xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 malum bilgisayar rusca olarak geldi. win 8.1 yuklu. microsoft a girip baktim ama denetim masasi vs diyor fakat denedim olmadi. dil paketi falan mi yuklemek lazim ? microsoft un sayfasinda indirilebilir bi dil paketi bulamadim. nedir bunun yolu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/language-packs#lptabs=win8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 google'a şunu yazdım. "windows 8 türkçe dil paketi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dil ekleme Parmağınızı ekranın sağ kenarından içeri doğru kaydırın, Ayarlar'a ve ardından Bilgisayar ayarlarını değiştir'e dokunun. (Fare kullanıyorsanız ekranın sağ alt köşesine gidin, fare imlecini yukarı çıkarın, Ayarlar'a ve ardından Bilgisayar ayarlarını değiştir'e tıklayın.) Saat ve dil'e, sonra Bölge ve dil'e, sonra da Dil ekle'ye dokunun veya tıklayın. İstediğiniz dili bulun ve sonra, dil listenize eklemek için dokunun veya tıklayın. *** Parmağınızı ekranın sağ kenarından içeri doğru kaydırın, Ayarlar'a ve ardından Bilgisayar ayarlarını değiştir'e dokunun. (Fare kullanıyorsanız ekranın sağ alt köşesine gidin, fare imlecini yukarı çıkarın, Ayarlar'a ve ardından Bilgisayar ayarlarını değiştir'e tıklayın.) Saat ve dil'e ve sonra da Bölge ve dil'e dokunun veya tıklayın. Dil kısmında Dil paketi var yazıyorsa Seçenekler'e dokunun veya tıklayın. Not Dil paketi var yazısını görmüyorsanız Yükleme Merkezi'nden dil paketini indirmeniz gerekebilir. Dil paketleri sayfasında bir bağlantı bulmaya çalışın. İndir'e dokunun veya tıklayın. İndirme işlemi bilgisayarınıza ve dil paketinin boyutuna bağlı olarak biraz zaman alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 sadece tek dil olarak yuklenmis. bu sekilde geldi. degistirme imkanim ne derece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 abi once microsoft sitesinden tr dil paketini window altinda bir yere yukleyip sonra onu etkinlestirmen lazim ..yukarida anlatmislar saolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 windows update'in seçmeli kısmında çıkıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 xwhiplashx said: sadece tek dil olarak yuklenmis. bu sekilde geldi. degistirme imkanim ne derece ? SL version ise(single language) dil değişemiyorsun maalesef. Manuel olarak dil dosyasını indirip kendin yapman gerekiyor. http://superuser.com/questions/666978/how-to-install-a-new-display-language-onto-windows-8-1-single-language Burada anlatılıyor nasıl olduğu. Tabi hangi dile çevirmek istiyorsan o packi bulman gerekiyor önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 aynen sl versiyon o yüzden olmayor :) her neyse pro falan mi almak lazim yani internetten vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 hani bi vatandas gugildan burdan ararsa diye yazayim dedim. ozellikle Lenovo'lar turkiye falan fistan dahil ingilizce windows single surumuyle geliyormus. bunu cozmek icin 2 yol var. 1. cd-key satin almak ve cevrimici kurulum yapip anahtari girmek. 2. warez takilcan aga. neyse rusyadan aldim iyi uygun fiyatti. simdi hem turkce hem pro her sey daha hos. kib bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar