Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 sus sus, mikrofon al da gel. Ekle beni mokoko invite atarım. dragonfire_seiko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 rütbeleri anlamıyorum cidden. hepinizle 1vs1 açık alanda kapışsam şuan yenersiniz beni copper falan olmam lazım asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 YILAN GİBİ AKIYORUM http://www.youtube.com/watch?v=a6JYHIXPFsA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 bende silverım beraber maç atmak isteyen olursa ekleyebilir :P http://steamcommunity.com/id/OkanDRDYK/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 videonun tamamini izledim ama baslarda gordugum awp alinma ama baya kotuydu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 BEnmmiiii aslkfjasfklsa Yav orda ping 999 muş stream yapıyorum diye ondan vuramiodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 OsManiaC said: rütbeleri anlamıyorum cidden. hepinizle 1vs1 açık alanda kapışsam şuan yenersiniz beni copper falan olmam lazım asf basede bekle. sona kal. bütün round walk yap. üzerine bıçakla rush yapan adamları vur. 1. sıraya yerleş. "takım çok kötü qq" diye ağla osmaniac'ı özet geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Aiko said: OsManiaC said: rütbeleri anlamıyorum cidden. hepinizle 1vs1 açık alanda kapışsam şuan yenersiniz beni copper falan olmam lazım asf basede bekle. sona kal. bütün round walk yap. üzerine bıçakla rush yapan adamları vur. 1. sıraya yerleş. "takım çok kötü qq" diye ağla osmaniac'ı özet geçtim. ehueehey pasifilora 500 mg damardan almış da gelmiş iki alıntı arasındaki bağlantıyı kurana awp asiimov veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 1vs1 kapışsam alırım demişsin o yüzden şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 alırım dememiş ki döversiniz demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 asimoov olmasa da kıytırık bi stat m4a1 ini alırım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 64 dolarlık ürüne 499 lira vermek istemediğimden dolayı yurtdışından geliyor. bekliyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 http://www.twitch.tv/arezzo789 maç var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 var mı silver maç atalım hadi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 nerde patinin silver ları hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 patinin silverlarinin duzenli oynayanlari nova oldu :) nova grubuna takilacaksin mecburen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Claiborne said: 64 dolarlık ürüne 499 lira vermek istemediğimden dolayı yurtdışından geliyor. bekliyorum. :/ ps gold aldım mayıs diyordu amazon dün geldi. Nasıl beklemediğim anda süpriz oldu nasıl mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 pillars, gtaV ve benim fallout manyaklığı dönemim geçsin, bir haftaya silver-nova karışık bir ekip kuralım gene. silver kimse kalmadı ama yeni kişiler katarız aramıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ben bile keleş oldum asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 DarKRideR said: ben bile keleş oldum asdfads su anda durumum soyle: Namessar - MG2 (ihtyr tayfası ile giriyorum, arada 2-3 de patiden oluyor) FC - MGE ve DMG arasında gidip geliyor (sadece tek başıma giriyorum) SilverMasterNamessar - Nova4 (sadece pati ekibi ile oynuyor) acıkcası 3 hesap icinde konusuyorum, FC cogu macta zor adamlarla karsılasıyor. oyun olarak ona yetemiyorum su anda. gormemle olmem bir oluyor. diger iki hesabın ise maç kalitesi ve zorlugu olarak hiç bir farkı yok. nova4 ken karsıma kim geliyorsa mg2 iken karsıma aynı tur adamlar geliyor. kazanma kaybetme oranım, frag/ölüm oranım ve performansım hemen hemen aynı. tüfekler kesinlikle nova3-4 ten daha iyi oynamıyor. yalan bu rutbe sistemi biraz. bir kere kapagı yukarı attın mı ne yapsan ciddi sacmalamadıkca dusmuyorsun. ayrıca rutbenin onemi yok. kafa yapısı bize uygun olan herkezle oynarım. yukselmeyı umursamasın fazla yeter :P 2 rank düşünce gülüp geçecek adam arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nova ile keleş arasındaki tek fark tepki süreleri bayağı bir düşmüş oluyor. Novalar 2-3 saniyede falan tepki verirken Keleş ve üstü zaten bir saniye içinde tepkiyi vermiş oluyor. Ha ama dediğin gibi tüfek kullanımında pek bir fark yok. Mesela benim aim halen rezalet, zaten biliyorsun da asdfasd ama oyun bilgisi ile ayakta durabiliyorum. Durduğum yerler, sotelerim vs... Aim'i de gelişenler zaten daha üstlere çıkıyor. Orası gerçek abilerin yeri oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ben baştan beri söylüyorum office öğrenin hepberaber office girelim. Yenilmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 geçen yanlışlıkla dust1 girdik. verdik ellerine rakibin asdfsd tahminen onlarda yanlışlıkla girmişlerdi gerçi. ama en azıdan bizim kafe tecrübemiz var lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Namessar said: pillars, gtaV ve benim fallout manyaklığı dönemim geçsin, bir haftaya silver-nova karışık bir ekip kuralım gene. silver kimse kalmadı ama yeni kişiler katarız aramıza. silver takımımla çok eğleniyoruz, bekleriz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 MasterHapLo said: Dragonfire said: ben baştan beri söylüyorum office öğrenin hepberaber office girelim. Yenilmeyiz. roby spike ikilisi rank dusunce adsault oynayip geri cikiyorlar. lol. evet onlar oyle. pion assaultta kartala cıkıp sonra diger maplerde serife duser. sonra gene assault :P arada onları da alıyor yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar