FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Valla bu desteyle 12 aldıysa harbi helal olsun. Arenada çoğu oyunum 4-5 tane çekilecek kartım kalmışken bitiyor. Ki hemen her destemde baya ciddi kart çektiren kartlarım oluyor. Mesela şu an oynadığım paladin destesinde cult master, blessing wisdom, solemn vigil, azure drake, hammer of wrath var birer tane. Son oyun biterken benim çekilecek 4 kartım rakibin 15 kartı vardı. Hemen her oyunu fazla kart çekerek kazanıyorum. O sebeple tuhaf geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 evet arenada bunu da yaşadım. grim patron, axe flinger ile 2 whirlwind, 1 deaths bite ve 1 cruel taskmaster komboladı karşısı. tööbe :D arenada gayet kötü olan kartların şansa böle kombinasyonunu seçmiyorlar mı, hele o kombinasyon aynı anda ellerine gelmiyor mu... kafayı çizmemek mümkün diil. heeee tabii fs ile temizleyecek iken üstüne sea giant inmesi de ayrı güzel komboydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 k1nJo said: aylar yıllar sonra arena yaptım 12 win e verdiklerine bak bu ne lan http://i.imgur.com/mZ7IMN3.png http://i.imgur.com/odyquZa.png şunları göre göre arenayı bıraktım ben goldu biriktiriyorum artık yeni expansionda arena rewardlara eski packlere falan bişey yaparlarsa o zaman için gold hazır olucak en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Yeni ek paket ne zaman gelicek bilgi var mı hiç o konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bana 2 pack vermişti dün arena, şu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bana gene dr boom çıktı küfreder gibi daral geliyor shield slam mevzusuna dönmesinde gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar