Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

yanlış anlaşılmıyım diye uğraşıyorum ama

victor , ister erkek olmuş ister bayan
bana ne ?
ben onu demek istiyorum
yoksa yazılarını yıllardır bende okurum, hatta bi ara allahsızlığı yayma kürsüsü başkanıydı sanırsam lel

neyse ne
severim sayarım ama
cinsel kimliğinden bana ne ? , bunu neden burada bağırmak zorunda kaldı bu kardeşimiz

bunu tartışalım, tartışacaksak

zaten herkes seviyor saygı duyuyor bu arkadaşa kız erkek olsun yada olmasın
yani 1-2 yakın arkadaşına falan söylersin belki yakın hissettiğin
koca foruma kendini neden deşifre ediyorsun ?

yanlış anlamayın forum burası bende sadece sorguluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

eski üye farklı nick olma ihtimalini geçiyorum

adam bilmiyor işte. bura öyle büyük forumlar gibi 500 tane adamın olduğu yer değil. yeni gelenler öyle zanneder başta. herkes birbirini tanır eder gerçek hayatta görüşenler çoğunlukta. sen öyle zannedip ona göre yorumluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

clownbaby said:

anything goes fikri kafasında bir tümör olarak durmayan kişilik sahibi kişilerin trene atlamaması gerekir ama ne yazık ki forumun çoğu kişiliksiz olduğu gibi aynı zamanda bir çoğu anything goes kafasında, kendi çevresinde barış ve nispeten refah olduğu sürece. batı değerleri diye tanımlanan şeyi yüceltmek nedir yahu? but mah-ma happiness, ma sexual identitiez nedir yahu? aşık falan olup baraja atlayıp ölen ortaokulludan farklı bi yanı yok şu konuda kendini hep acayip hissetmiş olanların.
dysphoria durumunun bir fiziksel gerçeklik olduğunu varsaysak bile (ki sanıyor değilim bu şekilde) bunun için saçma sapan kafatası ameliyatlarına girmek, saçma sapan hormon haplarını kullanmayı alışkanlık edinmeyi bir problem olarak görün lütfen. ''küçüklüğümden beri kendimi kız hissediyorum anne'' nası queer bi durumdur. 4chan /lgbt/'den aldığı gazla durumu rasyonalize etmeye çalışmak falan.

madem forumu beğenmiyorsun bu kadar kişiliksiz insanla dolu niye basıp gitmiyorsun çipet denen terörist sevicinin yanına? namaz falan kılarsınız birlikte hurileri düşünürsünüz falan
Sosyal ağlarda paylaş

Ashes2ashes said:

yanlış anlaşılmıyım diye uğraşıyorum ama

victor , ister erkek olmuş ister bayan
bana ne ?
ben onu demek istiyorum
yoksa yazılarını yıllardır bende okurum, hatta bi ara allahsızlığı yayma kürsüsü başkanıydı sanırsam lel

neyse ne
severim sayarım ama
cinsel kimliğinden bana ne ? , bunu neden burada bağırmak zorunda kaldı bu kardeşimiz

bunu tartışalım, tartışacaksak

zaten herkes seviyor saygı duyuyor bu arkadaşa kız erkek olsun yada olmasın
yani 1-2 yakın arkadaşına falan söylersin belki yakın hissettiğin
koca foruma kendini neden deşifre ediyorsun ?

yanlış anlamayın forum burası bende sadece sorguluyorum

kişisel bölümüne girip niye kişisel şeyler yazıyorsunuz diye sormak çok komik olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...