Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kolay ve masrafsız sarhoş olma yöntemleri.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Dmx, 17 Ocak 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
Iskoc'larin Viskilerine..
Rus'larin Votkalarina..
Fransiz'larin $araplarina..
Alman'larin biralarina..

tapiyorum karde$im!..

Bizim rakı arada yatmiş galiba Türklerinde Rakısına tapiyorum tabi esasen bizimse
Mesaj tarihi:
iki üç sağlam mideli arkadaşlardan alıp kişi başı bi şişe alacan köpek öldüren çakırkeyif gidicen fastfood büfenin birine kapağı atacan psikopat fln yiyicen yanında sigara muhabbet oooh[signature][hline]-Old School Keşh-
Mesaj tarihi:
Ewt bu banada çok oluyor bu saatlerde ya msn de yada buralarda mutlaka sigara lafi edip yakiim bi dene off malbuş imrendire imrendire anlatıyor insanlar amaan neyse benimde çeyrek şişe absoluteum var nerde limon s...
Mesaj tarihi:
heh içki de alsam güzel olur film izlerim
araba da var
yakınsanız sigara yollim leventdeyim =P

[Bu mesaj Goering tarafından 17 Ocak 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
her türlü içkiyi ağzında küp şekerle iç ne içkisi olursa olsun daha çabuk sarhoş olursun[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı.
Mesaj tarihi:
hmm souk bir taksim gecesinde jhayatımda ilk defa aşık olduum kızdan ayrıldıktan 1(bir) gün sonra eraqla kafayı cekmeyi kararlarştırdık,onceki gündende sarhoştum zaten,3-4 saatlık uyku ve ayık olamyan bi kafayla içmeye devam,neyseki karnım tok,güzel marmaramızı aldk,ama eraq adamı 2-3 fırt cekip ÖEEH İÇMEM BEN BUNU yapınca şişeyi verdi bana,şişeyi tek başıma otobüsüde kaçırmamak için 10-12 dakkada bitirdiiim
sonuç:
kafa olmakmı?beynim kafa tasımı parcalayıp dışarı çıkmak istomuş gibi başım ağrıodu,midem sanki vücudumda değilde,renkler karıştı dokular tatlar karıştı,baya kötüydü.

sek rakı her zaman iyiidir,cay bardaaandan fondip ve zuuum[signature][hline]kaymaklı ekmek kadayıfı için ruhumu satmam ama baya fedakarlıkta bulanabilrim...
Mesaj tarihi:
Votka + Enerji içeceği 1 bardak diyorum sonra
etraf dönmeye başlıyacaktır[signature][hline]Knight Online
Nick :ViernaDoUrden Level:5x
Server:Diez Speciality:Lightning Mage
Race:El Morad (İnsan)
Mesaj tarihi:
bi arkadas karpuzla yapmis.. cok iyidir ama bnmkide sırınga rakı kavunun üstüne..
tarifi..
öncelikle kavun alınır tırnak seklindeki ay benzeri kesilir.. sırınga alınır tercihen klup rakı icine koyulur.. en son olarakta bu sırıngayı kavunun üstüne serpistirmek :) ama sırınga ne kadar büyükse kavun ne kadar tatlıysa sizinde sarhosluk ömrünüz daha kısa zaman alıcaktır :)
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 17 Ocak 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
12dk sonra ise hurileri görmeye.. =P

içkiyle olup cennete gitmek biraz kasar heralde[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
Mesaj tarihi:
aşk sarhoşu olucaksın en masrafsızı[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
  • Yeni Oluştur...