DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 SeaGle said: Dragonfire said: SeaGle said: Benim lag problemi avast ile ilgili olabilir mi ya? ilginç bir şekilde bende torrent açık ama faal değilken yani hiçbir upload/download yok iken lag yapıyor. Torrent kapalı abi bende. Birden 1000 ms fln oluyor. İlginç bi şekilde hayattayken lag var, öldükten sonra lag düşüyor normal seviyelere.laptopta mi oynuyorsun?
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 o direk laptopun kartindan kaynaklaniyor laptopun ic sicakligi arttikca sapitiyor kart. bende de oluyordu netten sandim desktopa ecince duzelmisti. bir de power saving ayari var bi tane onu duzeltince nispeten duzeliyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Ethernet kart mı diyosun? Ama oyuna yeni girdiğim zamanda da yaşıyorum, ileriki zamanda başlamıyor. Sanki bi an indirme yapıyor gibi. Avast'ı da oyun moduna aldım. Başka bişey de yok. Aptal aptal işler. Zaten oyundaki aptallardan bıktım abi. Rank sistemiyle girelim serverlara. İyi oynamıyorum bunun ben de farkındayım zaten. yıkım modu (ne biçim bi isim sdf) ya da tdmatch falan oynuyorum milletin oyununu şeetmiyim diye. Arada bi yavşak denk geliyor illa ki, nuublar fln havada uçuyor. İletişimi engelliyorum. Vote açıyor. Lan dünya şampiyonuyum diye girmiyorum ki oyuna, operasyon modu fln da diil rank düşme tehliken olsun. Why so ciddi?
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 power management ve pci-ethernet sorunu gibi duruyor laptop ise. micro pci kart olan modellerden mi laptop? ultrabook platformu gibi ornegin. ya da soyle sorayim ethernet icin cevirici kullanman gerekiyor mu?
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 OHA ABİ anahtarlar olmuş 6 lira bu ne şakamı ya
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 http://www.twitch.tv/ayardelisi arkadaşım 70 tane falan kutu açıcak üstüste. stream yapıyo
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ayar delisi senin arkadaşın mı lan sdfsdf
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 sen nerden tanıyosun lan çok yakın arkadaşım benim :D
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 böyle komik olmuyor, son açılan silahları gösterse de gülsek
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ayar delisiyle bi ara public oynuyoduk ya. hatırlıyorum niki. güzel keleş oynuyodu
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 artık silver kalmadı onuda söyleyelimde...
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 editliyorum. yanlis alarm. cok eski bir banmis.
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 yok. bizim silver takimindan birinde vac ban varmis cok eskiden de, yeni ban yedi sandim.
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 oyuna adam aranırken foruma bakılmıyor
Öne çıkan mesajlar