Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Seni Nova 4 e çıkarmış kendi çıkmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 şş alsanıza benide aranıza :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ekli değilmisin ki sen bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ı ıh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 oyun içi nikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 case simulatorden kutu açıyorum o kadar moralim bozukki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 trade up daha keyifli onuda dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 clai bizi tasimaya devam ediyor, son 2 roundda kilpayi gecip onune gectim. walkers da en dipten en tepeye geldi, clai goturuyordu valla macin cogunda liderligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ss lerdeki ringo ihtyr.smmm bu arada taniyan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 walkers kim taze kan mı geldi silver takıma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dragonfire said: Seni Nova 4 e çıkarmış kendi çıkmadı . allah kahretsin vermiyor rank ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 oha öle silver mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ashes2ashes said: walkers kim taze kan mı geldi silver takıma ? ringo ile walkers cooooooook eski :P sen taze kansin onlara, oyle diyeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Namessar said: clai bizi tasimaya devam ediyor, son 2 roundda kilpayi gecip onune gectim. walkers da en dipten en tepeye geldi, clai goturuyordu valla macin cogunda liderligi. abi sıkıntım şu ki ct oynayamıyorum. o killerin %80ini tde aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 silver dream team den bahsediyodum ben keleşler sırmalar uçuşmuş orda ben gelmem zaten oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 geçen 2 noob taşımaya çalıştı bizi olmadı işte :D bi daha da gelmem davosa win algoritmam bozuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 yanlız solo akarken daha iyi oynayan silver takımda nedense sıçıyorum hep bi takım oyunu eksikliği var bariz yetemiyorum sanırsam takıma bu arada PATİ tagı var silver dream team da kullanın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 gel gel, seni de kivama sokacagiz :P normalde nova vs ss si koymuyorum ben. ancak claiborne un performansi silver konusu oldugu icin bu seferlik koydum. bu gece silver maci toplamadik, dagilmisti silver grup. o yuzden nova ekibine dahil ettim claiborne u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 yok be ben kendim pişe pişe nova olmak istiyorum sonra takılırız valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bak mesela bu akşam one i aldık 3 de türk vardı böle silver 2-3 falan maç kaybetmedik bak one takımda diyorum kaybetmedik diyorum o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ashes2ashes said: yok be ben kendim pişe pişe nova olmak istiyorum sonra takılırız valla bak claiborne u biz pisirmisiz gibi mi duruyor o ss lerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ya ne diym şimdi clai zaten iyi ben yeni başladım sayılır pişiyorum işte şurda 2-3 ay geçmişim ya var ya yok ha yaş konusuna hiç girmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Ben de gelirim oyunlara, sırmalı keleşten gold nova 2 ye kadar geriledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ben de geliyim oyunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 davet etsenize olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar