tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Selam paticanlarım, Yakın zamanda kendime bir kasa toplama planım var ama daha önce kendi başıma sıfırdan kasa montajı yapmadığımdan aldığım parçaları (özellikle cpu+thermal macun+fan) riske atmak istemiyorum. Var mıdır paticik civarında "ben bu işten anladım" diyenler? gidip de vatan bilgisayarın teknik servisine falan bırakmak istemiyorum bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Benim tavsiyem tüm parçaları vatandan alıcaksan veya inventus vs vs Onlar toplasın, çalışır durumda ve testleri yapılmış şekilde veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 kadıköy de exa dan almıştım ben. orda adamla oturup, şu şunla iyi gider filan diye yapıyorsun. yardımcı olmuşlardı baya. gerçi 2010'da almışım bilgisayarı. son zamanlarda nasıl bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ben bostancı vatanda topladım son pc yi(5 ay falan oldu galiba) gayet temiz toplamıslardı. %25 zamanı vatandan guzel toplanıyo ama 1 gun sonra veriyolar cogunlukla kasayı yogunluktan dolayı ya da cumartesi sabahtan falan gidersen belki cabuk toplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Vatanda toplama konusunda sıkıntı yok tek sorunları yoğunluktan uzun sürüyor. Paticik civarı dediğin neresi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Yıl olmuş 2015 kasa toplamak için de adam aramayın ya. Youtube diye bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 niye vatan bilgisayarın teknik servisine bırakmak istemiyorsun ki ? anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Vatan'dan iade edilmiş ürünleri alıp sıfır ürünü parası vermek gibi bir Türkiye gerçeği söz konusuyken; senin yerinde olsam 3-5 daha fazla verip hem adam gibi destek sağlayan hem de işini düzgün ve ahlakıyla yapan İnventus'dan sistemi satın alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 200 liraya toplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Fistan said: niye vatan bilgisayarın teknik servisine bırakmak istemiyorsun ki ? anlamadım Refurbished urunleri sifir diye satan bir firmadan bahsediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Yani sattigi urun bozuk cikip geri iade edilince ambalaj makinasindan gecirip tekrar sifir diye rafa koyan bir firmadan bilgisayar toplamak aptallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Vatan satışçılarına Vestel marka laptop kullanıyordu, görünce baya kıllanmıştım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 öyle birşey yok uydurmayın. bozuk ürün distiye iade edilir. ama aldım işime yaramadı diye getiren adamın ürünü geri alınmaz ama ekstrem durumlarda geri alınırsa yeniden paketlenir reyona koyulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Seru said: aldım işime yaramadı diye getiren adamın ürünü geri alınmaz Alicinin iade etme hakki var istedigi sekilde belirli bir zaman araliginda, su soyledigin sey tuketici haklarina aykiri. Seru said: geri alınırsa yeniden paketlenir reyona koyulur. Bu da serefsizlik. Refurbished urunu yeni diye satmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bu noktada kendi soyleminle lades oluyorsun bu arada "reyona konulur" diyerek. Urun bozuksa ve servis bunu algilayamamissa bozuk urunu paketleyip sifir diye satmis oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ben doğru birşey diye mi yazdım, savunuyor gibi bir durumum mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Seru said: öyle birşey yok uydurmayın. Su cumle savunuyorsun algisi yaratti, ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 refurbished türkiye'de genellikle bozuk ama tamir edilip tekrar satışa sunulan ürünlere denir. distilerin refurbished ürün satış kolları vardır. kimse kutusu açılan ürün için refurbished demez. vendor'a gelen ürün bozuksa zaten vendor, üreticiye gönderir malı o değiştiri ya da iade alır. yani şu durumda vatan bile bile bozuk ürün satmaz, sene olmuş 2014 adamlar göz göre göre marka değerine zarar verecek iş yapar mı. onu demeye çalıştım, yurtdışında farklı algılar ya da global olarak her kutusu açık, jelatini yırtılmış ürüne refurbished denenebilir, orasını bilemem. neyse senin ağzın çok bozuk daha devam etmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Iste kar payini arttirmak icin su ust paragrafta Turkiye'deki firmalarin yaptigi serefsizlikleri-hepsi ayni yogunlukla yapmiyor olsa da- bir bir siralamissin. "Refurbished"in tanimini degistirmis adamlar, kimse de sesini cikartmamis kendi ceplerini doldurmak icin. Bugun Amazon'dan veya EVGA EU Shop'tan Corsair/EVGA gibi uluslararasi garanti veren firmalarin urunleri ya yakin ya ayni fiyatlara ismarlanabiliyor urunun boyutu/agirligi buyuk olup gereksiz fazla shipping odemek gerekmedigi surece. Uslubum sana relatif olarak ne olursa olsun beni su konuda haksiz kilmayacaktir, okthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 neyse lafımı geri alim, yazim birşeyler daha. hiçbir refurbished ürün kategori a olarak tanımlamam vendor'lara gitmez, hiçbir şekilde vatan, gold, mm, teknosa veya bimeks (hala var mı?) bu ürünler satılmaz, satılamaz. disti içinde eritir ürünleri ya da anadolu'da veya kadıköy gibi bu işin piçlerinin olduğu yerlere refurbished olduğu söylenerek çok ciddi indirimlerle verilir. oralar da sıfır ürün niye satarlar. o yüzden tekrar söylim bu tarz büyük vendorlardan ürün alırken tamir görmüş ürün mü alıyorum diye çekinmeyin. aksine burası çok ucuzmuş lan diye tabir ettiğiniz merkezi yerlerde olan az çok bilindik firmalardan çekinin. (eksa, eksen, inventus vb) bunun haricinde bireysel hata (satıcının) ile kullanılan bir ürün varsa satıcı kötü niyetliyse size kakalayabilir bunlara da dikkat edin. bunun çeşitli nedenleri olabilir, yanlış ürünü satmıştır müşteri kullanmıştır, işine yaramamıştır vs. montajda kullanılan bir parçadır, reyona tekrar koymuştur. kendi kullandığı parçayı bile mağazaya getirip kutusuna koyup satabilir yani herşeye hazır olun. türkiye'de jelatinlenen ürün sayısız çok azdır, hepsini üretici göndermeden jelatinler. genelde üretici jelatini çok ince olur fakat vendor'da paketlendiyse jaletin kalın olur. alırken bir iki tane daha kutu isteyin kutuları karşılaştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Direk Turkiye'den almayin, kafaniz rahat olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bright, EVGA Shop'tan komisyon alıyor kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bright said: Yani sattigi urun bozuk cikip geri iade edilince ambalaj makinasindan gecirip tekrar sifir diye rafa koyan bir firmadan bilgisayar toplamak aptallik.ben vatan teknik servisi ile alakalı soru sormuştum, vatandaki malzemelerle alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Teknik servisi de asiri yogun oldugu icin duzgun is yapma sansi dusuk olacaktir. Kablolari takip/tikip gonderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar