kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 hala nasıl screenshot alırım, nasıl resim yüklerim diyen arkadaşlar var. bilen vardır muhtemelen bilmeyenler çok ama farkettim. gerge kesin ücretlisini yada daha iyisini önerir boşverin siz onu. beleşi var bundan iyiside yok. gerge ne öneriyosa berbat. öncelikle https://app.prntscr.com/tr/ adresine giriyoruz. windows yada mac için indiriyoruz bilgisayarımıza. windows için zaten sağ altta sürekli çalışıyor. çalıştığını anlamıyosunuz o kadar ufacık bi program. windows kullanıcıları indirdikten sonra "prt scr" tuşuna her bastığınızda size screenshot alacağınız alanı seçtiriyor. alanı seçtikten sonra isterseniz bilgisayarınız kaydetmeniz için disk işareti var, istersenizde direk imgura upload etmek için bulut gibi bi simge var ona basıyoruz. direk upload edip linki veriyor. paticiğe direk linki koyabilmeniz için imgur linkine girip sağ tık resim urlsini kaydet demeniz yeterli sene 2015 oldu artık böyle şeyler için debelenmeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 üzgünüm kermit ki ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 şansımı denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 2015 yılında hızlıyükle.tc'ye resim yüklemeye çalışanları napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Kermit adamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 olm yapıyodum şu an yapamıyorum bunu çöz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 alternatif olarak http://puush.me veya https://gyazo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 çok saçma ama çalışmıyo komutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 La ben bi şey sorucam. Gülüceksiniz belki ama kimde değil. İnstagram'a girmek istiyorum. Dediler ki face adresin ve şifrenle girebilirsin. Ama olmuyor öle bi şey. Yeni şifre almak için email'i yazıyorum facedeki, yok böyle bi mail diyor. Kayıt yeri de yok. Bilmemek ayıp değil, sormamak ayıp diip cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 KehKeh said: çok saçma ama çalışmıyo komutlar. bazen çalışmıyosa sağ alttaki lightshot (mor kuş tüyü) iconuna tıklasanda oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 adam kamu spotu yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Kermit kardeş, benim soruma bi cevap verir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 çakmağımın gazı bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 abi ben instagrama nezaman üye oldum nasıl oldum hatırlamıyorum üye oldum tek bi resim koymadan sadece ev arkadaşımın eski kız arkadaşını takip ediyodum ama sanırım instagram hesabı için mobilden üye olman lazım direk webden üye olunmuyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Hah bana bunu deyiver hele ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 mobil şart sanırım baktımda şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 bu daha iyi https://chrome.google.com/webstore/detail/imgur-extension-by-metron/ehoopddfhgaehhmphfcooacjdpmbjlao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Afterburner cekiyordu ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mac için alan seçerek screenshot alacaksanız daha kolayı vardı neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 macin kendi zımbırtısı var command shift 4 ile yapıyodun sanırım ama direk masaüstüne kaydediyodu bu galiba ya. upload olayı başka bişiyle oluyosa bilmiyorrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 MAŞALLAH GÖKAP BİLMEDİĞİN ŞEY YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 http://www.reactiongifs.com/r/this.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar