xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 BVT Live Tv disinda hizli, kolay bi program daha bulamadim zannedersem bvtciler guncelleme vs yapmiyor gibi o yuzden yeni ve bulamadigim bazi kanallar oluyor. var mi tavsiyeniz bi program bu tipte ? internet sitesinden falan izlemek bayiyo cok. 2. soru ios ve android'de uyanik tv programi var. o programi windows'ta calistirabiliyor muyuz ? eger calisiyorsa super olur ama o programda daha sonradan parali oluyor onu nasil odeyecem oyle olursa ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 tivibu gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bu dangalaklar yurtdisina servisi acti mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 evet artık ttnet üyesi olman gerekmiyor. parasını ver al. gayet kaliteli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Tivibu normalde yurtdisindan calismiyo, ama vpn ile falan mumkun. Digiturk play var parali, ligtv falan da alabiliyosun. Kalitesi ortalama, takilma filan olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 digiturk vardida anasini satim ne o oyle fiyat mi olur. cosmuslar. onu gecelim. bi de mgm movies i izletmiyo hiyarlar. :( turk vpn en saglami hangisi babacanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 çabukvpn tabikide. sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 vaov. kuul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 oha bvt var mı hala ahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 hirt gibi bula bula onu buldum varmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 yurtdışından tivibu alsa birisi kotadan girmez mi? ordaki ISP banane senin tivibu'ndan demez mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 ben orasini bilmem. bana bu vpn olayi izletcek mi izletmicek mi ? ben keyfime bakarim derim ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 izletir kardeşim yardır sen. ttnet'ten şaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 izletirde kullandığın internet nasıl orda? sınırlımı gb başımı ücretli sınırsız mı. normalde trde tivibu için yapılan download kota hesabına girmiyor. yurtdışında nasıl oluyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 rusyada kota yok evlerde ki internetlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 online yardim pek bi yardimseverdi guzin hanimlar yada beyler bilemicem. her neyse yurt disinda yasiyor ve tivibu gibim seyler istiyorsan kurumsal basvuru yapacaksin o da aylik 45 tl den basliyormus. gun gelirde ihtiyaciniz olursa aha bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar