Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun mesafeli iliski

orionlogic

Öne çıkan mesajlar

orionlogic said:

forgiver said:

oo bizi kullandım kıza topii okutup güven vermek için
inanma bacım kandırıyor

olm sus sus!

şuna psikoloji de üstüne yatma diyorlar

insanlar espriye başvurarak içlerinde gizlediğini dışa vurmadan olayı tatllığa vurmaya çalışırlar
aynı kız tarafının sen şimdi amerikada rahat durmazsın gibi yoklaması gibi

güven olmaz ya insana
türlü türlü şeyler geliyor aklına sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

orionlogic said:

forgiver said:

oo bizi kullandım kıza topii okutup güven vermek için
inanma bacım kandırıyor

olm sus sus!

şuna psikoloji de üstüne yatma diyorlar

insanlar espriye başvurarak içlerinde gizlediğini dışa vurmadan olayı tatllığa vurmaya çalışırlar
aynı kız tarafının sen şimdi amerikada rahat durmazsın gibi yoklaması gibi

güven olmaz ya insana
türlü türlü şeyler geliyor aklına sonuçta

keske ne pipi ne kuku olsaydi su dunyada degil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi olay aslında
insanın hoşuna giden yönde karar vermesi
olayların boka saracağını biliyor ama bile bile yapıyor

bu bağlamda son bi pislik daha geldi aklıma yazmadan edemiycem

biri amerikaya gidiyor, bok var sanki
öbürü de berkecanlarla kahve içmeye gidiyor, saat de geç olmuş, ee eve de bırakmak lazım ee nolucak ya bıraksın çocuk ne zarar gelir, sanki bilmiyor sevgilim olduğunu, daha da gider bu, ilk sefer de olcak değil ya
Sosyal ağlarda paylaş

orionlogic said:

Shean said:

abi yalnız benim de çok sevdiğim bir sevgilim var diye tüm kadınlara genelleme yapamıyorum ama çoğu kadın fistan'ın anlattığı gibi. sen sevgiline güvenmen vs farketmiyor. kontrol altında tutman gerek. bazen müslimleri haklı buluyorum.

o da aksine sirinlik yaparak sen simdi oralara gideceksin ohoo neler vardir orada modunda. tamam o belki afacanligina yapiyor ama hayatimiz boyunca hic baski, kontrol olmadi hayatimizda o yapsa ben yapsam da cok igreti duracaktir. hani dusunuyorum da gercekten insan 2 sene boyunca yalniz kalamaz mi yahu? duramaz mi rahat? ben sahiden dururum o da durur gibime geliyor sonucta belli basli seylere doymus insanlariz. isimiz, gucumuz var. akillar orada mi olur illa?

daha 2.sayfadayim. gerisini okumadim. burdan sona atliyorum direkt. konu coktan got yikamaya falan gelmistir gerci ama neyse,

rahat durmak ne demek? 2 sene neden yalniz kaliyosun psikopat misin? git tadini cikar. 2 sene sonra hala birbirinizi seviyosaniz problem yok devam edersiniz.

2 sene orda butun firsatlarini tepersen, bundan 5 sene sonra ne kadar aptalmisim, ne kadar safmisim diye anlatirsin sagda solda.
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

PrudenT said:

ulan gören de sanır ki hiçbirinizin babası askere gitmedi anası da onu beklemedi

eski nesilde aldatan kadının mı32a koyarlardı.

sayfa 4e geldim.

1. kadin zekiyse ruhun duymaz.
2. acik konusayim kocasi/sevgilisi uzakta hatun direkt hedef. zaten kadin dayanamaz uzun sure.
Sosyal ağlarda paylaş

Askerde aldatılmakla, yurtdışındayken aldatılmak arasında fark var gariptir ki. Sevgilisi askerde olan kız aldatıyosa daha fazla ayıplanır.

Bu arada gerçekten aldatıp/aldatmamak ince bir çizgi üzerinde yürümek gibi yani an geliyor etrafındaki bütün kızlar senin içinmiş gibi düşünüyorsun, an geliyor sevgilisine bağlı bir erkek oluyorsun.

Açtığım "Uçkuruna sahip olmak" başlığında pek bir sonuca varılamadı ama insan değişik tatlar isteyebiliyor bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...