Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 paypal hesabında para var ama bişeyi satın almaya calıstıgımda hep kredi kartından çekmeye çalışıyor kartta para olmadıgı için ödemeyi onaylamıyor. halbüse paypal hesabında para var. nası ödeme kaynağını PP a çeviricem ben bi türlü bulamadım sitede
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Normalde Ödeme Yöntemleri bölümünden default olarak "paypal balance" olarak ayarlanıyor ancak buna rağmen ödeme yapamıyorsan karşı taraf sadece k.kartı ile ödemeyi kabul ediyordur. (özellikle yurtdışı ödemeleri. Yurtiçi için hesabındaki para ile ödeme yapılıyor)
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Tr paypal hesapları balance ile ödeme yapamıyor.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Rotweiler said: Tr paypal hesapları balance ile ödeme yapamıyor. Doğru Cevap bu
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 e balansımızı rulo mu yapıyoruz abi ne saçma
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 balanceın currencysini değiştirebiliyosunuz. tlden dolara veya herhangi bi birime geçebiliyosun. ikinci olarak tl balanceı tr sitelerinde kullanılabiliyor. en kötü git migrostan paypal nakit kart al. balancetaki parayı otomatik atabiliyosun karta. sonra çek veya harca direk kredi kartı gibi.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 moriarty said: ikinci olarak tl balanceı tr sitelerinde kullanılabiliyor. aynen bu da doğru. yukarıdaki yarı doğru aslında. yabancı sitelere paypal balance kapalı. niye çünkü müthiş çakal bir millet olduğumuz için ödeyip ödeyip sonra charge-back yaptırıp ebay'de falan milleti kazıklayarak paypal'ı bıktırdık... harbi ne biçim bir milletiz biz ya
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 kendini ırkın iyisi sananlar migrostan mal çalmanın mantıklı olduğunu düşünüyo. pek bi farkı yok bu olaydan aslında. cins milletiz.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 sabonis said: moriarty said: ikinci olarak tl balanceı tr sitelerinde kullanılabiliyor. aynen bu da doğru. yukarıdaki yarı doğru aslında. yabancı sitelere paypal balance kapalı. niye çünkü müthiş çakal bir millet olduğumuz için ödeyip ödeyip sonra charge-back yaptırıp ebay'de falan milleti kazıklayarak paypal'ı bıktırdık... harbi ne biçim bir milletiz biz ya asdkjasdljasdljas abi of ya.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 bence ciklet çalmayı bile hırsızlık görebilecek kadar naif olanlarımızı toplayıp isviçre ye fln taşısınlar.
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 hırsızlığın boyutu yok. keşke taşısalar.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 storm şu komşu ve wifi konulu olay senin hikayendi değil mi?
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 sabonis said: moriarty said: ikinci olarak tl balanceı tr sitelerinde kullanılabiliyor. aynen bu da doğru. yukarıdaki yarı doğru aslında. yabancı sitelere paypal balance kapalı. niye çünkü müthiş çakal bir millet olduğumuz için ödeyip ödeyip sonra charge-back yaptırıp ebay'de falan milleti kazıklayarak paypal'ı bıktırdık... harbi ne biçim bir milletiz biz ya yani ben şimdi currency yi euro ya çevirdim mesela, euro ile alışveriş yapmaya çalışsam da türk accountu olduğu için kullanamıyorum öyle mi? vay ak
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 şimdi bende bişe sorayım benim paypal bakiyesi $. birisi bana tl yollasa tl olarak mı gözükücek yoksa dolara çevirip bakiyeye mi eklicek ?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 tl olarak ayrı açılıyor galiba. Bana dolar yolladıydı biri ayrı olarak dolar kaldı sonra onu çevirip tl hesabıma yolladım. Dolar yollamama izin vermemişti sora fazla uğraşmadan çevir dedim yolladım.
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 benim paypal hesabının main currency dolar olarak gözüküyodu. tl geldiği zaman tl olarak ayrı gözüküyo ama hepsini dolar üzerinde toplayarak ana rakam veriyo bana.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 moriarty said: kendini ırkın iyisi sananlar migrostan mal çalmanın mantıklı olduğunu düşünüyo. pek bi farkı yok bu olaydan aslında. cins milletiz. ney ? kim lan bunlar ahahahahah kesin onlar beni zaten kazikliyolar bende dengelemeye calisiyorum mantigidir ahahah
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 kaçırmışsın büyük pompayı sen kermit efendi. en son migrostan ürün çalmanın meşruluğu hatta gidelim karfura kamyon dayayıp boşaltalım falan konuşuluyodu
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 abi ciddi ciddi hırsızlığımı savunuyolardı link verin lan
Öne çıkan mesajlar