Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun mesafeli iliski

orionlogic

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Böyle penisini ilk keşfettiğinden beri biriyle sevişmek istiyorsun ama hiç bir zaman güzel bir insanla beraber olmamışsın, arkadaşlarınla sürekli kadın muhabbeti yapıyorsunuz, Victoria's Secret defilesi izleyip VAALALALALAL diyorsunuz. Erotik hikaye okumaktan ve bazen yazmaktan hoşlanıyorsun çünkü asla gerçekleştiremeyeceğin fantezilerini yazıya dökmek seni rahatlatıyor. Bir sürü kızla konuşmayı denemişsin ama hep sonu hüsranla sonuçlanmış, hep güzel kızları gözünün ucuyla kesmişsin ama bir türlü ortalama üstü bir kızla bir birlikteliğin olamamış. Hayatın boyunca bastıramadığın bu açlık komik bir şekilde içinde kadın muhabbeti geçen her konuda anında olayı pis bir yere çekmenle kendini gösteriyor. NEDEN ALLAHIM NEDEN GÜZEL KADINLAR BENİMLE BİRLİKTE OLMUYORLAR diye sürekli çemkiriyorsun.

Çünkü muhtemelen dişlerin sarı, saçların yağlı ve kısa kollu gömlek giyiyorsun.

abi şu mesajın çok gereksiz değil mi? özellikle başka mecralarda film oyun mp3 beğenmeyince iki kelam etmemize laf ederken.

ramses 10 senedir okuyorum yazdıklarını. kaale alma bunları abi. kendileri düzgün bir kız bulunca bütün dünyanın öküz olduğu için aynısını bulamadıklarını varsayıyorlar. o da onların tatmin mekanizması işte. ayrıca yazdıkların güne neşeyle başlamızı sağlıyor, devam (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

abi şu mesajın çok gereksiz değil mi? özellikle başka mecralarda film oyun mp3 beğenmeyince iki kelam etmemize laf ederken.

ramses 10 senedir okuyorum yazdıklarını. kaale alma bunları abi. kendileri düzgün bir kız bulunca bütün dünyanın öküz olduğu için aynısını bulamadıklarını varsayıyorlar. o da onların tatmin mekanizması işte. ayrıca yazdıkların güne neşeyle başlamızı sağlıyor, devam (tu)

keşke sonraki mesajları okusaydın ya. xaenin de dediğin genellemeye giren bir adam değil ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

arcane said:

keşke sonraki mesajları okusaydın ya. xaenin de dediğin genellemeye giren bir adam değil ayrıca

yoo okudum hepsini. o genellemeyi xaenin üzerinden yaptım, nokta atışı. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de senelerdir okuyorum mesajlarını, onca senenin gözlemlerinden yola çıkarak bir şey söyledim adama, üzerine de geyik yaptık ayrıca. Benim söylediğim şeyleri de inkar eden bir karakter değil kendisi.

Neden hemen olayı bizim tatmin mekanizmamıza çektin onu anlamadım. Benim kendimi bu konuda tatmin etmemi gerektirecek bir durum söz konusu değil zira.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek eşlilik erkeğin doğasına aykırı gibi açıklamalar kimden gelecek diye bekliyordum ben de.

Güzel arkadaşım senin karakterin zayıfsa, birine ihanet etmeyi normal bir olay gibi görüp yaşıyorsan bunun erkeğin doğasıyla ne alakası var. En fazla 3/4 erkeksindir, o da şüpheli.

Ha sevgilin olmaz, takılırsın insanlarla, güzel vakit geçirirsin eyvallah. Ama gidip bir kızla beraber bir ilişkideyken başka bir hanımefendiyle de birlikte oluyorsan bence kendine erkek deme hakkını da kaybediyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...