Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gördümki

kermit

Öne çıkan mesajlar

hala nasıl screenshot alırım, nasıl resim yüklerim diyen arkadaşlar var.
bilen vardır muhtemelen bilmeyenler çok ama farkettim. gerge kesin ücretlisini yada daha iyisini önerir boşverin siz onu. beleşi var bundan iyiside yok. gerge ne öneriyosa berbat.
öncelikle https://app.prntscr.com/tr/ adresine giriyoruz. windows yada mac için indiriyoruz bilgisayarımıza.
windows için zaten sağ altta sürekli çalışıyor. çalıştığını anlamıyosunuz o kadar ufacık bi program.
windows kullanıcıları indirdikten sonra "prt scr" tuşuna her bastığınızda size screenshot alacağınız alanı seçtiriyor. alanı seçtikten sonra isterseniz bilgisayarınız kaydetmeniz için disk işareti var, istersenizde direk imgura upload etmek için bulut gibi bi simge var ona basıyoruz. direk upload edip linki veriyor.
paticiğe direk linki koyabilmeniz için imgur linkine girip sağ tık resim urlsini kaydet demeniz yeterli

sene 2015 oldu artık böyle şeyler için debelenmeyin lan
Sosyal ağlarda paylaş

La ben bi şey sorucam. Gülüceksiniz belki ama kimde değil. İnstagram'a girmek istiyorum. Dediler ki face adresin ve şifrenle girebilirsin. Ama olmuyor öle bi şey. Yeni şifre almak için email'i yazıyorum facedeki, yok böyle bi mail diyor. Kayıt yeri de yok. Bilmemek ayıp değil, sormamak ayıp diip cevap bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben instagrama nezaman üye oldum nasıl oldum hatırlamıyorum
üye oldum tek bi resim koymadan sadece ev arkadaşımın eski kız arkadaşını takip ediyodum
ama sanırım instagram hesabı için mobilden üye olman lazım
direk webden üye olunmuyor diye biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...