µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 2-3 gündür devamlı internet kopup 1 dakka sonra geliyordu, bu gün şöyle bir hata aldım Kopmalar bu hata yüzünden olabilir mi, olayı çözmek için networkte ip kısmına kendim bir tane belirlemem lazım sanırım da tam nasıl yaparım o işi? win 7 kullanıyorum 2 bilgisayar 1 tablet bağlı devamlı internete wireless'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 çakışıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Dos ekranında bir komut yazıp ordan subnetleri falan ayarlıyorduk, ipyi de bir şekilde yapıyorduk. hatırlamıyorum hiç yardım lazım asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Diğer bilgisayar ve tabletlere 192.168.1.2 / 192.168.1.3 gibi ipler ata. Sonra modemi kapat aç daha sıkıntı yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Modemden yapiyorum ben atamayi, daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesela benim modemde böyle bir şey var: GERGE'nin dediği gibi modemden mac adresslerine göre de atayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 modemden bakayım bi teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Ağdaki clientlar otomatik ip alsın. Geri kalanını modemin dhcp servisi haleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar