Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 pontipati said: yer fıstığı ezmeli ekmek üstüne bal çaktıntan sonra bende bi hareketlenme oluyor sende hareketlenme default perk değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 WaNTeD said: ivy said: Fıstık değil, yerfıstığı. Onu bir düzeltelim ^^ ^^ yerfıstığı yer fıstığı İnan benim de ayar veresim gelmişti ama koskoca Calve ne yazmış. Cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 pontipati said: yer fıstığı ezmeli ekmek üstüne bal çaktıntan sonra bende bi hareketlenme oluyor halk arasında diyabet deniyor ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ahahah lamerler :/ calve gözümden düştü . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ivy said: Fıstık değil, yerfıstığı. Onu bir düzeltelim ^^ sen iste, TDK'ya gidip duzelttireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Calve'ye dava açacağım. Düzgün yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Laurelin said: amerikan polisi denmis canim donut cekti http://s4.favim.com/orig/50/colors-delicious-donuts-dunkin-donuts-food-Favim.com-459259.jpg https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b7/9e/9a/b79e9a7b09fb90d66939e0bd789c2148.jpg bunlar direkt popoya gidiyor //.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Theridone said: ivy said: Fıstık değil, yerfıstığı. Onu bir düzeltelim ^^ sen iste, TDK'ya gidip duzelttireyim. YYhhhhaaa Theriiiii Çok tatlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ivy said: Calve'ye dava açacağım. Düzgün yazsın. boşver uğraşma alalhından allahından bulsun yazamamışım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ivy said: Theridone said: ivy said: Fıstık değil, yerfıstığı. Onu bir düzeltelim ^^ sen iste, TDK'ya gidip duzelttireyim. YYhhhhaaa Theriiiii Çok tatlısın. http://i.imgur.com/OOZ9i1E.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Dworgian said: Laurelin said: amerikan polisi denmis canim donut cekti http://s4.favim.com/orig/50/colors-delicious-donuts-dunkin-donuts-food-Favim.com-459259.jpg gülücüğe odaklanacak çıkabilir 7 tane delik var orda, bence kimse gülücüğe odaklanmadı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 deliksizin daha cazip gelmesi gerekmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 axedice said: Dworgian said: Laurelin said: amerikan polisi denmis canim donut cekti http://s4.favim.com/orig/50/colors-delicious-donuts-dunkin-donuts-food-Favim.com-459259.jpg gülücüğe odaklanacak çıkabilir 7 tane delik var orda, bence kimse gülücüğe odaklanmadı ;) senin yuzunden zaten hala krem peynir gorunce migdem bulaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 8. hak yolu değ Bazen durup ne yapıyorum ben dediğiniz oluyor mu sizin de? Ayrıca ben senin arya olduğunu bilsem girer miydim o kırem peynir muhabbetlerine? Böyle de iki yüzlü bi insanım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bizi krem peynirden sogutan bu arkadasti degil mi. olsun lan ben yine de yiyorum pis pis oh ps: umarim ayni seyden bahsediyoruzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 axedice said: 8. hak yolu değ Bazen durup ne yapıyorum ben dediğiniz oluyor mu sizin de? Ayrıca ben senin arya olduğunu bilsem girer miydim o kırem peynir muhabbetlerine? Böyle de iki yüzlü bi insanım asd Az once post atarken oldu ya. Kendimden tiksindim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Krem peynir muhabbeti ne bu arada? Kacirmisim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 axedice said: 7 tane delik var orda, bence kimse gülücüğe odaklanmadı ;) well played (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 vay ak de gerceklesen o pinar beyaz muhabbeti cok sukurki database de yok, gelicek nesilleri kurtardik en azindan, kontaminasyon minumum seviyede kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Anlatmayın o muhabbeti, nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 axedice said: 8. hak yolu değ Bazen durup ne yapıyorum ben dediğiniz oluyor mu sizin de?Ayrıca ben senin arya olduğunu bilsem girer miydim o kırem peynir muhabbetlerine? Böyle de iki yüzlü bi insanım asd asdaskldjasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hayır anlatıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ha tamam o degilmis ya, bana krem peynirin nasil yapildigini aramizdan bi hayvan anlatmisti o sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 anlatsanıza ben merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar