekte boyunda sorun yok baş ve kulak bölgeleri elektrikli. sarı zaten pikaçu gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kahve mi burası beyler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sarj ediyordur kendini kediler icin cok normal bir davranis http://0.media.collegehumor.cvcdn.com/13/93/815602ac2ba8ecc79f8632b907472fdf-oh-good-the-cat-is-fully-charged.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kedine pikaçu demeyi öğret o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Kedilerin köpek ırkını yok etmek ve insanlığı ele geçirmek için ürettiği robocatlerden birine denk gelmişsin kardeşim. Aldığın yere geri ver yenisini iste. Sokaktan bulduysan götür bulduğun yere bırak zira yanlışlıkla on off düğmesine basarsan gece seni öldürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Hayatinda ilk defa ejeküle olan da bu tecrubesini bizimle paylasmak icin konu acti. Prostat sivisi ve sperm o evladim. Elektrik carpmasi dedigin de akson dendrit arasinda na cl yer degisimi. Cok fazla olmus sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 O KADAR TRAFOYA GİRDİLER YA NE OLACAKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 NEYSEKİ ÇELİK KUVVET OYLARI TAŞIDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 http://galeri2.uludagsozluk.com/381/celik-kuvvet-polisi_472582_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 AYNEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 DONGI DONGI KARDES OKKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 HERKES Bİ BÜYÜK Bİ KÜÇÜK OKE? AYRAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 basini her sevisinde elektrik carpiyorsa isin zor. o hayat cekilmez oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 hangi başını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 iyi yine buna şükür, başka bir şey de çarpa bilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 chrome said: Hayatinda ilk defa ejeküle olan da bu tecrubesini bizimle paylasmak icin konu acti. Prostat sivisi ve sperm o evladim. Elektrik carpmasi dedigin de akson dendrit arasinda na cl yer degisimi. Cok fazla olmus sende. kediyi görene kadar bende o başı başka baş sanmıştım da kedi var orda kedinin kafasını okşuyom diyo ercümenti şenlendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Belki senden kaynaklidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Statik elektriktendir. Kaynağını bulmak çok zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 chrome said: Hayatinda ilk defa ejeküle olan da bu tecrubesini bizimle paylasmak icin konu acti. Prostat sivisi ve sperm o evladim. Elektrik carpmasi dedigin de akson dendrit arasinda na cl yer degisimi. Cok fazla olmus sende. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 benden kaynaklı olsa milleti de çarpardım heralde dokununca bilemedim. annesi dışarda yaşıyodu soğuk diye onu da alıyorum gece, stres mi yaptı acaba çok kavga ediyolar saç saça baş başa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 DAT KONU BAŞLIĞI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 rıdvan görmesin kaçak hat çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 şu beyaz köpüklere sürtününce elektriklenme oluyo muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 sürtün bakim bi,bizde öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar