Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedim pislik mi?


Shean

Öne çıkan mesajlar

odasının kapısını kapalı tuttugunda kedı sıçıyormuş
odasının kapısını acık bıraktıgında kedi sıçmıyormul

kedinin tuvaleti odasında olduğu için sıçtığında koku yapıyor bu da arkadaşı rahatsız ediyor doğal olarak


bence bunun için kediye şıllık demeni hiç tasvip etmedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

niye kedi edindin ki hayvanın gereksinimlerine uygun ortam yaratmaya çabalamak yerine, tam senin istediğin şekilde davran(a)mıyor diye sokağa atacaksan. senin gibi biriyle olsa da, ev ortamına alışmış bir kedinin bu soğukta sokakta nasıl var olabileceğini düşünüyorsun? ne mama bulma, ne de sokak kedileriyle birlikta yaşama deneyimi yokken üstelik. ''şıllık''ın alası sensin demek isterdim ama demiyorum.

edit: ve de ''pislik''in.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

atacam lan evden kediyi resmen- bugün yaptıklarından sonra- telefonu düşürdü yataktan sert zemine ve şu an telefonun camı kırık. dokunmatik çalışmıyor. argggggggg


senin kedi besleme lisansın yokmuş ki neden kedi aldın? zaten sıkıntı hep bundan çıkıyor, kedi bakılması kolay bi hayvan olarak görülüyor kuma sıçtığı, yalnız kalabildiği için falan. yok öyle bir şey. kediyi çok sevmen lazım bakmak için. köpek gibi hev hev hev peşinde dolaşmadığı için baştan çok sevmiyorsan daha da soğursun. çünkü senin mantığın muhtemelen "lan hem telefonu düşür hem de bi triplerde gez evde"dir. ama hayvan kaç para verdiğini bilmiyor telefona veya herhangi bir şeye.

kedi yeri gelir yatağına işer, yeri gelir sıçar, yeri gelir en sevdiğin elektronik aletini kırar, masada su varken bilgisayara döker falan filan. başta dediğim gibi kedi bakmak için kedileri çok sevmek gerekir.

dışarı da atma sakın, en kötü sahiplendir. ev kedileri dışarıda çok yaşayamıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hemen kedi koruyucuları toplanmış ya. çoğunluğu kız, diğerleri duygusal erkekler. ben odaya kapatırım arkadaşım. ailemle yaşayan biriyim. kızgınlık döneminde ve milletin odasına gidip maouuv diye bağırıyor. bilip gelmeden "senin kedi besleme xxx in yokmuş" "sen pislik'in" falan. bana laf edenlerin çoğunlu bir de türkçe bilmiyor. sfpıjs

bu kedi benim yatağıma 4 kez işedi geçen ay. öyle atraksiyon olsun diye de değil. yatağımda uyurken saldı hepsini. neden de kısırlaştırmadığımı açıklayayım; şu an kendisi ergen. vücut gelişimi hala devam ediyor. hormonlarıyla oynarken vücuduna zarar gelir diye korkuyorum. kedi 10 aylık, 18 aya kadar beklemek istiyorum.


hadi şimdi kedi savunuculuğunuzu yarına yaparsınız. uyuyorum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...