Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 selam, ibb'nin beyaz masa diye bir hizmeti varmış. istanbul'daki bu soğuk ve karlı havalarda bir evsiz görürseniz burayı aradığınızda ve yeri tarif ettiğinizde gelip evsizi bir spor salonuna yerleştiriyorlarmış. belki denk gelirsiniz ve birinin hayatını kurtarırsınız. 153'ü veya 444 25 66'yı aradığınızda bu kişilere yardımcı olacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Geçen gün haberlerde görmüştüm, linkte paylaşalım.. IBB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 lisede basketbol oynadigim zamandan hatirliyorum ki bazi spor salonlari disardan daha soguk olabiliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 görmeyen için up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 DoruK said: lisede basketbol oynadigim zamandan hatirliyorum ki bazi spor salonlari disardan daha soguk olabiliyor sdf o biraz zor. ama evet kışın basket oynarken short tshirt ile üşüyebiliyorsun bazı salonlarda o kadar koşup hareket etmene rağmen. ama hiçbir şekilde dışarısıyla aynı ısıda bile değiller. gayet sıcak dışarıya oranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ciddi yazmadim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 profesyonel evsizler zaten biliyorlar bunları. kendileri arayıp gelin alın beni diyorlardır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 battaniye vermişler ne güzel. ne kadar inançsızda olsak yemek yedikten vs sonra derim hep "olmayanada ver" diye. yada buz gibi havada ıslanıp eve gelp o sıcaklığın keyfini çıkarırken "dışardakilere yardımcı ol" diye. kimse bilmiyo sonuçta adamları evsiz yapan etken neydi üzülüyo insan soğukta vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 hayat herkese adil davranmıyor... Kimisi işte böyle soğukta kalacak sıcak bir yuva, bir tas çorba bulamazken, kimileri de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar