Daesu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 dik dur kamburun cıkıyo asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Hakikaten değişim başarılı bu kadar kısa bir süre içerisinde mahallemizin esnafı formatından çıkıp evin şımarık sevimli kızına dönüşmüşsün. Örnek olarak gösterdiğin dönüşümlerde mesela zaten spor yapan,efor sarf eden insanların dönüşümüydü ama senin dönüşümünde kendi direncini ve üşengeç halini de kırman gerekmiş. Bu kadar kısa sürede böyle bir değişim 2 yıl sonrası ortalama üstüne çıkarsın diye tahmin ediyorum,tabii bu çaba ve azim devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Flassh said: 2 nonoş suriyeli fotoğrafı neydi ki? apo ve perinçek fotoğrafı olmasın dediği xaxaxa boyle acayip tipli iki suriyelinin komik bir resmi vardi o donem ortalikta dolasan, 4chan in /lgbt/ boardunda sticky olmustu direk ve ben resimdeki aradaba hatay plakasini ve TR isaretini gorunce efsane "beyler sam dusuyor galiba" topic ine koymustum ahahahah hani "o kadar cok" koymusumki resmi bulabildigim tek link 4chan dan ve ucmus haliyle, gene "zirt pirt" koydugum o resmi bilgisayarindan resim silmeyen ve ay ay, yil yil kaydettigi resimi arsivleyen ben zahmet edip kayit etmemisim. hani nasil alakali alakasiz resim sakladigima ornek olarak sunu cikardim hemen, iki fakrli kategoride o donem satin almayi planladigim cep telefonun salak salak resimlerini saklamisim http://i.imgur.com/7P7GfCd.png o zamanlar 3 aylik dilimlerle sakliyordum, sonra aylik formata gectim resim sayisini sisiren kahrolasi 4chan yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 oha degisime bak. supersin. dieti alalim lutfen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 computerla network imagei güzelmiş sfdsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 buraya yazıp da yanlış anlaşılmamak için çok tuttum kendimi sanırım artık tutamıycam victor senin yazılarını zevkle okudum yazarsan hala da okurum np ama bi sorum var hala çaktırmadan aynı tonda yazsan deli gibi rep in olduğu bir forumdasın neden bu itiraf ? ben şahsen önyargısız hiç tanımadığım vic in yazılarını okumaktan hoşlanıyordum , hiç düşünmedim de bu kız mı erkek mi vs diye , ha def olarak gelen bi lan erkektir bu düşüncesi yok diil ama bu cinsel dışavurum niye ? anlamaya çalışıyorum, zor günler geçirmişsin ve sanırım bütün dünyaya ben buyum artık demek istiyorsun ?' ( sanırım ) ama ( lütfen affınıza sığınarak ) BANA NE ? yani cinsel tercihini neden benim gözüme sokuyorsun senin erkek yada kız yada gay yada trans yada ( artık ne kaldıysa geriye doldurun ) olmanın bize bir getirisi yada götürüsü yok, neden bunu gözüme sokuyorsun ben şahsen bunun hala yılın trolü yada şakası ne derseniz deyin o olduğunu düşünüyorum, malum pati burası ha değilse de sosnsuz saygı duyarım ama keşke gözümüze de sokmayaydın böyle birilerini kırdıysam affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 geldi armut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 cinsel dışavurum ne anasını satiyim, yüzüne penis vurdular sanki ekrandan çıkarıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 karşı çıkanlarda inanılmaz basit ve saçma argümanlarla karşı çıkıyor niyeyse. biride bilimsel karşı çıksın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 moriarty said: cinsel dışavurum ne anasını satiyim, yüzüne penis vurdular sanki ekrandan çıkarıp. sdfjıkoğgksdfgüpklsdfüpgklüpsdfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 moriarty said: cinsel dışavurum ne anasını satiyim, yüzüne penis vurdular sanki ekrandan çıkarıp. sana dışavurmamışlar anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 sizden cevap beklemiyorum ya yeni acc gördünüz saldırın mq benm sorularım gideceği yere vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 yaş kaç? ben de yeni hesaba sahibim ama bana saldırmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 kuddusiyle yarışırım yaşta ama akıl yaşta değil ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 iyi yani ne diyim kendi kendine cevap verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 SDKFHJBNLAKSDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 sende verdin farkında bile değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ahhahaahah ashes kendini @2lemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 adamın derdi şu anda yaşadığı durumu bize kabul ettirmek değilki. burda bir sürü arkadaşı var ve bunu herkese bahsetme yolunu seçmiş. burdaki insanlardan böyle bi tepki alacağını düşünmemiş. beklediği şeyler olmayıncada karşılaştığı durumlardan yaşadığı olaylardan bahsetmiş. eski viktorun cinsel terchininin senin gözüne girmesinden BİZENE ? kimse rahatsız olmazken 3 5 dingil salağın rahatsız olmasından bizene ? okumazsın uzarsın gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 neyse drama istemiyorum ya saldırmayın mesajımı attım cevap bekliyorum sizlerden değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ashes2ashes said: yani cinsel tercihini neden benim gözüme sokuyorsun bunu nerenden uydurdun ki ? kızlardan veya erkeklerden hoşlanıyorum gibi bişi okumadım ben hiç, cinsel tercih farklı birşey, yanlış bedende farklı kimliğe hapsolmak farklı birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 şöyle düşün cesaretr edemeyip sorulamayan soruları soruy9orum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ben faceten ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 "sosyal medya niye var" a kadar gider abi o dışavurum arzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar