Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gargoyle gibi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Derste sıkılınca çizdiğim bişey. Pek resim çizmem. Sizce benden adam olurmu devam edeyim mi?
(Cep telefonuyla resmini çekip koyabildim anca malesef scannerım yok :()

[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 15 Ocak 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
tamam gargoyle ama, yine de yüzü çok şekilsiz olmuş :) duruşu da kötü biraz, poz yani. ama güzel onun dışında.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
kanatlara iyi çalışmışsın da keşle kafayı biraz daha yapsaymışsın..[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
cızgılerın fena deıl ama taslak cızıme karakalem calıs bıraz yardımcı klavuz cızgıler kullan o sekılde kımse ıyı cızemez(genelleme oldu bıraz)
ıskelet dıye tanımlanan taslaklar fln olustur ustune gıydırme ve rötüş yap... bence google'dan biraz konu araştırması yapmanı öneririm, Eğer hevesliysen...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline...

http://forum.paticik.com/view.php?id=105586
[b]
Mesaj tarihi:
gargoyledan çok dikenli bir su perisine benzettim.
kanatlar yarasa kanadı gibi, kafa da biraz daha yaratığa benzetilebilinirse güzel bir resim olur bence.
kanatlara felan gölgelendirme yapmışsın, hoş olmuş :)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Ocak 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İsteyen olursa Fake Accountun bahsettiği gibi taslaklar üstüne karakter yaratmakla ilgili video tutorial verebilirim daha doğrusu linkini..

şimdi baktım linki verilmiyo.
http://www.3dbuzz.com/
buradan kayıt olmanız lazım önce
daha sonra sağda reklamı var videolarla ilgili tıklayın logged in iken concept art bölümüne girin ordakileri indirin beceremeyen olursa öms atsın =P

[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Life consists of segments and vertices.

[Bu mesaj Maedhros tarafından 16 Ocak 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...