forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 nuhcm her türlü akacak ama yükske ya yemiyor girmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ben AEFES, FROTO peşindeyim bu hafta biraz daha düşer umarım, ne kadar toplarsam kar.. düşmeye devam edicekler bir süre, düştükçe alıyorum. yatırım tavsiyesi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 froto yıllık bazda yüksek (kime göre neye göre) temettür dağıtmış kasım ayında, bu otomotivciler yatırım yapıyoruz diye dağıtmıyordu bazıları mrdin artmış nihayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Sabah 100 ü görünce dayanamadım aldım tavandan düşüş trendine girmez inşallah. Genelde otokar gibi hisselerde stop loss yapmıyorum. Dün Ttrak almayı düşünüyordum, düşüncem doğru çıktı ancak çok naktim olmadığı için alamadım. Aselsan da fena gözükmüyor. 11,7e düşerse alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 şu yazdıklarının hiç birini yapma 80lere soğru inece mutlaka borsa seçimden önce nakit ayır onu bekle hatta bende öle yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 forgiver said: şu yazdıklarının hiç birini yapma 80lere soğru inece mutlaka borsa seçimden önce nakit ayır onu bekle hatta bende öle yapayım Portföyün %40 Usd / %30 u Vade / Kalan %30la da bistte takılmaya çalışıyorum. Forex denemek istedim demo hesapla takıldım biraz 1/10 kaldıraç yapmama rağmen sağlığım bozulur ve işimden olurum diye vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 abi şu borsa topiğini ayıralım da benim ilk mesajdaki rezil hatamı sürekli görmek zorunda kalmayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bu işten para kazanıyor musunuz? ona göre ben de sarsam mı sarmasam mı bilemiyorum hani attığım taş ürküttüğüm kuşa değer mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 seçimden önce düşürse 75-80bin arası gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Otkar 112 yi gördü, 107'de indik pişman olduk. Ama bir türlü anlamıyorum bu bilanço bu gelir ile bu oran çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 OTKAR'da hype var, çakılır ağlarsınız... borsa yardırıyo BIST100 89k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ARCLK fena gözükmüyor potansiyel 15,6 görüyorum. PGSUS da uçuşa geçmiş. yatırım tavsiyesi asla değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Goering said: ben AEFES, FROTO peşindeyim bu hafta biraz daha düşer umarım, ne kadar toplarsam kar.. düşmeye devam edicekler bir süre, düştükçe alıyorum. yatırım tavsiyesi değildir. FROTO'yu kacirdim bugun, dun. AEFES istedigim kuvvette degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 MOKOKO şu anki bantta fazla kalmaz iniş trendine geçer sdfg ben de sallıyım bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ya bu repo faizden daha çok getiriyor niye vadeli hesapla uğraşıyor millet bilmediğinden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 herkes gözünün önündekini değerlendirebilse zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar