Crawler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=s0mFtwI0PhU Efsane ya ahahah. Çatıdan da ne kar düşmüş mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 her sene en az 40 gün giderim oraya, o yeşilli ibneler kayak hocaları en çokta onlar izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 abi hangi felaket olursa olsun şu ağlak karılar heryerde ağızlarına kürekle vurasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ayrıca duydum bugun çığ falan değil otelin catısındaki birikmiş kar sahibini bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ahahahaha eziklik lvl 30. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 keşke kartepeye hiç kar yağmasa da kartepe greenpark batsa. bu kadar dandik bi işletme olabilir.. yakında oradaki liftlerle ilgili de üzücü haberler duyarsak şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Haberlerde görmüştüm akşam yazık valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 çatıda o kadar kar birikmesi ilginç, bildiğim kadarıyla bu bölgelerde çatı eğimi karın tutunamayacagi kadar dik yapılır, otel tavanı uygun yapılmamış kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 miyaw33 said: çatıda o kadar kar birikmesi ilginç, bildiğim kadarıyla bu bölgelerde çatı eğimi karın tutunamayacagi kadar dik yapılır, otel tavanı uygun yapılmamış kesin ya aklıma şu geldi sadsadf miyaw33 said: Mermi birkaç metre yüksekten doğrudan atılmıs arabaya.Daha yakından olsa mermi deliğinin çevresinde ufak asınmalar olurdu,uzaktan atmıs olsaydı bu seferde yukardaki resimdeki gibi etrafındaki boyayı kaldırır ve kaportayı göçürürdü.Merminin hızı tam kıvamında olmus,ne cok hızlı ne de yava.Tahminen apartman veya köprüden sıkmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bir bilen miyav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 miyaw33 said: çatıda o kadar kar birikmesi ilginç, bildiğim kadarıyla bu bölgelerde çatı eğimi karın tutunamayacagi kadar dik yapılır, otel tavanı uygun yapılmamış kesin abi iste onu dusunen milletler isves norves filan..onlarda sonra zaten yusek teknolojiye sapti.. hatta kayakla atlama sporu da oradan cikma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 pontipati said: ya aklıma şu geldi sadsadf miyaw33 said: Mermi birkaç metre yüksekten doğrudan atılmıs arabaya.Daha yakından olsa mermi deliğinin çevresinde ufak asınmalar olurdu,uzaktan atmıs olsaydı bu seferde yukardaki resimdeki gibi etrafındaki boyayı kaldırır ve kaportayı göçürürdü.Merminin hızı tam kıvamında olmus,ne cok hızlı ne de yava.Tahminen apartman veya köprüden sıkmışlar. csi miami ,ncis bunlar hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 abi bu videolarda o suratımda oluşan salak tebessüm yüzünden insanlığımdan utanıyorum ya. 30. saniyedeki "kamera çekiyo mu, çekiyosa ben de elimle kazarak yardım ediyo gözükeyim" tribindeki kazma neden her konulu videoda var abi? hani başına gelmeden ciddiyeti anlamak zor tabi de, böyle 3rd person viewda ilginç oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bi de kadınları kurtarmışlar sadece bacağı falan kalmış işte onu çıkarıyorlar. hala ağıt yakanlar var ya arkada sdfds kurtardılar lan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 kafalarına sarkıt düşüp magmadan barsaklarını toplayabilirlerdi abi, ağıt normal sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ben röportaj yapılan adama güldüm ya. Yanlış anlayanlar olmuş. Yaşanan durum vahim tabi. Gülünecek tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar