orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 pazartesi memleketten 2 senelegine master egitimim icin amerikalara gidiyorum. yeditepeli sehrimde birakiyorum gonca gulumu. ne olacak hic bilmiyorum uzuluyorum da bir yandan. biraz bahsedin siz. yasamis olanlar. ne olacak halimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 https://sometimesiweartiaras.files.wordpress.com/2013/12/break-up-text.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Uçaktan iner inmez şu moda girecen http://www.youtube.com/watch?v=rajuzkujRaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/Caribou.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ayrılcanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Bu yapılabilecek en zorlu questlerden bir tanesi. Solo yapman gerekiyor ayrıca. Boss sayısı infinite. Bitirdiğinde chest içinde 1 adet wedding dress ve marriage bills çıkıyor. Bosslar item açısından aşırı sux. Düşen item sadece 2x horn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 vaperon said: Bu yapılabilecek en zorlu questlerden bir tanesi. Solo yapman gerekiyor ayrıca. Boss sayısı infinite. Bitirdiğinde chest içinde 1 adet wedding dress ve marriage bills çıkıyor. Bosslar item açısından aşırı sux. Düşen item sadece 2x horn... sahiden oyle sanirim. hani su yastan sonra yukaridaki arkadasin dedigin gibi ne kizlar varmis abi mantelitesinde de degilim. seviyorsun iste o da sana yetiyor. sanirim yaparim gibime geliyor bu questi ama itemlerim cok dusuk simdi nasil gececegim zonelari bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 seks yapacaksın std kapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 hemen tespitimi yapıyorum. başlık:uzak ilişkilerde değer faktörü ve göt kalkması birbirini seven/hoşlanan iki insan ayrıldığında. o anda relative olarak daha çok seven diğer tarafa yine relative olarak daha sevdicekli cümleler kurar. e sevdicekli cümlelerin ayarı da hemen feedback alınamadığı kişiyi için bu iki sonuca götürür. i-) sevdiceklenen bunalır ve ilişki yük oluyormuş gibi gelir. ii-) bağımsız üçüncü kişi ilgileri geldiğinde(ki gelecektir, ya da kendi tarafından gidecektir) sevdiceklenen kişinin götü ve egosu var olan ilişkiyi bok yoluna götürür. bu dengeyi kurabilirseniz çatır çatır patır patır yürütürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 chrome said: seks yapacaksın std kapacaksın sanirim ben bir acayibim o isler severek olmuyor mu be abi? ( fazla duygusalim da su gunlerde. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 uzun mesafeli ilişki hammallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 sevişmekten protein deficiency yaşayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Theridone said: uzun mesafeli ilişki hammallık yorayacagi asikar. gelse gelemiyor hoca o da burada. bir sene sonra gelebilir o da belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bence amerikaya gider gitmez iletişimi kes nası olsa 6 aya yavas yavas bitecek hic darlamayın birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 abd'ye okumaya giden türk erkeklerine asyalı hatunlar musallat olur, evden uzakta, toplumlarından ayrı kızlardır bunlar, yatakta inanılmaz işler becerirler, çatır çatır sevişeceksin, sevişmekten bıkacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Ren said: hemen tespitimi yapıyorum. başlık:uzak ilişkilerde değer faktörü ve göt kalkması birbirini seven/hoşlanan iki insan ayrıldığında. o anda relative olarak daha çok seven diğer tarafa yine relative olarak daha sevdicekli cümleler kurar. e sevdicekli cümlelerin ayarı da hemen feedback alınamadığı kişiyi için bu iki sonuca götürür. i-) sevdiceklenen bunalır ve ilişki yük oluyormuş gibi gelir. ii-) bağımsız üçüncü kişi ilgileri geldiğinde(ki gelecektir, ya da kendi tarafından gidecektir) sevdiceklenen kişinin götü ve egosu var olan ilişkiyi bok yoluna götürür. bu dengeyi kurabilirseniz çatır çatır patır patır yürütürsünüz. biz 5 senedir birlikteyiz. hic bu kadar da ayrilmakdik hani ilgiler, sunlar bunlar etkilemez diye dusunuyorum ama bilemiyorum tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Yeditepeli şehrinde 2 sene içinde susamını bile bırakmazlar. Yaşlar kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Masakari said: Yeditepeli şehrinde 2 sene içinde susamını bile bırakmazlar. Yaşlar kaç ? ben 27 o 25. yine tekrarliyorum 5 senedir birlikteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Theridone said: uzun mesafeli ilişki hammallık gereksiz tamamen, gözden ırak olan gönülden ırak olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 abi 5 senedir birliktesiniz. 6 ayı kaldıramıyorsanız zaten ayrılmanız daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ohoo o yaşlarda kesin ayrılcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 tam şu an haber geldi. kafka mezarında ters dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bi gün dükkanın önünde dikiliyorum, içerden müşterilerden bi kız elinde telefonla dışarı çıktı konuşuyor sen napıyon aşkım, .... , biz de serapla balkonda oturuyoruz işte... falan diyor sonra kapadı telefonu içeriye girdi baktım,bu ve serap heralde, 2 tane de delikanlı mojitolarını yudumluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 fistan tamam kadınlardan soğutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Shean said: abi 5 senedir birliktesiniz. 6 ayı kaldıramıyorsanız zaten ayrılmanız daha iyi. kaldiramam gibi bir durum yok canim zaten ama ben ilk defa 2 sene gibi bir sureligine ayri kalacagim, o da ayri kalacak. gider, gelirsin olum yok ya ucunda seklinde konusmalar oluyor da insan uzulmuyor da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar