Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Bu arada 210 liralik kontrolor iyiymis sdfsd ama yine de ona baglan renk degistir falan daha uzun is. Uzaktan kumandayi koyacaksin istedigin yere onunla takilacaksin. Notmalde bi kere aciyosun zaten, cak cak oynamiyosun elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ilerde seks odası yaparsam ya paticiğe ya da ankaralı pavyon gavatlarına danışacağım. teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Ridvan cok zevkli abi niye oyle diyosun. Ayrica gidip silikonlu serit slmayin ic mekan icin. Silikonlular outdoor, araba yilbasi suslemeleri icin. Araba icin guc kaynagina da gerek yok, direk 12v bagliyosunuz. Duzgun yapildiginda ambition light baya guzel bisi bence. Yatak alti koktuk alti, dolap-tv arkasi falan gayet guzel oluyo. Kartinpiyer ici de mantikli. Tv ve dolap arkasina da bisi dusunuyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Esh said: Kartinpiyer ici de mantikli. bizim ev komple ole..tavanda baska bir aydinlatma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Esh said: ambition light HUEHUEHUEHUEHUE toggie said: baya odasını pavyona cevirmeye niyetli adamlar var ya aranızda. kapıya da mor ısık yapıstırın bi tane. şunun nesi pavyon abi: Black-ice said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Hue denmiş geldim, konusunu açmıştım önceden, bende var. Yani ucuz alternatiflerini denemedim, mutfağa bir led şerit taktırdım çok ucuza, bok gibi afedersin. Philips Hue'nun şeridini arıyorum ama bulamıyorum, sanırım çaresiz yurt dışında getirteceğim. Bir dizi seti platosunu full Hue şeridiyle ışıklandırmışlar, yapıma göre farklı aydınlatıp farklı mekanmış gibi gösteriyorlar. Çok başarılı. Evde de kullanımı çok iyi. Artık eve girerken belirlediğim ayarda otomatik açılıyor, çıkarken kapanıyor. Çeşitli app'ler var, mum ışığı efekti verebiliyorsun, oda da ki sese göre sanki muma rüzgar çarpmış gibi hareketleniyor ışıklar. Bilgisayarda oynayan filmin renk kodunu analiz edip ampülleri ona gre ayarlama var. Müziği analiz etip ona göre tempo tutma var. Yani kullanımı var oldukça. Philips Hue bridge'in de bazı ucuz wireless'lı ampulleri desteklediğini duymuştum. İlk başta bir starter pack alınıp, o ampuller ile donatabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 lath kullandığın app'leri yazsana hue için. ya da diğer postunda var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 IFTTT AMBIFY Philips Hue app OnSwitch HueParty PC'de de var bir tane küçük programcık, reddit'te bulmuş adamın teki yapmış, adını bilmiyorum. Videoları analiz eden o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar