Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Hasta dönemime denk geldi, biraz psikolojim falanda bozuk. Hala iyileşemedim zaten. Oyunu görünce o günlerim aklıma geliyor oynayamaıyorum guzelım oyunu. Satayım bari diorm, Param falan var epey, güzel bı gemimde var Adder Birsürü sistem keşfettim kimsenin gitmediği. almak isteyen varsa satıorm. 10 Euro assagısına satıorm fiyatı neyse
spompas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ben alcam emir :) edit: yada al sen ben yeni acarım
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 revangelis ve curunir almaktan vazgeçtiler. Hesap hala satılık
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 abi sen de bi dur ya. hastayken oynadın şimdi miden bulanıyor diye oyun mu satılır ahahah 2-3 hafta dokunma düzelir.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 valla bilmiorm açasım gelmiyor yeminlen, kamyon simülasyonu aldım onla ıdare edıorm =) en yakın pulsara gidiodum halbuki, ilk pulsar gören olcaktım :/( hala satıorm bu arada up olsun, fiyat aynı. Orijinal oyunun 10 Euro ( takriben 30 lira falan ) aşağısı. Hiç para falan kasmanıza gerek yok bunu alınca
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 benim bi arkadaş var almaya niyetliydi oyunu belki o alır bakim bi sölim ama satma bence lel
Öne çıkan mesajlar