BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Abi yine nereyi okudun Galatasaray'a uzun top oynatmışın? Takım gayet ayağa oynadı, rakipten bir baskı görmeyince Chedjou falan bile şaşırdı alıp topu orta sahaya kadar gitti sürekli. Bu maçta farkı yaratan bizim stoperlerin sezonun en iyi maçını çıkarmış olması; hem defansif hem oyun içi katkı anlamında. Selçuk al-ver, Melo al-ver, dön Chedjou'ya o kanatlara açsın. Hiçbir baskı yapmazsan topa Olimpiyat veya Wembley farketmez. Beşiktaş baya ayağına sıktı
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 orta sahada ve savunmada kısa mesafede oyuncular kendi aralarında üç pas yapınca ayağa mükemmel oynamış oluyorlar haklısınız
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Galatasaray şu maçta uzun toplarla oynadı diyen adam maçı izlememiş olsa gerek.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 abi siz uzun toplarla oynadılar diyince ne anlıyorsunuz bilmiyorum da GS'nin de oynadığı da, BJK'nin ikinci yarı döndüğü de uzun toptur. Bu ülkede gerçi uzun top oynadılar vs. diyince aşağılama olarak görüldüğü için siz de taraftarlık damarınızca direkt savunmaya geçiyorsunuz. Gerçi suçta yok taraftarda uzun top diye bildiği şey "top şişirmeden" başka bir şey olmadığı için savunmaya geçmesi de normal. Başka açıklaması yok yani, bir de maç izlememekle vs. suçlamalar asdfasd Bu zeminde başka türlü oyun zaten oynanmaz, oyuncular orta sahada hazırlık paslarını ayağa oynadılar diye de ayağa paslı oynanmış olmaz. Hani Bullet'i vs. anlıyorum ayağa oynadılar desek nerde okudun, uzun top oynadılar diye itiraz edecekte diğerlerine ne oluyor asdfsd Açın Liverpool, Chelsea, Manu maçlarını falan izleyin de uzun top nedir öğrenin, sonra gelin bilmişlik taslayın.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 uzun top oynamadılar bok gibi oynadıkları için uzun top oynamış gibi geldi bize.2 takımında orta sahası sıçışlardaydı
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 DarKRideR said: orta sahada ve savunmada kısa mesafede oyuncular kendi aralarında üç pas yapınca ayağa mükemmel oynamış oluyorlar haklısınız Mükemmel oynadı diyen mi var ayağa? Ayağa oynadı sadece; karşı taraftan baskı gelmeyince doğal olarak uzun alemi yok. İdman yememiş adam gibi taktiği son haftalarda olan bir takımız; kaldı ki 4 merkez orta saha oynuyoruz pas kalitesi anlamında. Hızlı çıkabilen bir takım hiç değiliz. E sen de böyle bir takımı defanstan rahat çıkartıp, pres yapmayıp, uzun topa zorlamazsan rakip senden daha iyi oyunculardan kurulu bir takım illa cezalandırır.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Uzun top dediğin bizim memlekette ileriye şişirmek olarak anlaşılır. Hani oynadığımız maçlar tabi oldu ama genelde ayağa paslarla oynadık şu son maçta. Taraftarlık damarı niye kabarsın onu anlamadım. Kötü oynadık bunu hepimiz söylüyoruz.
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Darkrider ne sallamış yine ahaha.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Yalnız devre arasına girilmesi BJK açısından baya iyi oldu, özellikle 7 maçlık galibiyet serisinin son 2-3 maçı skordan bağımsız çok kötü bir oyun vardı, puan kaybı olmaması iyi şans. Üstelik Galatasaray mağlubiyetleri Beşiktaş'ı bozuyor biraz. Bu fizik ve mental kondisyonla ligde toparlanmak zor olabilirdi en azından 1-2 maç
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 BJK'yi bitiren kupa maçları oldu. Lig kondisyonu yine taşırdı ama o kupa maçları başladığından beri takımın dengesi bozuldu. Boşuna millet yedek kadroyla çıkmıyor. Orada bile "Bilic çok sempatik adam, her şekilde savunmalıyız. Mutlak bir bildiği vardır qq" diye saçma sapan tam kadro çıkma kararını destekleyenler oldu. Yok efendim en iyi antreman futbol maçıymış falan. Olay sadece fizik kondisyon değil. BJK de ciddi anlamda mental kondisyonda sıkıntı vardı. Oyuncu psikolojisi o kadar çok maçı kaldırmadı. Halı saha bile bazen her hafta gitmek istemezsin iş güç vs. diyip, arada gidip boş boş oynayıp dönersin falan. Bu adamlar haftada üç maça çıktı. Köy yumurtası maçından Avrupa maçına, oradan ligde saçma sapan bir maçtan hemen sonra ciddi lig maçı vs... Dar kadro ile yapılmaması gereken her şeyi yaptı Bilic, bir de destek gördü...
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Abi alınmayın UEFA'daki durumunu küçümsemek gibi olmasın ama Partizan ve adını unuttum Yunan takımına karşı bile yedek ağırlıklı çıkılabilirdi.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Tamam yendik sevindik ama sizde bu kadar karalar bağlamayın abi. Tek farkına varmanız gereken fazla şişirdi medya herzaman ki gibi. Hani daha önce tecrübe edinmemiş olsanız anlarımda kaç defa süper başlayıp sonrası hüsran oldu. 3 takım 1 puan ile sıralanmış. Hiçbir düzenin olmadığı ligde derbi kazanmadan bile şampiyon olunur. Gayet normal bu lig için.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 2 maç kötü oynadı diye takım hüsran oluncak bir durum yok, gs fb bu sezon daha top oynamadı, elde avuçta ki adamların kişisel başarıları bu puanlar. En azından benim çevremde GS'li olupta FB'li olupta mantıklı şekilde kendi takımını seyir etmekten zevk alan adam yok.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Galatasaray Mersin maçı hariç gayet iyi oynadı Hamza geldiğinden beri. Özellikle Konya maçından baya keyif aldım, eşofmanı 5'lediğimiz için de olabilir gerçi o.
Öne çıkan mesajlar