yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ALLAH BELASINI VERSİNÇÇ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 http://static.comicvine.com/uploads/original/13/132956/3326390-h4ea67c74.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 PİPİNİZLE DELİK DEŞİK EDİN O FRIEND ZONE U. BUNU YAPIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 abi her zaman erkeğin suçudur yalnız o, sövme kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 For the Horde! Thrall hall!! CHARGEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yeni tanıdığınız kadının sorunlarını, anlattıklarını bi amaç uğruna(sevgili olmak) anlayışlı biçimde dinlemeyin ulan, yapacağınız tek bu ama insanın içinde olacak tabi o. hani dur ben şimdi farklı davranayım diye de davranamazsınız, kaç yaşında insanlarız. anlayışlı davranılmak için belirli bir seviye gerekli kadın için de erkek için de. yakın arkadaş, sevgili falan filan işte. sen level 0 da yapınca onu bok oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Arkadaşı olarak mı görüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 işte o yüzden direkt olarak charge edeceksiniz abi. insanın ömrünü yiyor bunlar. beklemeyin abi hiçbirşeyi, hiçkimseyi. çok fazla alternatif var. ha ben türkiyede yetişmiş hanımefendileri de tavsiye etmiyorum. slav iyidir. yünanlı iyidir, koreli iyidir. net yani bunlar. sonuca yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 arkadaşı olarak görmek aka friendzone: -benim için yeterince yakışıklı/zengin değilsin, senden daha iyisini bulabilirim ben, kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bir sürü faktör var ve dediklerin de onun içinde ama kısacası, seninle sevişmek istemiyorum demek zaten o. "ne dediklerini beğendim ne tipini, gel kardeş kardeş oturalım"a dönüyor olay. hayvanız, konuşabildiğimiz için hormonlarımızı gözardı edemeyiz. kimi zeki sever, kimi çok yakışıklı sever, kimi konuşmayanları sever ama olay hep ona bağlanır; hiç sevişmemiş olsan da, sevişebileceğin kadar sevdiğin insanlardan hoşlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 son cümleyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 adam biseksüel galiba rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 uslanmaz bir madenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 diyorum ki; hiç seks yapmamış olsan da, sevişebileceğin kadını/erkeği istersin. bu ya vücutla alakalıdır, ya tiple, ya zekayla, ya da seninle aynı şeyi yaşamasıyla falan olabilir. bir sürü faktör var. en yakın arkadaşını sevişebileceğin kadar sevmezsin(umarım), ama onu sevişebileceğin kadar seversin ve tektir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 arkadaşlarınla sevişmek mi istiyorsun abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yok la baya dümdüz erkeğim dfsfs. ahahaha yok olum, "o" dediğim kadındı da hani kadın erkek ayırmayım diye öyle dedim. ama aklıma yattı dur bi gergeyle konuşturayım belki ikna eder dfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 gerge sen de kusura bakma, saldırmak için yapmadım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 staticad yığma diye bir program var abi ben de onu kurmaya çalışıyorum şu an. windows sürekli setup.exe dosyasını riskli kabul edip çalıştırmıyor. yine de çalıştır diyince de dosyaya ulaşamadım diyor. ekrana yumruk atıp kırmak istiyorum laptopu. bastırılmış şiddet problemim var. forexte de eur/usd düşer diye sell girdim -200 dolardayım. :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Friendzone ne ya... yok oyle bisey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Tori said: arkadaşı olarak görmek aka friendzone: -benim için yeterince yakışıklı/zengin değilsin, senden daha iyisini bulabilirim ben, kusura bakma /thread çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 başkalarına yapınca iyi de kendin yiyince bir garip oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 friendzone'dan çıkmak için tek yol, seviyorsan git konuştur... söylemek lazım, seni öyle görmüyorsa bile, o dakika itibariyle sana sevgili olma-olabilme potansiyeliyle bakmaya başlayacak, acaba olsa nolurdu diye düşünecek... hee tabi riski; arkadşlığını kaybedebilirsin de. Ama öbür türlü daha kötü bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Zepercim o dediğin taktik boş attım dolu tuttum taktiği başka bir numarası da yok. Ha tek çıkış yolu ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar