duende Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yaw genellikle istiklalde takılan bi abimizdi onu gormedikce eksikligini hissediyodum sitiklalde ama adam koku filmi gibi şu an bahariyeyey gidiyorum oada oluyo istiklale gidiyorum orda oluyo beyogluna gidiyorum orda oluyo sanki adam beni takıp ediyo bide insanlar ıslıkla godfatherı calan bi insana neden para versinki??[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ben de sık sık görüyodum adamı bi ara... Bi o zaten bi de beşiktaş-zincirlikuyu falan duraklarındaki meşhur kedi sesi çıkartan adam... Ha bi de arkandan sessizce gelip bağırarak seni korkutmaya çalışan biri vardı bi aralar istiklalde...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 dün gördük onu normal duruo heh[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sadece ıslık mı çalıyuot yoksa şu kuş sesi çıkaran zımbırtılardan mı satıyor? ben kuş saesi çıkartan zımbırtılardan sattığını zannediyordum...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 nekadar deli varsa orada toplanıyor zaten:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 İzmir'de de vardı, Kemeraltı girişinde böyle bi adam gün boyu kuş sesi çıkarıp dururdu, kimse de almazdı sattığından, biz de "zavallıcık nasıl para kazanıyor ki?" diyip dururduk. Yıllar sonra öğrendik ki meğer maaşını devletten alıyomuş arkadaş... ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 17 Ocak 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 seyyar satıcı adam sevabına vermiyorlar parayı[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: BabacumMostors, 17 Ocak 2005 15:26 tarihinde demiş ki: sadece ıslık mı çalıyuot yoksa şu kuş sesi çıkaran zımbırtılardan mı satıyor? ben kuş saesi çıkartan zımbırtılardan sattığını zannediyordum... Satıyor zaten.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 azının içine bişi sokuyo öle çalıo o o azına soktuklarını da 500 bine satıo galba gereksiz bir meslek işte :P[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ben kadıköyde duyuyorum hep ...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Islık çalıp para toplamıyor o adam arkadaşım. O sesi çıkartan aleti satıyor.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Yahu o adamın ıslıgını ben de bi kere istanbul a gittigimde duymustum.ilk önce dumura ugradım zira adam hakikaten de godfather ı calıyordu.ama göremedim elemanı.ben para vermezdim ama sırf yetenekli diye sattıgı seylerden alırdım heralde görsem...helal olsun adama.[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Evet godfather ı asmıs adam artık....[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Esas meşhur delisi vardı oranın artık pek göremiyoruz. Adam köşe de durur.Bekler, birden kendisine doğru akın akın gelen insanların karşısınıza geçip. "GELIN ^%'%+ GELIN ! HEPINIZ GELIN ! VIZ GELIR TIRIS GIDER ! AMERIKAYLA GELSENIZ YINE ANANIZI ^'%'^% '+%'^+ !" diye bağırıp köşesine çekilirdi. Bi de miyavlıyan amca var tabi, değişilmezlerden.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kadıkoyde barlar sokağında bi adam var manyak 1 metre boyu böle uznu saçlı sakallı fln tam dwarf 7/24 kafası güzel adamın ondan bundan 100bin 200bin topluyo sora gidio bira fln alıo bikere burgerın Wc sine girmişti kadıkoydeki önümden yürüyo hemen aşşa inio merdivenlerden adam bianda yuvarlandı döndü möndü vs.. son merdivene gelince birden ayaklandı hiçbişi omlamış gibi yürümeye devam etti dumur olmuştum[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 taxim zaten bunlar sayesinde bambaska[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 füüüüüüü[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Alexi_Septimus, 17 Ocak 2005 15:51 tarihinde demiş ki: ... Bi de miyavlıyan amca var tabi, değişilmezlerden. Yazdım onu zaten :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 iStanbul cidden sapıtmaya başlamış,miyawlayanlar,ıslık çalanlar huehuehe :-)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar