PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Flassh said: abi bu arada yılan yağı kıl çıkarmamak için değil miydi?ü edit: pardon karınca yağıydı kıl çıkmasın diye sürülen sdfs yazık lan nbıyoruz biz bu hayvanlara ya karınca da değil yumurtası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 prudent senin dediğin aynılarını yapıp sonuç alamayan ama bu doğal yöntemleri deneyip sonuc alan bir sürü tanıdık var. bilimle dalga geçmiyorum da gözümle gördüğümle de mi alay edeyim. ki ben deneme yapacağım diyorum net konuşmuyorum ama sen baya net konuşuyorsun. minoxilden fayda gören de bıraktıktan kısa süre sonra yine kaybediyor saçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 minoxil kesinlikle ömür boyu kullanıcan, bırakınca saçlar gene gidiyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 minoxil gerçekten bir çok arkadaş için çözüm. şaka değil, çok arkadaşım fayda gördüklerini söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi sürekli kullanıcan 6 ay kullanıp bırakınca eski haline dönüyor, ev arkadaşımda gördüm bunu. Bir de yeni saç çıkarmıyor minoxil mevcutları koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 evet evet, mevcudu korumaya dönük bir ilaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 %100 herkeste sonuç vermesini mi bekliyordun sdf e kaybedecek tabi? minoxilin kalıcı etkisi olmadığı kutusunda bile yazıyor zaten. saçı kafanda tutuyor mu tutuyor, önemli olan bu değil mi? hangi minoxil içeren ürün "sonsuza dek kafanızda kalır" demiş de bundan yola çıkarak laf sokuluyor anlamış değilim. kullan işte kullanabildiğin kadar ne olacak :) bağışıklık kazanmamak adına ilk 6 aydan sonra 1 ay kullan-1 hafta bırak, 6 ay kullan-1 ay bırak, haftada 5 gün kullan gibi yöntemlerle 15 yıl bile kullanabilirsin. halihazırda 7-8 senedir kullanıp başarılı ve kayıpsız ilerleyen insanlar var. kesin konuşuyorum sarımsak şu yağı bu yağı gibi şeyler dht'ye etkiyen şeyler değiller. tanıdıklarında gördüğün şeyin birçok açıklaması olabilir (birazdan geleceğim), benim söylediğim şey saç kökü ve kalınlığının laboratuvarlarda ölçülmesiyle kanıtlanmış bir şey. saçların da kendi içinde bir döngüsü var. yıpranan ve dökülmekte olan saçlar dökülür, yerine yenileri gelir. bu 2-3 aylık süreçlerle kendini tekrarlar genelde. o süreçte yaptığın şeyler veya bulunduğun ortam dahi saçının bir miktar az geri çıkmasına sebep olmuşken diğer döngüde bu toparlayabilir. önemli olan sonuçta ne kadar döküldüğü değil, yerine ne kadar çıktığı. dht gitgide çıkan saçları incelterek her döngüde daha az saçın kalmasına sebep oluyor. ayrıca dht de dönem dönem kendiliğinden azalıp artabiliyor. kaybettiğin saç sarımsak sürdüm arttı sanırken bir sonraki döngüde ya da atıyorum bir yıl sonra yine patlatacak seni o dht, kaçışın yok. bunu da yaşamış olabilirler. veyahut tanıdıklarının sorunu erkek tipi saç dökülmesi değil, genel ve kafanın her bölgesindeki saçı etkileyen stres ya da çevresel etmenler sebebiyle olabilir. ama senin kafanda net erkek tipi saç dökülmesi var fotolarını gördüm yani abi. norwood 3'sün neredeyse. minoxilin faydasının olmadığı durumlar dökülmenin aşırı şiddetli olduğu durumlar oluyor, hani böyle bir senede kel kalan insanlar oluyor ya o tarz şeyler. yaş ilerledikçe dökülme de arttığı için doğal olarak etkinliği azalır. önemli olan tutabildiğin kadar tutmak zaten, sonsuz çözüm diye bir şey yok. ektirsen bile bi yaştan sonra belli olacak zaten. daha etkin bir şey istersen finasterid içeren haplar var (propecia etc), kesinlikle daha etkili ama bildiğin çükünden olabilirsin yani. çok iyi araştırmadan girilecek iş değil, benim de fazla bilgim yok. gitti mi dönüşü yok, senin iyiliğin için söylüyorum yanlış anlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 http://dragonthumbs.com/wp-content/uploads/2012/11/monstermales-doctor-johnny-sins.jpg sanmıyorum ama başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Şu anlattığın hikaye ile benimkisi arasındaki tek fark ben aynı şeyi ilkokul'da yapmıştım 5. sınıfta. Ve evet sarımsak işe yarıyor. Hatta süreceğiniz yeri hafif jiletlerseniz, daha etkili diyorlar ama denemedim. SeaGle said: Ben ortaokul zamaninda saclarimi kopartiyordum. Kokuyle birlikte kopartiyordum ama, neden bilmiyorum acayip zevk aliyordum sdf. Sinra kel kaldi tabii. Kahkul kismini kaldirinca kabak gibi bi alan cikiyordu. Sarimsak surduk 1 ay. Eski haline dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Propecia > Minoxidil > DHT > yılanboku/sarımsak/all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 süreceğiniz yeri önden dikenli telle iyice örselerseniz sarımsak bütün saç/kıl/tüyünüzü geri kazandıracaktır arkadaşlar manyak mısınız olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Laorx said: Propecia > Minoxidil > DHT > yılanboku/sarımsak/all this. boşuna kocakarı ürünlerine kendinizi kaptırıp gerçek yardım olmadan dht'ye karşı koyabileceğiniz illüzyonuna kapılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 RamsesII said: abi sürekli kullanıcan 6 ay kullanıp bırakınca eski haline dönüyor, ev arkadaşımda gördüm bunu. Bir de yeni saç çıkarmıyor minoxil mevcutları koruyor. dökülme şiddetli değilse çıkarıyor özellikle tepe dökülmeniz varsa. alından açılma varsa onu saç ekimi hariç hiçbir şey toplayamıyor. o yüzden diyorum oyalanmasın insanlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi direk kel olun. daha kuul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bi noktadan sonra ona geliyorsun zaten sıkılıp ya ehueh benim tepeden baya dökülmüştü 18 yaşındayken. ben bile 19'da sıkıldım uğraşmayı bıraktım sok sopayı diyerek. ama ilerlemesi durdu öyle kaldı 5 senedir. ha bu demek değil ki geri dönmeyecek. ama 30, ama 50 yaşında mutlaka o dht beni çükecek. tek kurtuluşum ergenlik bitiminde saç çizgisinin değişmesi sebebiyle olmuş olması (%90ımızda oluyor malesef), o da işte öyleyse öyledir değilse yapacak bir şey yok. saçınız 20'den sonra dökülmeye (daha doğrusu yeni kökler eskilerinden daha az çıkmaya) başladıysa dht %100 peşinizde yani. 20'den önce başladıysa da %75 falan zaten sdfkl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yok ya yanlış anlamıyorum, ben saç analizimi yapmadım tabi sebebini de çok bilmiyorum. 1 sene içerisinde oldu ki ben bunu strese vb. bağlıyorum. minoxidille ilgili bahsettiklerinin çoğunu aşağı yukarı biliyorum. neyse işte bakalım, benimkisi deneme. belki bu şekilde kurtarılacak bir şeydir. ha aslında saç dökülmesini çok kafama takan biri de değilim ama sırf meraktan yapıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi tabutta sacimiza fon mu cekicez nedir ya.. --evet kelim..-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 stres sebebiyle dökülme öyle olmuyor abi maalesef, net norwooddasın sen. hepimizin umudu oydu ama :( ha tabii ki stres süreci hızlandıran bir şey, ama sandığımız kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 dana22 said: abi tabutta sacimiza fon mu cekicez nedir ya.. --evet kelim..-- tabutta çeksen de kefende gömecekler zaten s.et abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 http://www.hatayyoresel.com/images/urunler/safzeytinyagli-468.jpg şampuan yerine şu yöresel zeytinyağı sabunlarıyla saçlarınızı yıkayın, benim ev arkadaşıma baya baya iyi geldiydi, herife herkes kel kalıcan sen derken mezuniyette herkesi göt ettiydi başta kepek yapıyor ama sonra bünye alışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Abi benzini shellden .... kelden diyerek kendimizi avutuyoruz. Tek tesellimiz bu keller olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ben de yapıyorum bunu, vampirlere ve kepeğe karşı çok iyi koruma sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Valla ben 5-6 senedir saçlarım dökülüyor diyorum hala dökülmedi. Ama saçımın o eski canlılığı vs. gitti, artık deriyi görebiliyorum saçları araladığımda (eskiden görünmüyordu, çok fantastik yoğunlukta bir saçım vardı). Bir sürü şey denedim, bioxin vs. Su kötü, öyle böyle dedim (kişiselde konusu var). Sonra forumdan birisi dedi ki egzama olabilir... Ertesi sabah koştum gittim doktora. Egzama varmış hakketten. 2-3 ilaç verdi doktor, şampuan falan. Onları kullandığım sürece hem saçlarım daha az dökülüyor hem de canlı görünüyor. Ama geçen kaşıntı falan bitince saldım biraz ve 2 gün içerisinde eski haline döndü saçlarım. Şu an yine kafam kaşınıyor; yine saçlarım dökülüyor, yine cansız görünüyorlar lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 o saç dökülecek! bilen bilir sırta kadar saçlarım vardı şimdi bildiğin amca saçı oldu. sürmediğim nane kalmadı ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 vay anasını blendax reklamına dönmüş başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar