senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ginaly'de dediydim chrome a da yakisir gerci cok guzel arac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Sırf en ucuzundan sedan Mercedes almış olmak için bütün trafiği beyaz C180 doldurdunuz abi öff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 birkaç gün denedim bir tanesini. alınacak araç değil. aşırı derecede saçma bir yakıt tüketimi var. superb bakıyorum şu an. @senko, sağol abi baştacısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Selam, Sonunda biri Superb alacak mı yoksa :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 1.4 tsi ve 1.6 tdi bakiyorum 2013 falan. Dsg olmasi korkutuyor beni. Daha once bir passat 2.0 tdi almistik bir onceki kasa. Haftasina dsg 10k tl masraf cikartinca aldigimiz yere iade ettik. Dsg cok sakat abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 2.0 tdilarda 6 ileri dsg kullanılıyo, problemsiz olması lazım onların. ki 2012 ve sonrasında üretilen kuru kavramalar bile eskisinden çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bu arada c180 al lpg taktır bin gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 aha caddyli memur geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Fistan said: aha caddyli memur geldi asdsafgfhgfh devir ekonomi devri abi napacan adam isterse x6 ya lpg taktırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Baggio said: Sırf en ucuzundan sedan Mercedes almış olmak için bütün trafiği beyaz C180 doldurdunuz abi öff. olm araba 150bin. sıfır ve yeni kasasından bahsediyorum tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ilk çıktığı zaman yeni c kasa baggionun dediği gibi olmuştu işte. kapıcı mercedesi lafı da oradan kalma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ilk c kasa almıştık ya biz de jsdhfjks 2008'de. yanlış hatırlamıyorsam o dönem sıfır fiyatı 80 bin falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Geçen sene bu zamanlar boş c180'e 82000 mi ne demişler babama. Babam almadım diye üzülüyordu; şimdi 120 mi ne olmuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 superb denedim ben bugün 2013 model bir tane. dsg hiç ama hiç güven vermiyor abi. araç gerçekten fiyatına göre mükemmel. ama işte o dsg... yani manuel e gözü kapalı kefil olabilirim ama dsg.. o vites geçişleri.. hiç güven vermiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar