Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 beyler, dudaklarımın 2 tarafında -sağ ve sol- uçuk çıktı ama artık kabuklanmış halde. neyse, ilaç sürdüm hafiflesin diye. gitti başka yerlerde çıkmaya başladı. burnumun içinde ve yanaklarıma doğru ilerliyor. napıcam lan dsofgj o kadar ciddi durumda değil şu an en en en başı ama hastaneylede uğraşmak istemiyorum. aile hekimi falan olabilir mi? veya başka bir yöntem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 cüzzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 HERPES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 dfspogkpsdfkg herpes diyince ölümcül gibi geliyor ama uçuk diyince "ha uçuk mu lel" oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 abi 3.haftayı bitiricem hala geçmedi lanet şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ne gördüysen artık spor salonunda falan, geçmiş olsun unutmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Yavru kedicik yemeden önce temizliğinden emin olman lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 herpes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 HAFIZ 31İ KIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Shean said: dfspogkpsdfkg herpes diyince ölümcül gibi geliyor ama uçuk diyince "ha uçuk mu lel" oluyor onun sebebi yabancıların herpes denilince genital herpes anlaması abi ldsfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Yalnız uçuk meselesini ciddiye al git doktora görün. Beyin hasarlarına bile yol açabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Uçuk bu kadar yayılabilir hale geldiyse vücudunun bağışıklık sistemiyle ilgili bi problem var. Bağışıklığın azalmış şu an, vücut baskılayamıyor uçuğu. Bi doktora görün tahlillerini yaptır. Vitamin mineral dengesizliği vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 zovirax geçirir uçuğu ama uçuk virusu artık sende sürekli var olan bişey olacak vucut direncin düştüğünde hemen dudak çevresinde peydahlanır vucut direncini çok fazla düşürmezsen çıkmaz genelde hasta olduğunda, çok fazla yorulduğunda, uzun süre aç kaldığında, çok fazla güneşlendiğinde hemen kendini gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 lol ben de uçuk çıkardım 39 dereceye çıkınca ateş, vectavirle reverse trol verdim kendisine gitti bu kadar uzun süre uçuk çıkarıyorsan, ya uçuk değil, ya da doktora gitmen lazım bağışıklık sistemi için, daha önce uçuk geçirdin mi yoksa ilk defa mı bu? başka geçmeyen semptomun var mı falan uçuk çok saçmalarsa valtrex var hap, onu veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar