KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 selam adaptör + jack ile gitarı line in'den pc'ye bağladım. şimdi clean ton alabiliyorum. distortion ve farklı amfi türlerini denemek için guitar rig v5 indirip kurdum. birkaç eklentisi tanımlanamadı diyerek yüklenmedi ancak program açılıyor. amfi türlerini seçtiğimde sadece distortion'ın boştaki hışırtısı geliyor yani program gitardan sinyal alamıyor. videoları vs izledim çözümü bulamadım yardım edene sevap point + bim'den 6'lı vişneli Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 asio driver'ın var mı genç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 asio programını indirdim ancak driver o programla gelmiyo mu ayrı mı indirmem gerekior? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 cins bişey vardı orda windows ses ayarlarından mikrofonu mute yap bişeyleri tikle felan. programdanda ses sürücüsün asi4all olarak seç. ordaki ayarlarıda tikle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 midi zımbırtısı on microphone off olacak şekilde ayarlanıyomuş onu yaptım arayüzden de asio for all muydu neydi onu seçtim ama yine de programla haberleşmiyo amk bi distortion alcaz alamıyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 http://www.compel.com.tr/CO/1-4 adresindeki ürünler gibi bir external ses kartı almanızı tavsiye ederim. Örneğin "M-AUDIO M-Track II" yeni çıkmış sanıyorum piyasaya, ondan alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 600 dolar diyo aga ben o kadar profesyonel sistem adam değilim sağol yine de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 100-150 liraya ikinci el bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar