orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Shean said: bacımız açtı mı konuyu şimdi xfpogjks diyor ki adam olsunlar "eksiye yazarmis" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 benim sevgilimde çine gitmek istiyordu. ne cıngar çıkarmıştım. sonra vazgeçti. dedim olmaz, olabilemez. gözlerinin içine bakarak dövdüm onu. sana da aynı şeyi öneririm bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 orionlogic said: Shean said: bacımız açtı mı konuyu şimdi xfpogjks diyor ki adam olsunlar "eksiye yazarmis" :P abi bu ahmet kural'ın barda kavga ettiği kız falan değil dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Shean said: orionlogic said: Shean said: bacımız açtı mı konuyu şimdi xfpogjks diyor ki adam olsunlar "eksiye yazarmis" :P abi bu ahmet kural'ın barda kavga ettiği kız falan değil dimi yok olm o geyigi kullaniyor iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 orionlogic said: forgiver said: oo bizi kullandım kıza topii okutup güven vermek için inanma bacım kandırıyor olm sus sus! şuna psikoloji de üstüne yatma diyorlar insanlar espriye başvurarak içlerinde gizlediğini dışa vurmadan olayı tatllığa vurmaya çalışırlar aynı kız tarafının sen şimdi amerikada rahat durmazsın gibi yoklaması gibi güven olmaz ya insana türlü türlü şeyler geliyor aklına sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 en dib seviye bu işte haydi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 forgiver said: orionlogic said: forgiver said: oo bizi kullandım kıza topii okutup güven vermek için inanma bacım kandırıyor olm sus sus! şuna psikoloji de üstüne yatma diyorlar insanlar espriye başvurarak içlerinde gizlediğini dışa vurmadan olayı tatllığa vurmaya çalışırlar aynı kız tarafının sen şimdi amerikada rahat durmazsın gibi yoklaması gibi güven olmaz ya insana türlü türlü şeyler geliyor aklına sonuçta keske ne pipi ne kuku olsaydi su dunyada degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya ben ciddi bişiler yazmak istiyorumda gece 3 olmuş pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yatın uyuyun ya. kıza okuttun da buraları bari oturun konuşun dostum. olayı çözümleyin. sonucunu yazarsın artık. biz ne desek yalan olur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 gitmeden önce kızın telefona spy program yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya güven meselesi varya kız bi gün arkadaşlarıyla dışarı çıkar, senle gitmek istediği en sevdiği grubun konserine giden adam gelir konseri anlatır. sabahında pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 abi olay aslında insanın hoşuna giden yönde karar vermesi olayların boka saracağını biliyor ama bile bile yapıyor bu bağlamda son bi pislik daha geldi aklıma yazmadan edemiycem biri amerikaya gidiyor, bok var sanki öbürü de berkecanlarla kahve içmeye gidiyor, saat de geç olmuş, ee eve de bırakmak lazım ee nolucak ya bıraksın çocuk ne zarar gelir, sanki bilmiyor sevgilim olduğunu, daha da gider bu, ilk sefer de olcak değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 orionlogic said: pazartesi memleketten 2 senelegine master egitimim icin amerikalara gidiyorum. yeditepeli sehrimde birakiyorum gonca gulumu. ne olacak hic bilmiyorum uzuluyorum da bir yandan. biraz bahsedin siz. yasamis olanlar. ne olacak halimiz? maks 2 ayınız var. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 o film yattı faruk. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 orionlogic said: Shean said: abi yalnız benim de çok sevdiğim bir sevgilim var diye tüm kadınlara genelleme yapamıyorum ama çoğu kadın fistan'ın anlattığı gibi. sen sevgiline güvenmen vs farketmiyor. kontrol altında tutman gerek. bazen müslimleri haklı buluyorum. o da aksine sirinlik yaparak sen simdi oralara gideceksin ohoo neler vardir orada modunda. tamam o belki afacanligina yapiyor ama hayatimiz boyunca hic baski, kontrol olmadi hayatimizda o yapsa ben yapsam da cok igreti duracaktir. hani dusunuyorum da gercekten insan 2 sene boyunca yalniz kalamaz mi yahu? duramaz mi rahat? ben sahiden dururum o da durur gibime geliyor sonucta belli basli seylere doymus insanlariz. isimiz, gucumuz var. akillar orada mi olur illa? daha 2.sayfadayim. gerisini okumadim. burdan sona atliyorum direkt. konu coktan got yikamaya falan gelmistir gerci ama neyse, rahat durmak ne demek? 2 sene neden yalniz kaliyosun psikopat misin? git tadini cikar. 2 sene sonra hala birbirinizi seviyosaniz problem yok devam edersiniz. 2 sene orda butun firsatlarini tepersen, bundan 5 sene sonra ne kadar aptalmisim, ne kadar safmisim diye anlatirsin sagda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Shean said: PrudenT said: ulan gören de sanır ki hiçbirinizin babası askere gitmedi anası da onu beklemedi eski nesilde aldatan kadının mı32a koyarlardı. sayfa 4e geldim. 1. kadin zekiyse ruhun duymaz. 2. acik konusayim kocasi/sevgilisi uzakta hatun direkt hedef. zaten kadin dayanamaz uzun sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Askerde aldatılmakla, yurtdışındayken aldatılmak arasında fark var gariptir ki. Sevgilisi askerde olan kız aldatıyosa daha fazla ayıplanır. Bu arada gerçekten aldatıp/aldatmamak ince bir çizgi üzerinde yürümek gibi yani an geliyor etrafındaki bütün kızlar senin içinmiş gibi düşünüyorsun, an geliyor sevgilisine bağlı bir erkek oluyorsun. Açtığım "Uçkuruna sahip olmak" başlığında pek bir sonuca varılamadı ama insan değişik tatlar isteyebiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Kadın önünde uçak pisti kurmuyorsa, uçkuruna sahip olmamak için hiçbir neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 o öyle olmuyor işte aksiyona dökmesende aklından bir ton şey geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yasadigin sey icin pisman olmazsin. tecrube olur. yasamazsan pisman olursun. ahaha konu gelmis klasik gelmesi gereken yere Shean said: götlerini yıkamıyorlar kanka. götlerini yıkamayadan ne beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 karşında kate upon falan yoksa çok yanlış şeyler düşünüyorsun dostum. düşünsene sevgilinin aynı şeyleri dediğini? hoşuna gider mi? aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ahlaki ikilemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 orionlogic said: keske ne pipi ne kuku olsaydi su dunyada degil mi? konunun sonuna geldim. sen bu kafayla zaten gitmeden de boynuzlanirsin. dert etme git. naparsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 senko said: bi de herşleyi geçtim 27 yaşında ne master'ı sektörünü bilmiyorum da 27 geç değil mi master için? Lisans i yuksek lisansi filan ne olarak algiliyorsun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 orionlogic said: Masakari said: Yeditepeli şehrinde 2 sene içinde susamını bile bırakmazlar. Yaşlar kaç ? ben 27 o 25. yine tekrarliyorum 5 senedir birlikteyiz. geçmiş olsun karşim. yeni ilişkilere bakcaksınız. ya da "olsun o arada yaşananlar np" diyebilecek rahatlıkta olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar