Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cs:go silverin seyir gunlugu

Namessar

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
OsManiaC said:

rütbeleri anlamıyorum cidden. hepinizle 1vs1 açık alanda kapışsam şuan yenersiniz beni copper falan olmam lazım asf

basede bekle.
sona kal.
bütün round walk yap.
üzerine bıçakla rush yapan adamları vur.
1. sıraya yerleş.
"takım çok kötü qq" diye ağla

osmaniac'ı özet geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

OsManiaC said:

rütbeleri anlamıyorum cidden. hepinizle 1vs1 açık alanda kapışsam şuan yenersiniz beni copper falan olmam lazım asf

basede bekle.
sona kal.
bütün round walk yap.
üzerine bıçakla rush yapan adamları vur.
1. sıraya yerleş.
"takım çok kötü qq" diye ağla

osmaniac'ı özet geçtim.

ehueehey pasifilora 500 mg damardan almış da gelmiş

iki alıntı arasındaki bağlantıyı kurana awp asiimov veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
DarKRideR said:

ben bile keleş oldum asdfads

su anda durumum soyle:

Namessar - MG2 (ihtyr tayfası ile giriyorum, arada 2-3 de patiden oluyor)
FC - MGE ve DMG arasında gidip geliyor (sadece tek başıma giriyorum)
SilverMasterNamessar - Nova4 (sadece pati ekibi ile oynuyor)

acıkcası 3 hesap icinde konusuyorum, FC cogu macta zor adamlarla karsılasıyor. oyun olarak ona yetemiyorum su anda. gormemle olmem bir oluyor.

diger iki hesabın ise maç kalitesi ve zorlugu olarak hiç bir farkı yok. nova4 ken karsıma kim geliyorsa mg2 iken karsıma aynı tur adamlar geliyor. kazanma kaybetme oranım, frag/ölüm oranım ve performansım hemen hemen aynı. tüfekler kesinlikle nova3-4 ten daha iyi oynamıyor.

yalan bu rutbe sistemi biraz. bir kere kapagı yukarı attın mı ne yapsan ciddi sacmalamadıkca dusmuyorsun.

ayrıca rutbenin onemi yok. kafa yapısı bize uygun olan herkezle oynarım. yukselmeyı umursamasın fazla yeter :P 2 rank düşünce gülüp geçecek adam arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nova ile keleş arasındaki tek fark tepki süreleri bayağı bir düşmüş oluyor. Novalar 2-3 saniyede falan tepki verirken Keleş ve üstü zaten bir saniye içinde tepkiyi vermiş oluyor.

Ha ama dediğin gibi tüfek kullanımında pek bir fark yok. Mesela benim aim halen rezalet, zaten biliyorsun da asdfasd ama oyun bilgisi ile ayakta durabiliyorum. Durduğum yerler, sotelerim vs...

Aim'i de gelişenler zaten daha üstlere çıkıyor. Orası gerçek abilerin yeri oluyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

Dragonfire said:

ben baştan beri söylüyorum office öğrenin hepberaber office girelim. Yenilmeyiz.
roby spike ikilisi rank dusunce adsault oynayip geri cikiyorlar.

lol. evet onlar oyle. pion assaultta kartala cıkıp sonra diger maplerde serife duser. sonra gene assault :P arada onları da alıyor yanına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...