Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WebTV Konusu


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Bunlari konusabiliriz, artik televizyon izleyecegim zaman webden izliyorum ben.

Tivibu ve Digiturk Play kullandim sadece, Digiturk Play'de goruntu kalitesi kat kat daha iyi (gercek HD var). Ikisi de ayda 5TL sanirim, fiyatlar da uygun.

Tivibu'yu babamin Tivibu'sunun sifresi ile kullaniyorum, televizyonda kullaniyor o.

Genel konu olsun iste.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tivibu iyi de bazı kanalların hd yayını halen yok. Bi de hd yayınları adam gibi net değil sanki, yoksa monitörde izlediğimiz için mi öyle. Bitrate değeri düşük sanki.

Edit:

Dijiturk Play'in demo yayınına baktım şimdi, hd falan değil bildiğin çamur gibi. Görüntü öyle ise alınmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Buraya yazdıktan sonra turkcelltv'ye üye olmuştum, yorumlarımı yapayım.

Daha önce iptv kullanmadığım için şüpheli yaklaşmıştım, hatta takılmalar yaşandığını okumuştum ama hiç başıma gelmedi. Günde en az 1-2 kez durduk yere kendine restart atıyor ve açılması 1dk sürüyor, tek can sıkıcı noktası bu herhalde.

İzlenebilir kanal sayısı az ama o gün içinde herhangi bir programı geriye sarıp izleyebiliyorsunuz, o yüzden seçenekler baya artıyor. Ek olarak 50 saat kayıt hakkınız var, ben pek kullanmam ama kanal sayısı artarsa işe yarayabilir.

Ha bir de kanal geçiş hızı digiturk gibi kanser etmiyor.


edit: imla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
turkcell in iptv sinde ntv kanalları(cnbc-e,ntvspor vs.) hd yok =((. en buyuk sıkıntısı o. onun dısında ileri al geri al bi onceki programı ac gibi ozellikleri cok net calısıyo.


digiturkplay i de cok kullanıyorum. digiturkplayde bi kac problem(gelistirilmesi gereken sey de diyebiliriz) var bana gore. aynı evdeki 2 bilgisayarda aynı anda acamamak. direk guidedaki izlemek istedigim programa tıkladıgımda o saate gidememek. elle ayarlamak gerekmesi.

bi de vpn le girememek avrupa digiturku farklı oldugu icin vpn acıkken tatava yapıyo ben cozemedim tek bi siteyi vpnsiz acmayı bilen varsa soylesin sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...