Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Friend*Zone


yildirimokur

Öne çıkan mesajlar

yeni tanıdığınız kadının sorunlarını, anlattıklarını bi amaç uğruna(sevgili olmak) anlayışlı biçimde dinlemeyin ulan, yapacağınız tek bu ama insanın içinde olacak tabi o. hani dur ben şimdi farklı davranayım diye de davranamazsınız, kaç yaşında insanlarız.

anlayışlı davranılmak için belirli bir seviye gerekli kadın için de erkek için de. yakın arkadaş, sevgili falan filan işte. sen level 0 da yapınca onu bok oluyor işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte o yüzden direkt olarak charge edeceksiniz abi. insanın ömrünü yiyor bunlar. beklemeyin abi hiçbirşeyi, hiçkimseyi. çok fazla alternatif var.
ha ben türkiyede yetişmiş hanımefendileri de tavsiye etmiyorum. slav iyidir. yünanlı iyidir, koreli iyidir. net yani bunlar. sonuca yönelik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir sürü faktör var ve dediklerin de onun içinde ama kısacası, seninle sevişmek istemiyorum demek zaten o. "ne dediklerini beğendim ne tipini, gel kardeş kardeş oturalım"a dönüyor olay. hayvanız, konuşabildiğimiz için hormonlarımızı gözardı edemeyiz. kimi zeki sever, kimi çok yakışıklı sever, kimi konuşmayanları sever ama olay hep ona bağlanır; hiç sevişmemiş olsan da, sevişebileceğin kadar sevdiğin insanlardan hoşlanırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum ki; hiç seks yapmamış olsan da, sevişebileceğin kadını/erkeği istersin. bu ya vücutla alakalıdır, ya tiple, ya zekayla, ya da seninle aynı şeyi yaşamasıyla falan olabilir. bir sürü faktör var. en yakın arkadaşını sevişebileceğin kadar sevmezsin(umarım), ama onu sevişebileceğin kadar seversin ve tektir o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

staticad yığma diye bir program var abi ben de onu kurmaya çalışıyorum şu an. windows sürekli setup.exe dosyasını riskli kabul edip çalıştırmıyor. yine de çalıştır diyince de dosyaya ulaşamadım diyor. ekrana yumruk atıp kırmak istiyorum laptopu. bastırılmış şiddet problemim var.

forexte de eur/usd düşer diye sell girdim -200 dolardayım.

:( :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

friendzone'dan çıkmak için tek yol, seviyorsan git konuştur... söylemek lazım, seni öyle görmüyorsa bile, o dakika itibariyle sana sevgili olma-olabilme potansiyeliyle bakmaya başlayacak, acaba olsa nolurdu diye düşünecek... hee tabi riski; arkadşlığını kaybedebilirsin de. Ama öbür türlü daha kötü bence..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...