arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ben buna yazdigin gun epey baktiydim bulamadim. hatta o vesileyle bir iki baska fonta daha baktim sirf meraktan. cok zorlasmis korsan font bulmak. boyle 300 tek familye dolar falan fiyat cekip, bireysele ogrenciye indirim yapmayan foundryler tuketiyor hakikaten. neyse ki beles opsiyonlar eskiye kiyasla girla. bu fontun cakmasi falan da yokmus, ki ilginc, epey populer bir font aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Evet alternatif baktım, görece benzerler var. Güzel font ama saçma sapan bir fiyatlama. Yap font family pack 25 usd alsın millet. Neyse vazgeçtim, google fontlarında Exo ile halledecem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Myfonts'dan riplenir çok gerekliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar