calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Selamlar Annemler yılbaşında bana geldi, bende de televizyon yok, insanlar televizyonsuz kalmasın deyu tivibu alayım dedim ama TTNET mal bir sisteme sahip olduğundan sistemde bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyiniz diyor. Yılbaşı gecesi tivibu go'sunu kullanmayacak olan varsa çok sevinirim ya bi dürüm falan da ısmarlarım :) Şimdiden teşekkürler Edit: yanlışlıkla konu dışına açmışım bu arada, taşınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Dayt, nerede lan dayanışma ruhu?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 teledünya internet olayı var onu dene birde bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 https://www.teledunyaweb.com/webtv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 digiturkplay bir ara 1tl'ye baya bi kanal veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 calimero said: Dayt, nerede lan dayanışma ruhu?.. gönder sizinkileri benim evde tv var ben dışarı çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 DigiturkPlay sinema üyeliği aylık 5 lira. Sanal kartla alıyorum. Her ay çekmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Rasmon said: calimero said: Dayt, nerede lan dayanışma ruhu?.. gönder sizinkileri benim evde tv var ben dışarı çıkarım. Haha 2 böbrek avi diyorsun :P bu arada uydunet kullanıyorum evde de, teledünya web olayına üye olayım dedim de bende açılmıyor link. Hani internet sağlayıcısındandır dedim telefonun internetinden de girmedi. Digitrk Play'e üye oldum, sanıyorum onun 5 liralık pakedini alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 3 TL'ye Turkcell TV+ var ona göz atabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Smart tv de çalışan var mı bunların? Tivibu hariç ona uye olmaya çalışmak olum ttnet muşterisi değilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 App olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Laorx said: digiturkplay bir ara 1tl'ye baya bi kanal veriyordu. 5 lira oldu o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Internetten izleme olarak Tivibu'nun goruntu kalitesi berbat, surekli kullaniyorum ama. 5TL uygun bir fiyat, goruntu kalitesi nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 http://www.digiturkplay.com.tr/Canli-TV/Tv/ üye olursan 1-2 kanal herkese açık şu an, fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar