DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 napim bu cocugu anlamadım ki,sağda solda sıkıştırıp lölö yapacak diye korkuyorum denyonun biri ama herifte zerre geri adım atmıyo daha bunun gibi 100 tane mevzusu var hatta yaptığı bi salak trollüğe emniyet,ergenekon,mit,pkk fln dahilk oldu,true story,ama burda anlatabilceğimi sanmıyorum asdf o konuda tek diyebileceğim,haberlerde gördüğünüz hiçbişiye inanmayın aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 anlat dinliyoruyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 can't fix stupid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Her gerzeklige troll der olduk ya en cok ona yaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 derdin yokmuş dii eleman 19 yaşında,sen 19 yaşında bir nerd iken nası yaşıodun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 yazdıklarını/paylaşımlarını beğenmeyerek işe başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 noelli olan komikti harbi gayri ihtiyarı like ladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 di said: Her gerzeklige troll der olduk ya en cok ona yaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 unsuccessful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 dayak yesin açılır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ilgi çekmeye çalışıp karı kız bulma çabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 gül gül öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Grego said: dayak yesin açılır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 di said: Her gerzeklige troll der olduk ya en cok ona yaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 zekasına hayran oldum biraderin kime çekmiş acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Komodo said: ilgi çekmeye çalışıp karı kız bulma çabası. sanmıyorum manitası var elemanın,güzel bi kız manitası olmadan önce de yaşına göre iyi hatunlarla takılıyordu lan dil kursuna gitti rus manita yaptı bu eleman nice gencin meme ellemediği yaşta,rus kız geldi buraya eleman rusyaya gitti fln değişik şeyler yaşadılar karı kız mevzusu değil yani,zaten o yaştaki elemanların karı kız için böyle değil çok daha farklı teknikler denediğini biliyoruz hepmiz yani,ben trolle karı kaldıranı görmedim henüz çevre dersen,vaaaar,kankuları farklı farklı ortamlardna arkadaşları var ben sorunca niye yaptıgını "sosyolojipolitikaekonomiedebiyat yetti artık",ders calısmaktan mı yani anlamadım kermit said: zekasına hayran oldum biraderin kime çekmiş acaba valla bana çekmediğini,okul tecrübelerimizin birbimize zıt oluşundan anlıyorum,ama nası bi zeka sıkıntısı var eleman boun'lu,anadolu lisesi mezunu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 o yaşlarda, yürürken zahmet edip yol vermeyenlerin önünden çekilmiyordum mesela. habire birileriyle omuzlaşıyorduk. 2 pardösülü abi ve pitbull larının önünden çekilmeyip, köpekle çarpışınca zirvede bıraktım bu hareketi. adamlar karakolun önünde girdiler bana ya. allahtan köpek insaflıymış, karışmamıştı. o yüzden sen dalga geçiyorum sanma, şöyle bir hareketleri sebebiyle dayak yesin çiçek gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paticikte troll kulliyatinin ilk sahifelerindedir fui sin tekmesi topigim. Su gorduklerinin %95i telef oldu o topicte. Kardesini yanima gonder. Evimin isini yapsin karin tokluguna 2 3 sene calissin benden art of trolling ogrensin. Su an kardesin troll kanseri olmus gibi gorunuyor cunku durum o kadar vahim. 3 4 yil sonra hassiktir lan trollenmisim dedirten adami fena degildi aramiza hosgeldin diye egitime alan troll orgutleri var etrafta. Bu is ta sumerlere dayanan bir sanat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kimi dayak yiyince kimi askere gidince adam oluyor, kimisine ailesinden aldigi edep yetiyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 abboov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Grego said: o yaşlarda, yürürken zahmet edip yol vermeyenlerin önünden çekilmiyordum mesela. habire birileriyle omuzlaşıyorduk. 2 pardösülü abi ve pitbull larının önünden çekilmeyip, köpekle çarpışınca zirvede bıraktım bu hareketi. adamlar karakolun önünde girdiler bana ya. allahtan köpek insaflıymış, karışmamıştı. o yüzden sen dalga geçiyorum sanma, şöyle bir hareketleri sebebiyle dayak yesin çiçek gibi olur. yok dayak yesini kötü algılamıyorum,haklısın yani,ondan korkutugumu ilk postta belirttim zaten ona gerzek diyenlere biraz irite oluyorum ama sorun değil,belirttiğim gibi 18-19 yaşlarında kimsenin atom parçalamadığını bilfiil biliyorum,bu cocuk hayatı boyunca üstüne düşen her sorumluluğ ve fazlasını en başarılı şekilde üstesinden gelmiş bi cocuk,bi kere olsun "ders çalış" denmedi cocuga,boun'da okuyor,küresel bi firmada ücretli sstaj yapıyor fln,burda 2 nerd gerzek dedi diye takmamam lazım ama birader sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 DoruK said: kimi dayak yiyince kimi askere gidince adam oluyor, kimisine ailesinden aldigi edep yetiyor iste. bak bu güzel troll mesela direk aile terbiyesinden girdiğinden adam ister istemez sinirleniyor ben aynı terbiyesizliği yapmıcam ama,takıl kenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Senin hatan kardesinin ozelini foruma acman oldu. Ayrica zeki biri olarak soyleyeyim abi. Uzgunum kardesin zeki falan degil. Caliskan olabilir ama zeki asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 chrome said: Paticikte troll kulliyatinin ilk sahifelerindedir fui sin tekmesi topigim. Su gorduklerinin %95i telef oldu o topicte. Kardesini yanima gonder. Evimin isini yapsin karin tokluguna 2 3 sene calissin benden art of trolling ogrensin. Su an kardesin troll kanseri olmus gibi gorunuyor cunku durum o kadar vahim. 3 4 yil sonra hassiktir lan trollenmisim dedirten adami fena degildi aramiza hosgeldin diye egitime alan troll orgutleri var etrafta. Bu is ta sumerlere dayanan bir sanat. biraderi salla beni yanına alsana sempai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 chrome said: Senin hatan kardesinin ozelini foruma acman oldu. Ayrica zeki biri olarak soyleyeyim abi. Uzgunum kardesin zeki falan degil. Caliskan olabilir ama zeki asla. haklısın lan sildim inş senin coluk cocuk kardeş kuzen fln o kadar "zekasız ama çalışkan" olur agatör inan senin için iyi bişi diliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar