GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi şimdi pc kapalıydı açtım,windows girerken hoşgeldiniz faslında bi dondu o dönen dalga w7 bu arada,sonra güm diye kapandı pc.Tekrar bastım açtım görüntü yok,açtım kasayı fana en yakın soketteki ram i çıkardım en baştakine taktım,açtım yine görüntü yok,çıkardım 2 yanına taktım görüntü geldi pc açıldı,ama bi "noluyoz ulan" dedim.Nedir abi olay varmı bilen eden başına gelen (tek ram var bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Selam, İşte o pat diye gitmeler yüzünden, benim sistemin yüklü olduğu disk nanay oldu! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 abi disk gitse tamam alim yenisini,ben şunu anlamıom ram çıkarıp başka slota takınca nası açılıyo bu alet bu nası olaydır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 BIOS'a girip bakmak lazm sorun nerede diye. RAM'le ne alakasi var ki olayin, niye RAM cikartma/degistirme ihtiyaci duydun ben onu anlamadim. Boyle bam diye kapansa sorunu ilk arayacagim yer PSU'dur veya Islemci/Anakart sicakligidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sorun, RAM'i değiştirmenle çözülmüş olmayabilir. Yani, belki PSU ve kablolarda bir temassızlık var ve sen RAM'i sökü takarken onu düzeltmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ısınmadan doalyı çat diye kapanmış olabilir aradan bi süre geçince açılmıştır benim laptopta da oluyodu oyun oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar