GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi şimdi pc kapalıydı açtım,windows girerken hoşgeldiniz faslında bi dondu o dönen dalga w7 bu arada,sonra güm diye kapandı pc.Tekrar bastım açtım görüntü yok,açtım kasayı fana en yakın soketteki ram i çıkardım en baştakine taktım,açtım yine görüntü yok,çıkardım 2 yanına taktım görüntü geldi pc açıldı,ama bi "noluyoz ulan" dedim.Nedir abi olay varmı bilen eden başına gelen (tek ram var bu arada)
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Selam, İşte o pat diye gitmeler yüzünden, benim sistemin yüklü olduğu disk nanay oldu! Saygılar.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi disk gitse tamam alim yenisini,ben şunu anlamıom ram çıkarıp başka slota takınca nası açılıyo bu alet bu nası olaydır :D
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 BIOS'a girip bakmak lazm sorun nerede diye. RAM'le ne alakasi var ki olayin, niye RAM cikartma/degistirme ihtiyaci duydun ben onu anlamadim. Boyle bam diye kapansa sorunu ilk arayacagim yer PSU'dur veya Islemci/Anakart sicakligidir.
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sorun, RAM'i değiştirmenle çözülmüş olmayabilir. Yani, belki PSU ve kablolarda bir temassızlık var ve sen RAM'i sökü takarken onu düzeltmişsindir.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ısınmadan doalyı çat diye kapanmış olabilir aradan bi süre geçince açılmıştır benim laptopta da oluyodu oyun oynarken
Öne çıkan mesajlar