Seele Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ROCCAT ROC-11-310 LUA Tri-Button Gaming Maus 30 Euro 2000 dpi optischer Sensor 60 ips maximale Geschwindigkeit 20 G Beschleunigung 1000 Hz Polling-Rate 1.8 m USB Kabel RAZER ABYSSUS 3.500 dpi Gaming Mouse RZ01-00360100-R3G1 35 Euro 3500dpi optical sensor Ambidextrous form factor Razer Synapse enabled 3 programmable Hyperesponse buttons 1000Hz Ultrapolling Up to 60 – 120 inches per second/15g acceleration TT ESPORTS MO-BLK 002 DTA Gaming Maus schwarz 35 Euro 4000 dpi hangisini alayim 35 eurodan fazla vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 TT ESPORTS MO-BLK 002 DTA Gaming Maus schwarz çünkü en çok dpi bunda. en çok megapixelli fotoğraf mankinasını en iyi kabul edip alan dayıma buradan selam göndermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 imam döverim. burda ki pro arkadaslara sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 İmam dün gece eycuf'ta yenen tarafta yer aldı. Hunharca paladin basıp üstünden geçerse görürüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Palm Grip Razer Deathadder, Steel Sensei Clawgrip CM Storm Xornet, Razer Abyssus (bi bunun yanlarinda tus yok). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ss rival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Rival'i napacan 130g mouse ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 hacı senin agırlıkla ilgili ne sorunun var? mouse'un 130g olması kolunu mu yoruyor, sıkıntı senin kolunda olmasın? ben baslık actıgımda da o tugla gibi, bu bilmemne diyip durduydun. bence hafif olacagına belli bir agırlıgı olması cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Bilegimi yoruyor evet. Carpal tunnel nedeni, saglikli degil agir mouselar. Sadece kalite hissi versin diye agirliklarini arttiriyorlar mouselarin, ustune ekstra opsiyonel agirlik vs. ekliyorlar, pazarlama politikasindan baska birsey degil. Daha iyi mouse kontrolu istiyorsaniz sensitivity'nizi dusurun veya surtunme katsayisi daha yuksek mousepad kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kişiden kişiye değişir ağırlık meselesi 130gr da ağır değil çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 80 g'a mouse yapmak varken 130 g luzumsuz agir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ağırlığın önemi tutuş şekline de bağlı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 g400s veya deathadder 2013 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 abi bileğin havada mı kullanıyosun mouse u. oyleyse karpal falan hak getire, bilek kanseri biel olursun sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 tek gercek deathadder gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Deathadder harici diger soyledigim mouselarin da sensorlari flawless asagi yukari. Hizli donuslerde, ozellikle fps oyunlarinda, mouse'un altindaki yuzeyle temasi kesildiginden dolayi hangi tutus sekliyle kullanirsan kullan (clawgrip'te daha fazla olmak uzere) mouse'un agirligindan dolayi bilegindeki kaslara belirli bir miktar yuk binecektir. Agirlik arttikca binen yuk de artacaktir. Cok karmasik bir denklem degil. Agir mouse = Kotu mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Esh said: abi bileğin havada mı kullanıyosun mouse u. oyleyse karpal falan hak getire, bilek kanseri biel olursun sdfdsf Ya bilegim yerde kullaniyorum da bu sefer de bilek curumesi oluyor ya nerdlugun daha net bir izi var mi bilmiyorum yani, umut sarikaya ya gonderelim. Boyle tam bilekle elin birlestigi yerin icinin dis kenarinda bir iz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 VPRO - V900 Laser Gaming Maus bunu aldim 8200dpi 150g elime cok iyi oturdu. denicem begenmezsem degistirip baska alicam. fiyat 35 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 quixef said: Esh said: abi bileğin havada mı kullanıyosun mouse u. oyleyse karpal falan hak getire, bilek kanseri biel olursun sdfdsf Ya bilegim yerde kullaniyorum da bu sefer de bilek curumesi oluyor ya nerdlugun daha net bir izi var mi bilmiyorum yani, umut sarikaya ya gonderelim. Boyle tam bilekle elin birlestigi yerin icinin dis kenarinda bir iz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 manyakmısınız la uçak mı kontrol ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 quixef said: Esh said: abi bileğin havada mı kullanıyosun mouse u. oyleyse karpal falan hak getire, bilek kanseri biel olursun sdfdsf Ya bilegim yerde kullaniyorum da bu sefer de bilek curumesi oluyor ya nerdlugun daha net bir izi var mi bilmiyorum yani, umut sarikaya ya gonderelim. Boyle tam bilekle elin birlestigi yerin icinin dis kenarinda bir iz. hiç olmadı kitap koy bileğinin altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 quixef said: Esh said: abi bileğin havada mı kullanıyosun mouse u. oyleyse karpal falan hak getire, bilek kanseri biel olursun sdfdsf Ya bilegim yerde kullaniyorum da bu sefer de bilek curumesi oluyor ya nerdlugun daha net bir izi var mi bilmiyorum yani, umut sarikaya ya gonderelim. Boyle tam bilekle elin birlestigi yerin icinin dis kenarinda bir iz. dirsekten koy kolunu masaya. büyük masa aldığımdan beri hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. önceden bileğim yamulurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 evet sadece bilekten masada olursa karpal tunnel is real olur, dirsek boyunca masada olmalı ben ameliyat oldum bilekten, karpal tunnelle beraber kemik gibi içi svı dolu bi şey çıktıydı hardcore oynarken. yani bilek nasıl mouse kullanarak bok edilir tecrübem var asdf şu an iyi ama arada yine birkaç gün karpalımsı ağrı giriyor sonra geçiyo kendiliğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ya dirsekten koymaya ozen gosteriyorum elimden geldigince de ozellikle sagda carpal i gectim artik hipster kollarim direk ulnar nerve e sardi, sag kolumu dirsekten kirdigimda agriyor ve sabahlari son iki parmagim uyusmus falan kalkiyorum. Su an master icin Ingiltere de olmasam kendimi emanet edicem baytarlara ne derdi varsa cozsunler sinirlerin de simdi icine iyice sicmadan yili tamamlamaya calisiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar