Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ıslık calıp para toplayan adam

duende

Öne çıkan mesajlar

yaw genellikle istiklalde takılan bi abimizdi onu gormedikce eksikligini hissediyodum sitiklalde ama adam koku filmi gibi şu an bahariyeyey gidiyorum oada oluyo istiklale gidiyorum orda oluyo beyogluna gidiyorum orda oluyo sanki adam beni takıp ediyo bide insanlar ıslıkla godfatherı calan bi insana neden para versinki??[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de sık sık görüyodum adamı bi ara... Bi o zaten bi de beşiktaş-zincirlikuyu falan duraklarındaki meşhur kedi sesi çıkartan adam... Ha bi de arkandan sessizce gelip bağırarak seni korkutmaya çalışan biri vardı bi aralar istiklalde...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ıslık mı çalıyuot yoksa şu kuş sesi çıkaran zımbırtılardan mı satıyor? ben kuş saesi çıkartan zımbırtılardan sattığını zannediyordum...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir'de de vardı, Kemeraltı girişinde böyle bi adam gün boyu kuş sesi çıkarıp dururdu, kimse de almazdı sattığından, biz de "zavallıcık nasıl para kazanıyor ki?" diyip dururduk. Yıllar sonra öğrendik ki meğer maaşını devletten alıyomuş arkadaş... ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

[Bu mesaj Nartanesi tarafından 17 Ocak 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 17 Ocak 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
sadece ıslık mı çalıyuot yoksa şu kuş sesi çıkaran zımbırtılardan mı satıyor? ben kuş saesi çıkartan zımbırtılardan sattığını zannediyordum...

Satıyor zaten.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ...
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu o adamın ıslıgını ben de bi kere istanbul a gittigimde duymustum.ilk önce dumura ugradım zira adam hakikaten de godfather ı calıyordu.ama göremedim elemanı.ben para vermezdim ama sırf yetenekli diye sattıgı seylerden alırdım heralde görsem...helal olsun adama.[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Sosyal ağlarda paylaş

Esas meşhur delisi vardı oranın artık pek göremiyoruz.
Adam köşe de durur.Bekler, birden kendisine doğru akın akın gelen insanların karşısınıza geçip.

"GELIN ^%'%+ GELIN ! HEPINIZ GELIN ! VIZ GELIR TIRIS GIDER ! AMERIKAYLA GELSENIZ YINE ANANIZI ^'%'^% '+%'^+ !" diye bağırıp köşesine çekilirdi.

Bi de miyavlıyan amca var tabi, değişilmezlerden.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Sosyal ağlarda paylaş

kadıkoyde barlar sokağında bi adam var manyak
1 metre boyu böle uznu saçlı sakallı fln tam dwarf
7/24 kafası güzel adamın ondan bundan 100bin 200bin topluyo sora gidio bira fln alıo
bikere burgerın Wc sine girmişti kadıkoydeki
önümden yürüyo hemen aşşa inio merdivenlerden
adam bianda yuvarlandı döndü möndü vs.. son merdivene gelince birden ayaklandı hiçbişi omlamış gibi yürümeye devam etti dumur olmuştum[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

iStanbul cidden sapıtmaya başlamış,miyawlayanlar,ıslık çalanlar huehuehe :-)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...